İkiz bebek arabası almama hardımcı olurmusunuz?

Bir de maxi cosi geniş asansöre sığmayabiliyor.pusetler takıldıktan sonra genişliğini bi ölçerek hesaplayın evinizin asansörüne göre

Ben twin cam pulsar aldım travel sistem ama türkiyeden cekiliyordu en son zor bulmuştuk.pregonun pusetlerinin kalitesini beğenmedim oto koltugu olarak da kullanmak istiyordum çünkü güvenli gelmedi.
Modeline baktım chicco fully twin modeline benziyor memnun kaldınızmı? Dışarda sürerken herhangi bir zorlanma oluyormu?

Ay ok
Modeline baktım chicco fully twin modeline benziyor memnun kaldınızmı? Dışarda sürerken herhangi bir zorlanma oluyormu?
Yani cok yer kaplıyor acıkcası .bir de ben pandeminin basında dogurunca hastane kontrolleri hariç cıkmadım o yüzden verdiğim paraya değecek kadar kullanma fırsatım olmadı ama güzel araba.ama ben baslarda cok gezmem diyorsanız travel almayın bence maclaren baston falan yeterli .şimdi ben 2-3 kez kullanıp bastona geçicem 5 bin liralık araba da evde duracak böyle garip birşey oldu.

Teşekkür ederim canım çok faydalı oldu yazdıkların..
Okadar para verip kenara koymak ta üzücü, bende ilk senin dediğin gibi düşündüm iki puset alıp arabayı bahara doğru alayım dedim sonra yine alsammı fikri geldi bana..

Bence basta gerek yok ilk zamanlar pusetle tasırsınız sonra daha ucuza bi sürü araba var.bi de traveller cok yer kaplıyor arabanız küçükse hiç sıgmaz zaten bizim bagajı kaplıyor bi yere gitsek esya götüremeyiz

benddki şans işte herşey 2 katı oldu 200 300 liralik ateş ölçer 700, 900 olmış çocuk düşünenlere burdan duyurulur kenara 20 bin atın öyle çocuk yapın
sağlıklı dünyaya gelsinler de herşey alınır canını skma illa puseti olacak diye de dertlenme biz asiya hep kulağınızda gittik çok küçüklerdi pusette rahat edemiyolardi kullanmadim hiç besik desen oda aynı anne yani kullanıyorum hala besiklwr ilk günkü gibi duruyor

Canım ben puset aldım iki tane daha doğrusu annem aldı. Şimdilik araba almayacağım doğumdan sonra rahat rahat bakarız dedik hatta bahara doğru düşünüyorum çıkarsak bile arabayla çıkarız pusetlerii arabaya koyarız dedik

Merhaba benimde ikizlerim bayramdan sonra doğacaklar nasipse, ben önümüz kış olduğu için arabayı erteledim şimdilik, orta halli taşıma koltuğu aldım. Aklımdaki model prego İbiza, farklı yönlere baktığı için birbirlerini rahatsız etmezler diye düşünüyorum. normal fiyatı 5 binlerde, pusetli 6200 hepsiburadada. Tabi görüp denemek lazım

Canm bu arabalar cok kullanisli gelmiyor bana .
Alttaki bebek cok asagida duruyor yere cok yakin.
Bu qraba 1sene anca kullanilir bence
canım sen almayı düşündüğün arabayı paylaşmıştın markası neydi sanırım bende baston alıcam..
bende öyle yapmaya karar verdim canım şimdi alırım bu kış dışarı çıkamayız para verip kenara koymak doğru gelmiyor bana..
ben ertelersem travel almam bastonlar daha rahat oluyor onun için ozaman karar veririm..

Maxi cosi dana for2 dusunuyorum cnm,haftaya gidip inceleyecegim.

Onu da inceledim güzel araba babymall da birtek kırmızısı var..
Eki Görüntüle 2666485
Bu arabayı alırsan bir sonraki alışverişe 1500 hediye çeki veriyor keşke başka renkleri olsaydı..
Magazadan tqlep ettiginde istedigin renk getiriyorlar cnm,internette stokta olmadigina bakma.
Ben de bu kampanyadan faydalanmayi dusunuyorum

Hmm teşekkür ederim canım bir gidip inceleyelim gitmeden indirim kponu veren bütün ürünlerin listesini çıkarıcam hepsini alıp sonra gelen hediye çeki ile indirim olmayan ürünleri alırım..
Benimle de pqylasir misin listeni.
Ben de haftaya gidecegim babymall q

Bu modeli beğendim ama hiç kullanıcı yorumu yok..
ben de ikizlere hamileyim ve ekım sonu gibi benim de bir sorun olmazsa dogumum. Açıkçası begendıgın altlı üstlü modeller hiç onerılmıyor. altta kalan cocuk acısından
ben ıkı ayrı araba aldım. bırlestırme aparatını henüz almadım kullanmaya başlayınca alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…