• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebek arabası

Deosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Kızlarr ikiz bebek arabası arayışındayım arkalı önlü pregolar çok pahalı onun dışında yan yana ayrı bebek arabası aparatla birleştiren varmı kullanışlı oluyormu model önerirmisiniz

Tam burda takipte kalayım ayrıca her türlü öneriye de açığım daha ne alacagimi hiç bilmiyorum😊

Marka model önerisi veremem ama kendim alırken ikiz araba bakan bir müşteriye aparatla bağlanan modellerden tavsiye etmişlerdi 🙂 yeri gelir tek bebekle çıkmak zorunda kalırsın, tek araba alırsın ya da iki kişi dışarı çıktınız ayrı ayrı araba kullanırsınız gerektiğinde birleştirirsiniz gibi şeyler söylemişti satıcı; belki fikir olur 🫠

Ben de prego aldım evet pahalı ama diğerleri çok kullanışsız hele ki yan yana olanlarla ne kaldırımda rahat gidebilir ne markette reyonlara girebilirsiniz sonra yeni bişe almak istediğinizde daha da masraf olacak belki ikinci el temiz kullanmış olanlar vardır onlara bakın çünkü öbür türlü diğer arabalarla işiniz çok zor :(

Back
X