Daha öncede anlatmıştın bunu sanırım,evet.ya çok zor Allah kolaylık versin.genellikle bünyem bişeye tepki vermediği,antialerjik bi tip olduğum için doğal olarak insanların alerjik reaksiyonlar vermesi yada bu konuyu çok kafaya takmasını anlayamıyorum.bi arkadaşım bebeği doğmadan odasında duvarda kullanacağı boyayı bile yurtdışından getirtmişti,selüloz,solvent bilmem ne bilmemne içermiyor diye.kullandığı çarşaf ve örtülerden kıyafetlerine kadar herşeyi organik tekstil seçti tutup,ama o dediğim hakiki organiklerden.renklerini görsen,fındık çuvalı gibi :)) doğduğunda düşün,musluk suyu bakterili diye damacana sudan yıkardı çocuğu.yani şöyle söyliyim bu dünyada çocuğuna izole bi hayat yaratan varsa o da odur.çocuk şuanda 10'lu yaşlarda,samimi söylüyorum bildim bileli hasta,bildim bileli ciğerleri mikrop ve enfeksiyon kapar,atamaz bi türlü,hasta olur serumsuz toparlayamaz,polen ve toz alerjisi var,salya sümük hapşırır yaz kış

hep böyle olacak değil belki ama demem o ki hayatı kendimede çocuklarımada zorlaştırmak istemem.senin durumun zor tabi,ama nolur bebeklerimde öyle olacak diye yaklaşma.onlar bambaşka birer birey,senin benim kopyamız olmuyolar.rahat ol,bırak mikropta alsın,bırak sıradan şeyler giymeye de alışsın.inan ki ben ben demek için söylemiyorum ama oğlumda erkek çocuk,o kadarda hassas olmasın canım diyerek olabileceğimin üzerinde rahattım anne olarak.öyle aman aman korumazdım,gerektiğince dikkat ederdim.inan 2 yaşından beri yaz kış dolaptan su içer,dondurma yer,sıcak bastı der atletle oturur.yok terledi yok esti yok rüzgar aldı,sıcaktı,soğuktu....ayyyy,sonu yok

kaynanam böyledir mesela,iyiki yakın değiliz diyorum

söylemek istediklerimle ilgili beni yanlış anlama lütfen