- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- Konu Sahibi Reengarenk
-
Bende önlü arkalı düşinüyorum ama seçrnek çok az onun için karar veremiyorum.. Teşekkür ederim tatlımAy hiç tecrübem yok ama yanyana olanlardansa önlü arkalı olanlar daha mantıklı geliyor kapılardan geçerken filan. Tabi nasıl katlanıp taşınıyorlar hiç bilemiyorum.
Ay ben e bebekten joie marka aldım 1000 tl idi çok hafif kullanıjmı açıp kapatması çok kolay geldi bana fiyatıda uygundu
Joie yi bende gördüm ama pusetli değil onlar bazen bende diyorum öyle alıp aytı puset alayım diyorum ay ne zormuşAy ben e bebekten joie marka aldım 1000 tl idi çok hafif kullanıjmı açıp kapatması çok kolay geldi bana fiyatıda uygundu
güle güle kullanın.valla yan yana olanda sığmıyor ardarda olanda sığmıyor. biz maxi cosi dana for 2 aldık. daha kullanmadık ama. en azından travel sistem. hem daha az yer kaplıyor gibi. kılıfları yıkanıyor. oto koltuğununda çıkarılıp yıkanabiliyor.
Kendi tecrubelerim doğrultusunda yazıyorum 8 aydır ikiz annesiniyim baby hope ikiz baston aldım ve memnun değilim kraft 3 teker tavsiye ederim yada 2 ayrı araba ve birleştirme aparati tavsiye ederim 6 yeterli arabalar ayağınıza çarpıyor 1 ikincisi 2 ayrı araba şöyle avantajlı mesela ben dün bankamatige gittim kız uyudu oğlanı yanima aldım koca arabayla gt gel çok zor oldu ama iki araba ve birleştirme aparatli alsaydım arabanin tekini alırdım daha rahat olurduMerhaba güzel anneler.. Allah kısmet ederse ekimde ikizlerimi doğuracağım.. Bebek arabasını hangi model, marka alacağıma bir türlü karar veremedim, önce doğumdan sonra alırım daha rahat karar veririm dedim, şimdi düşünüyorum doğumdan sonra alacaksam iki puset almak zorundayım.. Almışken pusetli alayım hem normalde de kullanırım hem arabaya takıp kullanırım.
Konuya bir el atarmısınız tecrübeli anneler bir kaç model beğendim ama hiç kullanıcı yorumu yok..
Benim oğlumun arabası var tek çıkmak için üstte paylaştığım chicco model arabayı tek olarak ta kullanabiliyorsun..Kendi tecrubelerim doğrultusunda yazıyorum 8 aydır ikiz annesiniyim baby hope ikiz baston aldım ve memnun değilim kraft 3 teker tavsiye ederim yada 2 ayrı araba ve birleştirme aparati tavsiye ederim 6 yeterli arabalar ayağınıza çarpıyor 1 ikincisi 2 ayrı araba şöyle avantajlı mesela ben dün bankamatige gittim kız uyudu oğlanı yanima aldım koca arabayla gt gel çok zor oldu ama iki araba ve birleştirme aparatli alsaydım arabanin tekini alırdım daha rahat olurdu
O.zman prego travel sistem al onlu arkali tutma yeri çift yönlü pusetide varBenim oğlumun arabası var tek çıkmak için üstte paylaştığım chicco model arabayı tek olarak ta kullanabiliyorsun..
O çok pahalı canım ben 5000 i bile çok buluyorum.. Sma çare yok bebeklerin rahatlığı için birde pusetleri ayrı arabayı ayrı alırsam yine o fiyata gelir diye pusetli almaya karar verdim..O.zman prego travel sistem al onlu arkali tutma yeri çift yönlü pusetide var
Geçen yıl sorduğumda e bebekte 4bindiO çok pahalı canım ben 5000 i bile çok buluyorum.. Sma çare yok bebeklerin rahatlığı için birde pusetleri ayrı arabayı ayrı alırsam yine o fiyata gelir diye pusetli almaya karar verdim..
Bemim baktığımdan bahsediyorsan travel sistem 9,10 binGeçen yıl sorduğumda e bebekte 4bindi
Biz sorduğumuzda pusette vardı 4 bin demişti bilmiyrm 1yil oldu herşeye zam geliyor belki buda zamlandiBemim baktığımdan bahsediyorsan traveş sisteö 9,10 bin
Normal prego olanlar 5,6 bin onlara puset dahil değil..
benddki şans işte herşey 2 katı olduBiz sorduğumuzda pusette vardı 4 bin demişti bilmiyrm 1yil oldu herşeye zam geliyor belki buda zamlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?