Ikiz bebege tek bakilabilinir mi

Bende bu sekilde baslayim ozaman
Canim bebeklerin esya utulemesinde ben cok yorgun dusmustum 26. Haftada falan utuledim sanirim. Sen biraz daha erken davranabilirsin artik kendi durumuna gore. 25-26. Haftalardan sonra uzun mesafe yuruyemez oldum ben. Ise giderken 10dklik yurume mesafem vardi artik onu bile taksiyle gider oldum. Tabi herkes ayni olmuyor, ikiz hamileliginde benden daha dinc olanlarda var

Bebek kardolaplarim hazir aslinda aldikca biraz biraz yikar utuler koyarim tabi daha bana cok erken

Ikizlere besik olarak nasil bisey olmali sizcs ben iki karyola almahi dusunuyorum anne yani besik alip ayrica masraf yapmak yerine besiklerin ortasina pet atip yatmayi dusunuyorum

Ikizlere besik olarak nasil bisey olmali sizcs ben iki karyola almahi dusunuyorum anne yani besik alip ayrica masraf yapmak yerine besiklerin ortasina pet atip yatmayi dusunuyorum
Olabilir canim. Ben 1 tane park yatak aldim icine 2 tane reflu yatagi koydum. 2 yatagi ilerde almayi dusunuyorum. Once 1 tane al daha sonra Cocuklara gore karar verirsin. Ikiz olupta ayri odalarda buyutulmek zorunda kalanlar bile duydum birbirini rahatsiz ettiklerinden. Benimkiler auan ayni odada idare ediyorlar. 6.aydan sonra birbirini uyandirmaya basliyorlarmis bana oyle demislerdi

Bakarsın ama ne kadar sağlıklı olabilirki.. Çok zor canım. Senin için çok yorucu ve yıpratıcı olur, destek Alman şart.
Şuan benim bebeğim 2.5 aylık ve öyle çok zorlu bir bebek olmamasına rağmen yetişemiyorum. Çünkü hep kucak hep meme istiyor, gaz sancısı varsa susturamıyorsun. Uyku saatleri sürekli değişiyor. Vs vs

Ben
Allah yardimcimm olsun Sizinde ins cnm ins kucahima almayi nasip eder bana alllah

Canim otomatik sallanan besik benimde isimi kolaylastirabilir arastiriyorum ancak internette aparatini buldum besik bulamadim. Sen nerden hangi marka aldin bide fiyati nedir acaba?

Canim otomatik sallanan besik benimde isimi kolaylastirabilir arastiriyorum ancak internette aparatini buldum besik bulamadim. Sen nerden hangi marka aldin bide fiyati nedir acaba?

N11den almıştım sunny baby marka canım fiyatı 400 küsürdü şimdi artmış olabilir. İkinci el de bakabilirsin çünkü 5 - 6 aydan fazla kullanılamaz temizdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…