- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.041
Dün oğluşlarımın 2. Düzey ultrason taramaları ve fetal kalp ekolarını yaptırdım çok şükür.doktorumuz oldukça profesyonel ve samimi bir insan çıktı sağolsun.çok açıkca bilgilendirdi ve değerlendirdi.muayenenin uzun sürmesi,yorucu olması(2 kez ara versekte),sağdaki bebeğin inatla dönmeyişi dışında bir olumsuzluk çıkmadı hamdolsun.bebeklerimin ikisi de sağlıklı ve normal olarak değerlendirildi.tabii tıbbın ve teknolojinin imkan verdiği kadar.her ne kadar bilebildiğimizi sansakta onlar şuan için birer gayb.ve gaybı yalnızca Allah bilebiliyor... Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli nur topu gibi evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin...
Anladım canım..çetrefilli bi mevzu.ihtiyaca yönelik,yaşadığımız çevreye uygun bi ürün yok maalesef.yok canım birçok markada olamıyor. sanırım britaxtaydı ona adapte koltuk alabiliyorsun ama hangi akla hizmet yaptılarsa sadece tek tarafa takılabiliyormuş. yani bebeğin birini oturtacaksın ana kucağına diğeri de allah kerimben haricen alayım da onları arabayla kullanmam artık ne yapayım arabaya koltuk mecbur olacak diye alacağım...
Amin canım,inşallah.canım hayırlı olsun. çok sevindim sağlıklı olmalarına. dediğin çok doğru teknoloji ile bir şeyleri bilmeye çalışsak da her şeye hakim olamıyoruz. her şeyi Allah biliyor sadece... İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de bebeklerimizi...
Bu arada sana teavel sistem ikiz bebek arabası bldumcanım hayırlı olsun. çok sevindim sağlıklı olmalarına. dediğin çok doğru teknoloji ile bir şeyleri bilmeye çalışsak da her şeye hakim olamıyoruz. her şeyi Allah biliyor sadece... İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de bebeklerimizi...
yok canım ne yazık ki. ama dün tekrar baya bir okudum videoları izledim. sanırım chicconun baston pusetlerinin ikilisinden alacağım. en çok küçülen o bebek arabalarından. benim arabamın bagajı da çok ufak olduğundan onu düşünmek durumundayım şimdi arabayı değiştirmek istemiyorum...Anladım canım..çetrefilli bi mevzu.ihtiyaca yönelik,yaşadığımız çevreye uygun bi ürün yok maalesef.
çok teşekkürler canım. bunun teklisini bir arkadaşımız aldı. çok güzel araba ama bu da katlanınca dev gibi oluyor. yine de tekrar bir inceleyeyim benBu arada sana teavel sistem ikiz bebek arabası bldumdünyada tekmil zaten,bizde de satılıyor. Jane power twin bebek arabası ve koss oto koltuğu.ispanya markadı.bebekhouse ve ayhan çocuk ta var.2099 tl.bakmak istersen videoları da var.bundan başkada yok zaten
E öyle maalesef,hepsi bi arada maalesef yok.ama en azından iki araba istememe konusunda kararlıysan biraz kaba olmasıyla ilgili idare etcen artıkçok teşekkürler canım. bunun teklisini bir arkadaşımız aldı. çok güzel araba ama bu da katlanınca dev gibi oluyor. yine de tekrar bir inceleyeyim ben
E sen madem şahsi arabanda varsa neden acele ediyosun bebek arabasında?ana kucaklarını al,arabaya sabitle.gittiğin yere götür bebişleri.gerçi araban inmen gerekirse,yada bi kafede bi yerde oturayım desen napıcan,o da varyok canım ne yazık ki. ama dün tekrar baya bir okudum videoları izledim. sanırım chicconun baston pusetlerinin ikilisinden alacağım. en çok küçülen o bebek arabalarından. benim arabamın bagajı da çok ufak olduğundan onu düşünmek durumundayım şimdi arabayı değiştirmek istemiyorum...
E sen madem şahsi arabanda varsa neden acele ediyosun bebek arabasında?ana kucaklarını al,arabaya sabitle.gittiğin yere götür bebişleri.gerçi araban inmen gerekirse,yada bi kafede bi yerde oturayım desen napıcan,o da vargene mecburen lazım oluyo araba.pöfff
canım Allah yardımcınız olsun...Kizlar dua istiyorum sizlerden kasilmalarim varmis ve rahim agzi kisalmis kontrole gittim yatirdilar.bende bebekler itiyo saniyodum karnimi meger kasilma ve sanciymis.bana yakin haftada olan arkadaslar rahim agziniz en son kac olculdu acaba?
Sagol canim insallah.canım Allah yardımcınız olsun...
Of offf,sorma.o hepimizde varyani zaten ana kucaklarını alacağım araba koltuğu olarak kullanmalık. ama iki bebişi birden kucağımda götüremem mecbur lazım puset. dur bakalım haftaya kadar ona da karar vereceğim inşallahher gün yeni bir şeye karar vermem gerekiyor yoruldum valla
umarım en yakın zamanda ıyı olursun ve bebıslerınde usluca dururlar bende bu hafta kasılmalarımdan dolatı gıttım rahım ağzım sanırım 4.1 dedı ıyımıs sancımda var aslında bıraz magnezyum verdı ıyı geldıKizlar dua istiyorum sizlerden kasilmalarim varmis ve rahim agzi kisalmis kontrole gittim yatirdilar.bende bebekler itiyo saniyodum karnimi meger kasilma ve sanciymis.bana yakin haftada olan arkadaslar rahim agziniz en son kac olculdu acaba?
canim sakin ol panik yapma. Ben kasilmalari 24. Haftadan beri yasiyorum ama belirgin rahim kisalmasi yoktu.Kizlar dua istiyorum sizlerden kasilmalarim varmis ve rahim agzi kisalmis kontrole gittim yatirdilar.bende bebekler itiyo saniyodum karnimi meger kasilma ve sanciymis.bana yakin haftada olan arkadaslar rahim agziniz en son kac olculdu acaba?
Bebek odası yaptıran var mı? Mobilyaları aşağı yukarı ne kadara maloluyor. Ve nerede yaptıırdınız?
Bugün çok ağrım var benimde,özellikle sol tarafım kasığa doğru yırtılıyomuş gibicanim sakin ol panik yapma. Ben kasilmalari 24. Haftadan beri yasiyorum ama belirgin rahim kisalmasi yoktu.
Simdi bir iki haftadir benim de biraz kisalmaya baslamis ve nst de agrilarim cikiyor. Yani neredeyse senle ayni haftalarda yasamisiz. suan ne durumdayim bilmiyorum yatiyorum sadece tuvalet ve yemek
Surekli yat kendini zorlama. Rahmin kisalmis mi acilmis mi?
Bugün çok ağrım var benimde,özellikle sol tarafım kasığa doğru yırtılıyomuş gibigerginlik ve acı var.sabahta vardı ama şuan arttı.kasılmamı acaba yoksa bebekler yerlerine yerleşiyoda onun acısımı
İlkinde hiç olmadı,aynen.hiç bilmiyorum kasılma fln o zaman.geçen ay drum sormuştu kasılman başladımı diye,yooo dedim.sonra şikayetlerimi anlatınca e işte kadılma dedi bunlar.bide ultrasonda da görüyo,kasılman çok diyo.o dediğin şekilde oluyo zaten bende de.şuan bile karnım demir bilye kadar sert.taş,bildiğin taş ve çok canım yanıyo bu esnada.nefesim daralıyo,yemek yerken çabuk doyuyorum.bu bahsettiğim tek taraf bugüne özel spesifik bi durum oldu.cumartesi fetus'a gittiğimde sağ sol olmuşlardı ama hala kafa kafayalardı.daha tam yerleşmemişlerdi.sanırım bu onun acısı.zaten soldaki bebek daha iri.kesin o debeleniyo oralardaBence kasilma degildir ya. Kasilma tek tarafta olmuyor. Karnin davul gibi oluyor. Tas gibi sert oluyor. Birden oluyor ve geciyor. Bir de kasilmayla birlikte nabzin da hizlaniyor nefesin daaraliyor.
Oyle tek taraf yerlesmesiyle buyumesiyle ya da yer degistirmesiyle filan alakalidir. Ilo bebekte olmamis miydi kasilman. Kimi insan ben hic bilmiyorum yasamadim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?