Merhaba hanımlar. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende ikiz bebek hayalini taaa lisedeykenn teyzemin arkadaşının ikizleri olunca istemiştim. Sonra En yakın arkadaşımın ablasının da ikizleri olmuştu. O zamandan beri hep hayalini kurmuştum. Geçen sene ALLAH'IN bize bir lütfu ile ikizlerime doğal yoldan hamile kaldım.Hemde ailemde hiç ikiz yokken çift yumurta ikizlerim, biri kız biri erketi. O kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam. İki tane küçücük bebeğin görüntüsü müthiş birşeydi. Ama bu mutluluk fazla uzun sürmedi. 18. haftamda bebeklerim erken doğumla geldi ve yaşamadılar. Hamileliğimin başından beri hep sıkıntılarım vardı. O sıkıntılara rağmen o kadarcık bir süre ikizlerimle olmak çok güzeldi.Şimdi yeniden hamileyim ikizlerimin kardeşine. Onlardaki kadar sıkıntım yok Allaha şükür. Ama ben yine de çok özlüyorum bebeklerimi. Rabbim yeniden bana ikiz nasip etsin diye dua ediyorum. Allah her gelenin rızkını verir kızlar. Yeterki Allahtan isteyelim. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
canın evet bır kızım var şu an. hemen degıl ama ileriki en yakın zamanda istiyorum ikinciyi. yaşım 25 çok yaşlı degilim ama ileriye dönuk planlarım var. iş,karıyer gıbı..
ben sevdım hamılelıgı galıba :))
klomen de yumoşları kamçılıyorsun sadece iki ve ya 3 yumoş olması için.. evet hormon yuklemesı ama bu sureklı olmayacak bır şey.. bunu sadece 2 ay deneyecegız.. sonrası taktırı ilahı.. ben sebeplere yapışayım da belkı olur.
çogul gebelıkte olan rıskler tek gebelıkte de oluyor... bazı doktorlar tarafindan neredeyse istenmeyen sinifinda olmaları bence sadece dr görüşü..
benım babaannem ve bır çok kadın bile normal dogumla dogurduguna göre köy sartlarında yapabildiyse ben bu kadar teknolejı ve rahatlıgın içinde zorlancagımı fazla sanmıyorum..
bır şeyı yapmak istedıysem şartlar ne olursa olsun vazgeçmeme gıbı bır huyum var.. :)))
Bende bekarım ama o kadar çok istiyorum ki
Ananemin annesi ikizmiş,annem ve teyzem çift yumurta ikizleri.
Annem ve teyzemin doğurduğu çocuklarda ikiz çıkmadı.
Belki bende çıkar diyorum :97:
inşallah tatlım inşallah olur,bende çok çok ma çok isterdim ikizlerimin olmasını ama olmadı olsun benim bebiklerim de ikiz gibiler aralarında sadece 18 ay vardı şimdide gayet güzel anlaşıp oyunlar oynuyolar,kuzularım benim
fatoş hanım cidden çok güzel açıklamışsınız tebrikler ,sonuna kadar haklısınız
Allah kısmetse ikiz gebeliği nasip eder.
Olmuyosa illa olsun diye sağlığı bozmak yanlış olur diye düşünüyorum. :79:
ayyy fatos hanım masallah cok güzel anlatmışsınız. Henüz bebeklerim doğmadı ama şimdiden okadar zorluk cekiyorum ki. benimle aynı ayda olup; tek gebelik yasayanlar rahat rahat dolasırken gezer tozarken, ben evde ağrılarla sızılarla yatıyor kalkıyor ve dısarı kesinlikle cıkamıyorum. Erken doğum riski çok fazla.. Fatos hanımın sözüne güldüm şurda; 34 haftaya gelenler allahın sevgili kulu
Aynende öyle ama.. Hergün dua ediyoruz amaann erken doğmasınlar zamanında doğsunlar. Hergün kendimizi muane ediyoruz ki birşey varmı geliyormu vs vs.. Millet ayda bir muaneye giderken biz 15günde bir doktorun yolunu tutuyoruz... Ne diyim Allah bizlerin yardımcısı olsun olmaayanlarada versin
ohoooo ki daha doğacaklarında asıl maroton baslayacak İkizler baslı başına çok zor coook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?