IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

A evet.bende 32 den sonra gerekmiyor diye biliyodum.neyse artık hayırlısı olsun.yüzdün kuyruğuna geldin.ben senin rahatlıkla 3-4 hafta daha dayanabileceğine inanıyorum ve dua ediyorum.

Yok canim niye yanlis anlayim. A4kadssin abar5mis ben kad3meli olarak alistirmaktan yanayim ki bu allerjik reaksiyonlarin tek cozumu o. Yapacsk birsey yok. E inaAllah babalarina cekerler diye dua ediyorum. Adamin (masallah) zerr3 kadar saglik hastane bilgisi yok hic ihtiyac duymamis ki arkadas ( cok sukur) e onun icin %50 sansimiz var yani :))

Niye kiz aglama sakin. Bir gun oyle oluyor bir gun baska oluyor modun.
hani derler ya sonunu dusunen kahraman olamazmis diye hic ileriyi dusunme bjr sekilde geciyor. Sen anin keyfini cikar :)
Orası öyle tabi de insan nelere katlanıyor diyorum okudukça.annelik her haliyle büyük bir yük ve meşaggat.helede böyle ikiz olunca... Baksana doğmamış çocuktan medet umar,dua eder oluyo insan rahat bi nefes için.Alkah kolaylık versin cümlemize...

İnşallah babaya benzerler diyelim öyleyse

Peki bu iğnelerin hangi hafta vurulacağına bebeklerin gelişimine göremi karar veriliyor yoksa erken doğma ihtimaline göre mi?çünkü kiminiz 20'li haftalarda kiminiz 30'lu haftalarda vurdurmuş.burada kriter ne

Canim kriter bebeklerin gelme ihtimali, bu igne sayesinde ciger gelisimleri hizlaniyormus,doktorlar bebek kendi kendine nefes alabilsinin derdinde oluyor

Merhaba

hosgeldin. Hayirli olsun
hic kotu dusunme
benim aralarinda 4 5 gun kadar fark vardi hep basindan beri ama hic bir zaman sorun olmadi. Olumsuzluk niye dusuneceksinki en guzel zamanlarin tadini cikar hele de miden bulanmiyorsa offf super. Karninda iki minik kalp istedigini ye ic. Keyfine bak.
Beni gec cagirdi dr.um kese kalp atisi ikiz hepsini 7. Haftanin iconde ogrendim guzel bir duygu
Rabbim hayirlisiyla sonunu da gostersin canim

Çok garip tek bebekte söz konusu olmayan ne çok şey var çoğul gebelikte.
Tek gebeliklerdede oluyor ama bizde iki tane olunca olasılıklar 2 katına çıkıyor. Birde etrafımda gözlemlediğim çok az bebek zamanında geliyor. Yada benim algıda seçiciliğim arttı.

anladım canım güle güle kullanın ben ona da bir girip bakayım...

Canim Günaydın topik o kadar hareketli ki oku oku bitmedi maşallah benim kuzularimın gelişimi 1 hafta geriden geliyor canım bu en baştan beri böyle oldu en son doktora gittiğimde 30+2ydi 1200 1600 du kiloları. Boyları 37 cm civarında gelisim hızi aynı hiçbir farklılık yok onu dert etme sen dua edelim birbirimize Bol bol inş

anladim biz de hemen hemen oyleyiz bizim farkimiz birbirine yakindi en son ne oldu bilmiyorum. Iyi sevindim en azindan gelisim geriligi olmamasina. Artik bizim su satndart takvimleri takip etmememiz lazim demekki. Ikizler icin olusturulmus bir standart da yok gerci. Saglikla ozursuz kusursuz gelsinler ins.

Aynen canim herhangi bir standardimiz yok malesef şimdi tek duam çok kilolu olması değil zaten umudum da yok kuveze girmeye gerek kalması yeter bana. Ilcede yaşıyorum hergün il merkezine gitmek ameliyatli halimle 90 km yol sıkıntı olur

Canim ben inceledim ürünü cok begendim ama eni 93 cm mis asansöru kapıları bi ölçmek lazım sigmayabilir bir de ağır gibi geldi bana sırf o yüzden vazgeçtim ama çift taraflı olması ikiz bebek arabalarında pek olmayan bir özellik bu açıdan avantajlı

Evet canim cogul gebelik anlatilmaz yasanir diyorum bende :) hele sizler halinize sukredin benim ücüz :) yolcum bir fazla ve 3 kardes birlesip neler yapiyorlar bana organlarim aci cekiyor resmen
Allah kat be kat yardımcınız olsun sizinde.bende üçüzün kıyından döndüm.biri tutmadı sonra,iki kaldı.çok zor bi durum.sizin üçüde mi erkek!

Ben yazarken eşim soyledi ağır olduğunu belirt diye evet biraz ağır ama sürüşü çok rahat ağırlığı farkedilmiyo nerdeyse ama tabi ev koşulları falan önemli benim müstakil ev bahçeli falan zorlanmıyoruz çok.

Tek gebeliklerdede oluyor ama bizde iki tane olunca olasılıklar 2 katına çıkıyor. Birde etrafımda gözlemlediğim çok az bebek zamanında geliyor. Yada benim algıda seçiciliğim arttı.
Eskiye göre öyle zaten.şimdi,normalde 40 hafta denen süre 10 ay ediyor baktığında.bu da en uç sınır aslında .benim gördüklerimde de hiç 40 bulan olmadı.39 bile hatırlamıyorum.çoğunluk 37-38

Allah kat be kat yardımcınız olsun sizinde.bende üçüzün kıyından döndüm.biri tutmadı sonra,iki kaldı.çok zor bi durum.sizin üçüde mi erkek!

Sagolasin canim benim iki erkek bir kiz erkekler tek yumurta ikizi ben 2 yumurtadan 3 bebekle mucizemi yasiyorum :) Rabbim isteyen herkese versin, evet cok zorlaniyoruz ama sonu guzel olacak ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…