öncelikle inşallah 36 haftayı gören şanslı ikiz annelerinden biri olursunuz inşallah..
ben çok yalnızdım ondan galiba çok bunaldım..
ama bakıcısı olanlar annesiyle birlikte bakacak olanlar için daha kolay olabilir ama ne olursa olsun çocuğun annesi sizsiniz bi şekilde herkes kaçar yine size kalır herşey.......
herkese rabbim sağlıklı çocuklar versin önce.. ikiz tek.. önemli değil....
inşallah inşallahh 36. haftaya çok çoook razıyım hep dua ediyorum. Haklısınız ikizleri tek büyütmek çok zor Allah kolaylıklar versin.. Amin herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bugün transferim var 2 embryo konulcak..ınş bende hayrlısı ile ikiz istiyorum biliyorum çok zor ama çok bekleidm çok istedim benle evlenelerin 2-3 çocuğu oldu benimde ikizim olsun sağlıklı olsunlar..anlatmşsınız çok zor oluyormş ama yinede istiyorum ve dualarınızı bekliyorummmm
ınş 12 gün sonra burda olurum
bugün transferim var 2 embryo konulcak..ınş bende hayrlısı ile ikiz istiyorum biliyorum çok zor ama çok bekleidm çok istedim benle evlenelerin 2-3 çocuğu oldu benimde ikizim olsun sağlıklı olsunlar..anlatmşsınız çok zor oluyormş ama yinede istiyorum ve dualarınızı bekliyorummmm
yeni yasaya göre artık tüp bebekle ikiz gebelik kalktı die biliyorum ama ne kadar doğruyum habrim yok?
Stres yapma arkadaşım inş. tutar. 10günün kalmış hayırlısıyla sonucun pozitif çıkar..
yeni yasaya göre artık tüp bebekle ikiz gebelik kalktı die biliyorum ama ne kadar doğruyum habrim yok?
Stres yapma arkadaşım inş. tutar. 10günün kalmış hayırlısıyla sonucun pozitif çıkar..
evet canım maalesef böyle acımasız bir yasa yüzünden 2 deneme yaptrdım maddi anlamda bizi mahvetti...ama 3.denemede sağolsunlar lutfedip 2 tane hak var. ama 3 yasak...ama duyuyorum bazı arkdşlardan 3 embryo koymşlar..ben hak kazandığım için 2 tane koydular ınş ikiside sağlıkla tutar...
embryo engeli yaparlar ama klomen verip hastayı 4 üz gebe bırakırlar...bu ne perhiz ne lahna turşusu...çok kızıyorum bu yasalara çok...sağlık bakanın çocuğu olmasaydı bakın görün yasa çıkardı kesin...
Arkadaşlar bende ikiz istiyorum nedense, 10 aylık evliyim, evlenmeden önce bebek olsun istemiodum yani bebek olsada olur olmasada olur die düşünüyordum. Ama şimdi bir değil iki tane ikiz istiyorum. Hiç çevremde ikizde yok ama eşimin ailesinde varmış hayırlısıysa olsun çok istiyorum ...
Merhabaiar, bende ikizlerim olsun çok istiyorum.Kardeşlerim ikiz benim, teyzemin eşi, halamın çocukları torunları filan bayağı varmış ikiz ama tek yaşayan ikizler kardeşlerim.Onlarda dana kadar oldular :)
Hep dua ettim ikizim olsun kardeşlerim gibi bir kız bir erkek diye.Süpriz bi, şekilde hamile kaldım.kendi kendimede acaba ikiz olur mu diyodum değerlere bakarak ? kimse bişey demedi 7. haftada öğrendikki ikizmiş.Hemde tek yumurta ikizi.Tıpatıplardanmış yani.ama mutluluk uzun sürmedi, kalpleri atmadığı için 6 gün sonra kürtaj oldum sanırım ikiz şansımıda kaybettim
Yalnız dr.um bana birşey dedi, bu eşinle ilgili değil.İsterse eşinin ailesi hep ikizlerle dolu olsun, senin geninde yoksa ailenden gelmiyorsa doğal yollarla olması çok az ihtimal.Belirleyici kadınmış yani ....
bende genc kizken hep ikizim olsun isterdim.ikizleri olanlara hayranlikla bakardim cok dua ettim.Ailemde kimsenin ikizi yok aslinda.esiminde amcasinin kizinin birde halasinin kizinin ikizi var.
Evlendik ayin sonunda hamileydim hemde tek yumurta ikizi.simdi 3 yasindalar yanliz bakiyorum.bazen deliriyorum bunaliyorum.Amerikalilarin bir lafi vae Carefull what you wish.(Ne istedigine dikkat et)Esimle bunu hatirlayip guluyoruz.
Ama sorarsan akillandinmi hayir su anda 7 aylik bir oglum daha var.ustelik kazayala felan olmadi gayet planli programli hamile kaldim.
Aslinda iki gebeligimde berbat gecti.Ama hamilelk guzel sey.Ogullarim artik buyuyor bebeklede oynuyorlar bundan sonrasi daha rahat olucak eminim.