- 25 Nisan 2019
- 64
- 54
- 38
- 31
- Konu Sahibi 1994mucuzeikizlerim
-
Bende bu sekilde baslayim ozamanBen kiyafetle baslamistim. Indirimde gordukce aldim. Enson olarak araba puset anadizi besik vb aldim.
Canim bebeklerin esya utulemesinde ben cok yorgun dusmustum 26. Haftada falan utuledim sanirim. Sen biraz daha erken davranabilirsin artik kendi durumuna gore. 25-26. Haftalardan sonra uzun mesafe yuruyemez oldum ben. Ise giderken 10dklik yurume mesafem vardi artik onu bile taksiyle gider oldum. Tabi herkes ayni olmuyor, ikiz hamileliginde benden daha dinc olanlarda varBende bu sekilde baslayim ozaman
Bebek kardolaplarim hazir aslinda aldikca biraz biraz yikar utuler koyarim tabi daha bana cok erkenCanim bebeklerin esya utulemesinde ben cok yorgun dusmustum 26. Haftada falan utuledim sanirim. Sen biraz daha erken davranabilirsin artik kendi durumuna gore. 25-26. Haftalardan sonra uzun mesafe yuruyemez oldum ben. Ise giderken 10dklik yurume mesafem vardi artik onu bile taksiyle gider oldum. Tabi herkes ayni olmuyor, ikiz hamileliginde benden daha dinc olanlarda var
Olabilir canim. Ben 1 tane park yatak aldim icine 2 tane reflu yatagi koydum. 2 yatagi ilerde almayi dusunuyorum. Once 1 tane al daha sonra Cocuklara gore karar verirsin. Ikiz olupta ayri odalarda buyutulmek zorunda kalanlar bile duydum birbirini rahatsiz ettiklerinden. Benimkiler auan ayni odada idare ediyorlar. 6.aydan sonra birbirini uyandirmaya basliyorlarmis bana oyle demislerdiIkizlere besik olarak nasil bisey olmali sizcs ben iki karyola almahi dusunuyorum anne yani besik alip ayrica masraf yapmak yerine besiklerin ortasina pet atip yatmayi dusunuyorum
Olabilir canim. Ben 1 tane park yatak aldim icine 2 tane reflu yatagi koydum. 2 yatagi ilerde almayi dusunuyorum. Once 1 tane al daha sonra Cocuklara gore karar verirsin. Ikiz olupta ayri odalarda buyutulmek zorunda kalanlar bile duydum birbirini rahatsiz ettiklerinden. Benimkiler auan ayni odada idare ediyorlar. 6.aydan sonra birbirini uyandirmaya basliyorlarmis bana oyle
[
Ya gercekten hem guzel hem zor bi surecmis bakalim naparsam cnm sen kac aylik bebislerOlabilir canim. Ben 1 tane park yatak aldim icine 2 tane reflu yatagi koydum. 2 yatagi ilerde almayi dusunuyorum. Once 1 tane al daha sonra Cocuklara gore karar verirsin. Ikiz olupta ayri odalarda buyutulmek zorunda kalanlar bile duydum birbirini rahatsiz ettiklerinden. Benimkiler auan ayni odada idare ediyorlar. 6.aydan sonra birbirini uyandirmaya basliyorlarmis bana oyle demislerdi
Masallah bebislerine canim Allah sana bagislasin cinsiyrtleri neacaba3 gun sonra 2. Ayi dolduracaklar
BenBakarsın ama ne kadar sağlıklı olabilirki.. Çok zor canım. Senin için çok yorucu ve yıpratıcı olur, destek Alman şart.
Şuan benim bebeğim 2.5 aylık ve öyle çok zorlu bir bebek olmamasına rağmen yetişemiyorum. Çünkü hep kucak hep meme istiyor, gaz sancısı varsa susturamıyorsun. Uyku saatleri sürekli değişiyor. Vs vs
Allah yardimcimm olsun Sizinde ins cnmBakarsın ama ne kadar sağlıklı olabilirki.. Çok zor canım. Senin için çok yorucu ve yıpratıcı olur, destek Alman şart.
Şuan benim bebeğim 2.5 aylık ve öyle çok zorlu bir bebek olmamasına rağmen yetişemiyorum. Çünkü hep kucak hep meme istiyor, gaz sancısı varsa susturamıyorsun. Uyku saatleri sürekli değişiyor. Vs vs
Ikiside kizMasallah bebislerine canim Allah sana bagislasin cinsiyrtleri neacaba
Canim otomatik sallanan besik benimde isimi kolaylastirabilir arastiriyorum ancak internette aparatini buldum besik bulamadim. Sen nerden hangi marka aldin bide fiyati nedir acaba?Dikişlerin iyileşene kadar kesinlikle yardımcı lazım ama sonrasında yavaş yavaş düzen oturtabilirsin belki canım. Benim çocuklarımın arası 2buçuk yaş olmasına rağmen ikizlere bakmak gibi oldu o yüzden şöyle bir taktik vereyim, otomatik sallanan beşik aldık küçük olan 4 ay hep onda uyudu. Uyanıkken de sling ile kendime bağlayarak büyüğün peşinde koştum. Sen de titreşimli anakucağı oyun halısı hoppala vs artık maddi durum elverdiği ölçüde hazırlıklı olursan biriyle ilgilenirken diğeri oyalanır bir şekilde. Sling olarak da neko wrap sling tavsiye ederim icat edenden Allah razı olsun :)
Sağlıkla kucağına al miniklerini inşallah
Canim otomatik sallanan besik benimde isimi kolaylastirabilir arastiriyorum ancak internette aparatini buldum besik bulamadim. Sen nerden hangi marka aldin bide fiyati nedir acaba?
Tesekkur ederim canim. Simdi baktim 600-700 civari olmus fiyatlar.N11den almıştım sunny baby marka canım fiyatı 400 küsürdü şimdi artmış olabilir. İkinci el de bakabilirsin çünkü 5 - 6 aydan fazla kullanılamaz temizdir yani
Nd guzelmis bendw kiz istiyorum ama erkek diye tahmin ediyorum kacinci haftada ogrendin cnm bende heycanliyim tabi salikli olsunlardaIkiside kiz
Bende muhakkak alcamm vok mantikli bi gerex benceN11den almıştım sunny baby marka canım fiyatı 400 küsürdü şimdi artmış olabilir. İkinci el de bakabilirsin çünkü 5 - 6 aydan fazla kullanılamaz temizdir yani
Valla tam olarak haturlamiyorum ama 9. Hafta kesinkesmisti galiba. Sen kac haftalik hamilesin?Nd guzelmis bendw kiz istiyorum ama erkek diye tahmin ediyorum kacinci haftada ogrendin cnm bende heycanliyim tabi salikli olsunlarda
Bende 9 haftaya girdim bebisimin biri 3/4 gun geriden geliyo xiyerine goreValla tam olarak haturlamiyorum ama 9. Hafta kesinkesmisti galiba. Sen kac haftalik hamilesin?
Ozaman bende ogrenebilirmiyim acaba kiValla tam olarak haturlamiyorum ama 9. Hafta kesinkesmisti galiba. Sen kac haftalik hamilesin?
Benimkilerde oyleydi. Biri bi hafta ikerdeydi digeri gunuyle uyimluydu simdidie biri daha iri. Ogrenirsin canim ama kesin olmuyo. Ilerki haftalarda kesinlesir. Tup bebekmiydi seninde?Bende 9 haftaya girdim bebisimin biri 3/4 gun geriden geliyo xiyerine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?