İkiz bebek arabası almama hardımcı olurmusunuz?

Bemim baktığımdan bahsediyorsan travel sistem 9,10 bin
Normal prego olanlar 5,6 bin onlara puset dahil değil..
Kuzum ben sana yazdım gördün mü bilmiyorum vergi öncesi yani Haziran’ın ilk haftası 3600 a prego ibiza araba artı ğusetleri aldım.araba 3100 dü pusetler 275 er lira.o zaman piyasada pusetler dahil 4700 e satılıyordu.internette filan hep öyleydi.gidince gördük tesadüfen hemen aldık hatta inanamadık covid de satışlar azaldı diye indirmişlerdi o dönem.sen yine bi bak bence belli olmuyor ucuza denk geliyor.tek bebek olarak da kullanılıyormuş ben de o açıdan tercihi ettim eşimin ablasından kalan tek araba var ayrı ayrı sürmek istersek öyle yapacağız.tek de kullanılabilen bi model seçmen bi araba daha varsa çok mantıklı senin de düşündüğün gibi.

Ya ben Haziran başında 3600 a aldım bence güzeli ama bir buçuk yoldan fazla kullanılmaz o fiyatları vermeyin bence çok artmış açıkcası etmez o fiyatsa ben pusetlerini aşırı beğenmedim mesela ...

Gördüm canım cevap yazmıştım sana sen baya uyguna almışsın şimdi çok pahalı güle güle kullan tatlım

Canım pusetli halinin en ölçüsü kaç cm acaba rica edersem yazarmısın? bizim dış kapıdan geçermi diye bakıcam..

Pusete okadar para vermeyin.Zaten pandemideyiz ve kış bebeleri olucaklar.Benim ogluşlar da ekim dogumlu.Kontrolden kontrle kullandik resmen.E bebegin joie aldik pusetleri.Pismanim.Nasil agirr
Puseti mi tasiyim,cpcugu mu tasiyim bilemiyorum.Hele ilk zaman kontrole goturucez esimle.Zaten dikislerim agriyo.Tasiyana kadar ölüyodum hastanenin icinde.Simdiki aklim olsaydi ucuz yollu bisey alirdim.10 aylik olduk sigmiyoruz.Satisa cikaricam mesela.Oturmuyor sipalar zaten.Bebek arabasi olarak ta casual aldik biz.Cok memnunum.Kullanimi,hafiflgi.Yanyana ama rahat

Gördüm canım cevap yazmıştım sana sen baya uyguna almışsın şimdi çok pahalı güle güle kullan tatlım
Pahalıysa değmez canım almazdım ben de zaten bunları bence max1.5 sene kullanırız çok pratik değil baston gerekir gibi sonrasında o yüzden keseleri düşünelim iki bebek çok zor

Yan yana baston tavsiye ederim. Ben chicco ve maclaren baston kullandım ikisinden de memnundum. Ama chiccoyu öneririm. Travel sistemleri en fazla 1 yasa kadar kullanırsınız. Bagaja sığdırmak vs büyük sorun. Pandemiden dolayı ilk altı ancak kontrole çıkarsınız zaten. O süreç için puset alıp bastonla devam ederseniz 3 yaşta bile kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…