Ikiz bebege tek bakilabilinir mi

Bende muhakkak alcamm vok mantikli bi gerex bence

Canım şu şekilde içine reflü yastığı koyarsan kullanımı daha rahat olur çünkü öbür türlü sallanırken bebiş sağa sola devrilebiliyor.

Bir arkadaş da prego gaby almıştı o da memnundu fikir olsun sana da canım

Oyyy oyy bu ne tatli bi bebisss sagol cnm benim fikif icin muhakkak yapmaliyim salamaya alistirma xiyolar ama iki tane olucuga icin mecbur

Oyyy oyy bu ne tatli bi bebisss sagol cnm benim fikif icin muhakkak yapmaliyim salamaya alistirma xiyolar ama iki tane olucuga icin mecbur

Teşekkür ederiz teyzesi sende bu baldan 2 tane olacak inşallah
Sallama konusunda ilk 4 ay patron bebek oluyor. Kolik filan olmasınlar inşallah uyumlu bebişler olsunlar ama annenin de arada dinlenebilmesi ne bileyim tuvalete gidebilmesi için böyle bir şey lazım canım.
Bir de şöyle bir taktiğim var mutfakta işim varken anakucağına koyup yanıma alıyorum bir de davlumbazı çalıştırıyorum uyuyor.

Bu arada şöyle bir risk de var bebiş aldığın şeyleri beğenmeyip içinde durmak istemeyebiliyor. Mesela ilk bebektr baby&plus 6 fonksiyonlu ana kucağı almıştım 1 ay bile kullanmamışımdır hiç sevmedi

Bak sen kůçuk findim kadar boylariyla begenmiyolarda gelde ısırma demitavsiyen icin sogol cnm benim ya valla simdiden hazirlik yapmaliyim ve kendimi onlara ve bana rahat olabilcek tavsiyelere uymaliyim diye dusunuyorum bide tek bakmayi dusunuyorum ins senin kuzucuklqr gibi bende alirim kucagima kac aya kadar cok zorlanip snr rahatladin bebekten begegore degisir tabi ama bana cekerlerse abooo ben yandim babalarinin da benden yana kaliri yokmus ama

Her dert bitince diğeri başlıyor canım mesela gaz bitiyor diş başlıyor ama insan alışıyor yeter ki hasta olmasınlar en zoru dikişler iyileşene kadar oldu ama sonra kendim iyileşince iyi kötü düzen oturttuk. İnşallah senin kuzuların da sütü uykusu bol ve gazsız bebişler olur Rabb'im güç kuvvet versin

bakılır canım benim ikizler 18 aylık oldu bide abileri var 4 buçuk yaşında doğumdan sonra ilk ay dikişler iyi olana kadar birileri vardı sonra tektim hala tek bakıyorum yanımda 1 ay kalsalarda o zamanda ben ilgilendim hep düzen kurmaya çalış kendine göre olur yani asla bakamam diye düşünme biz anneler çok güçlüyüz

Sagol cnm benim guç aldimmm sozlerinden

Amin cnm benim İnșanllahhh

Valla canim imrendim sana. Nasil basedebildin? Tavsiyelerine vercekten ihtiyacim var

Ikiz bebew hamiileyim tek bakabilirmiyim destek almadan arkadaslar
Tanidigimizin ikizleri var. Anne calistigi icin anneanne ve dede bakiyordu. Krese kadar anneanne bildiginiz ruh oldu. Yani ikizlerin bakiminda anneanne ilk 2 yil enkaz oldu simdi simdi toparlaniyor. Dede alisveris vb. isleri halletti. Nereden, kimden destek alabiliyorsaniz mutlaka alin. Bu arada saglicakla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi insallah.

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Yazılanları okuyunca kendimi kahraman gibi hissettim ikizlerim on beş günlük olunca yanımda kimse kalmadı. Ben , dört yaşındaki çocuğum ve kolik iki bebeyle...Allah yardım ediyor bir şekilde bir düzen oturtuyorsunuz. Alışınca hiçte zor değil bence..

İnșanllahhh sagolun

slm kızlar bende ikiz anne adayiyim.. 7 senelik evliliğinin sonunda 2. Tup bebek denememde pozitifi aldım çok şükür dün kalp atışı için gittiğimde doktorum tek kesede iki tane yolk sac kesesi gördü ve tek yumurta ikizi olduğunu söyledi kalp atışları icinde daha gelisiyolar 10 gün sonra görelim dedi.. çok şükür ben tek isterken rabbim bana iki tane melek annesi olmayı nasip etti.. 7 haftalığına belki erken ama bakım konusunda bnm ailem yanimda değil sanırım bende tek bakarm 2 3 hafta belki yanimda biri olur sonra tek bakarm.. onlar gelsinde herşeyle savaşır bakarım allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…