- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.261
Milliyette 17 Nisan tarihinde de bu haberle ilgili bir düzeltme yayınlanmış : http://www.milliyet.com.tr/-bebek-m...man/haberdetay/18.04.2011/1378996/default.htm Biz dr önerisiyle Hipp organik mama kullanıyoruz, memnunuz. Daha önce başka marka mamaları da denedik, kusma ve kabızlık yaptılar. Bizimkiler Hipp mamayı daha çok sevdiler ve bu mamaya geçince kabızlık ve kusmaları kesildi. Pre Hipp combiotic olanı alabilirsiniz ilk zamanlarda (premature maması yani), tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1476944 Hangisine nasil guvenecegiz
Evet benim koyup da unuttugum bir cok seyi yazmissin. Ben korkumdan hazirlayali 1 aydan fazla oldu :))
bu arada mam arayisi icindeydim ben de. En buyuk korkum gdo muhabbeti bahsettiginiz mamayi neye gore sectiniz. Kriteriniz ne oldu. Cok tedirgindim ben bu konuda iyi oldu
suan 1700 civarindalar. Su karin cevresi geriligi devam ederse ara acilirsa erken aliriz diyor. Yoksaki sulari ve rahim agzi iyi diyor. InsaAllah karin cevresi olcusunde gerilik devam etmez de biraz daha kalirlar hicbirsey belli degil cumartesi bir daha gidecegim. 31 e kadar hep cok guzel tek bebek gibi gelmisti kilolari sonra yavasladi
ben bebek urunlerini yikamak icin qlmistim birsey onu kullanirim.
Is bitmiyor bak onu kaynatacaktim unuttum
e bebekte var galiba hip bu mamalar da var mi oradaCanim bir cok yazi okudum ve guvendigim bir abla var o da bebegine onu kullaniyor en organik mama oldugu soyleniyor.icerisinde gluten ve seker yok gdo yok hazmi digerlerine gore daha kolaymis.ozellikle dusuk kilolu bebekler icin combiotic pre olanini aldim normal pre de var o daha uygun ama ilk 3 ay bunu kullanip sonra normaline gecmeyi dusunuyorum.
tesekkur ederim. Cok iyi oldu bu. Ne zor seylermis ya. Baslarda ne guzel lay lay lom kiyafet seciyorduk renge modele karar veremiyorduk. Gitgide isin rengi degisiyor :)Milliyette 17 Nisan tarihinde de bu haberle ilgili bir düzeltme yayınlanmış : http://www.milliyet.com.tr/-bebek-m...man/haberdetay/18.04.2011/1378996/default.htm Biz dr önerisiyle Hipp organik mama kullanıyoruz, memnunuz. Daha önce başka marka mamaları da denedik, kusma ve kabızlık yaptılar. Bizimkiler Hipp mamayı daha çok sevdiler ve bu mamaya geçince kabızlık ve kusmaları kesildi. Pre Hipp combiotic olanı alabilirsiniz ilk zamanlarda (premature maması yani), tavsiye ederim.
E-bebekte var hipp, hatta geçenlerde güzel bir indirim de yapmışlardı. Bilseydim haber verirdim. :)e bebekte var galiba hip bu mamalar da var mi orada
İlk 3 ay pre yi kullanmak için fazla uzun bir süre bence. 40ı çıkıp normal bebek kilosuna ulaşınca 1 numarasına geçmek daha doğru olmaz mı?Canim bir cok yazi okudum ve guvendigim bir abla var o da bebegine onu kullaniyor en organik mama oldugu soyleniyor.icerisinde gluten ve seker yok gdo yok hazmi digerlerine gore daha kolaymis.ozellikle dusuk kilolu bebekler icin combiotic pre olanini aldim normal pre de var o daha uygun ama ilk 3 ay bunu kullanip sonra normaline gecmeyi dusunuyorum.
takip ederiz yine tesekkurler. Kafamda iyi kotu canlandi birseyler en azindan ne alacagima karar verdim. Benim de en kotu dr. Daha iyi birsey onermezse SMA diyordum. Firmaya yazanlar olmus gdo konusunda kesinlikle olmadigini soylemislermadem oyle niye belgelendirip insanlari rahatlatmiyorlar kiE-bebekte var hipp, hatta geçenlerde güzel bir indirim de yapmışlardı. Bilseydim haber verirdim. :)
Biz de ilk olarak sma almıştık ama bu mama işini biraz da bebekler kendileri tercih ediyorlar. Mesela benim kızım sma yı hiç içmedi, oğlum sevdi ama o da kabız oldu. Kızıma aptamil denedik onu da içti ama kustu. Sonra dr tavsiyesiyle hipp aldık ve çok memnun kaldık. Çok daha iyi tolere ettiler ve kabızlık da yapmıyor. Şimdi kaşık mamaları da veriyoruz şu tahıllı olanlar var ya. Aptamilin kaşık mamaları daha çeşitli ve heryerde bulunuyor, hippi bulmak daha zor. Ama işte gdo lu dediler şimdi içimiz rahat değil.takip ederiz yine tesekkurler. Kafamda iyi kotu canlandi birseyler en azindan ne alacagima karar verdim. Benim de en kotu dr. Daha iyi birsey onermezse SMA diyordum. Firmaya yazanlar olmus gdo konusunda kesinlikle olmadigini soylemislermadem oyle niye belgelendirip insanlari rahatlatmiyorlar ki
Bunu dusunmemistim sagol.biberon fircasi ve deterjanda koyalim dimi.ben ozel bi deterjan almadim bulasik deterjani olmaz mi iyi durulamayla.yanına süt pompası koyan arkadaşlar onları yıkamak için kendi deterjanlarından da koyuyor mu?
Hello baby de var ben taffy baby den aldim ama bircok yerde vardi sanirime bebekte var galiba hip bu mamalar da var mi orada
kac aylik oldular kuzular. Bazi dogal beslenme yanlisi dr.lar 4. Ayda mama vermek yerine ek gidaya gecmeyi israrla onerilyorlar kasik mama yerine oyle birseyler nasil olur acaba. Hos ben o mamalarin iceriklerini de bilmiyorum daha neyi ne zaman neyin yerine vermeli filan zamanla ogrenecez ins :)Biz de ilk olarak sma almıştık ama bu mama işini biraz da bebekler kendileri tercih ediyorlar. Mesela benim kızım sma yı hiç içmedi, oğlum sevdi ama o da kabız oldu. Kızıma aptamil denedik onu da içti ama kustu. Sonra dr tavsiyesiyle hipp aldık ve çok memnun kaldık. Çok daha iyi tolere ettiler ve kabızlık da yapmıyor. Şimdi kaşık mamaları da veriyoruz şu tahıllı olanlar var ya. Aptamilin kaşık mamaları daha çeşitli ve heryerde bulunuyor, hippi bulmak daha zor. Ama işte gdo lu dediler şimdi içimiz rahat değil.
8,5 aylık oldu kuzular :) zaman çok çabuk geçiyor. Ek gıdaya biz 5.ayı doldurunca (yaklaşık 5,5 aylıktılar) yavaş yavaş tattırmaya başladık ama asıl 6 aydan sonra geçtik. Zaten 1 ay erken doğmuşlardı 4.ayda ek gıdayı tolere etmeleri imkansızdı. Ben demir damlasını bile içiremedim 6.aya kadar. Kaşık maması yaptığınız püreleri çorbaları yediremediğinizde kurtarıcı oluyor, bir de içinde 7-8 tahıl var başka bir şekilde bu kadar tahılı biraraya getirmek imkansız. Gdo muhabbeti olmayaydı iyiydi tabii.kac aylik oldular kuzular. Bazi dogal beslenme yanlisi dr.lar 4. Ayda mama vermek yerine ek gidaya gecmeyi israrla onerilyorlar kasik mama yerine oyle birseyler nasil olur acaba. Hos ben o mamalarin iceriklerini de bilmiyorum daha neyi ne zaman neyin yerine vermeli filan zamanla ogrenecez ins :)
masallah8,5 aylık oldu kuzular :) zaman çok çabuk geçiyor. Ek gıdaya biz 5.ayı doldurunca (yaklaşık 5,5 aylıktılar) yavaş yavaş tattırmaya başladık ama asıl 6 aydan sonra geçtik. Zaten 1 ay erken doğmuşlardı 4.ayda ek gıdayı tolere etmeleri imkansızdı. Ben demir damlasını bile içiremedim 6.aya kadar. Kaşık maması yaptığınız püreleri çorbaları yediremediğinizde kurtarıcı oluyor, bir de içinde 7-8 tahıl var başka bir şekilde bu kadar tahılı biraraya getirmek imkansız. Gdo muhabbeti olmayaydı iyiydi tabii.
Evettt :) aynen öyle. Özene bezene hazırlıyorsun aman iyi beslensinler diye kendini parçalıyorsun ağızlarını açmıyor keratalar. Ek gıdaya başladığımız ilk ay herşey çok güzel gidiyordu, ay dedim maşallah sorunsuz yiyorlar. 1 ay sonra huy değiştirdiler, sanırım farklı lezzetlerin tadına vardıkça bazılarını reddetmeye başladılar. Bir kase çorbayı yedirinceye kadar helak oluyorum. Şimdi pütürlü olsun çiğnemeyi öğrensinler diyoruz bu defa da öğürüyorlar kusuyorlar. Güç bela yedir sonra böğğğk hepsini kussun. Anne olmak da bebek olmak da zor valla :)) alışacaklar zamanla. Sabır ve zaman istiyor.masallah
bir de yememe dertleri var degil mi? Anne yapsin mis gibi yemesin yaramazlar. Gidip mamalari yesinler. Baslarim simdi annnelige diye bir kitap okumustum. Kadin yasadiklarini esprili bir dille anlatmis. Yememe nedenlerini saymis en sonuna da cocuk bu yemez cok daha bahane aramaya gerek yok demis :))
Zor gercekten yemeyen cocuk.
Mama iyi kotu ilk zamanlar her donemde kullanilacak anlasilan
ben güvenemedim e bebekten ve babymall dan bebek biberonlarını yıkamak için ayrı göğüs aparatlarını yıkamak için ayrı deterjan aldım. zaten göğüs aparatları için aldığım onu sanırım e bebekten almıştım sadece bir damla damlatıyorsun baya bir gider gibi...Bunu dusunmemistim sagol.biberon fircasi ve deterjanda koyalim dimi.ben ozel bi deterjan almadim bulasik deterjani olmaz mi iyi durulamayla.
Prima premium care ( beyaz paketli olan) nin 0 numarası var, iyi oluyor.kızlar bu arada primanın bezleri 1 den başlıyormuş 0 numara yokmuş. onlar da 2 kg dan başlıyor. siz daha küçük aldınız mı var mı piyasada bebek bezi alanlar bir cevap verirse sevinirim.
teşekkürler canımPrima premium care ( beyaz paketli olan) nin 0 numarası var, iyi oluyor.
Prima premium care 0 numara var migroslarda bulursun bir cok bebek magazasinda ve nette bulursun.30 lu paket.ben aldim.kızlar bu arada primanın bezleri 1 den başlıyormuş 0 numara yokmuş. onlar da 2 kg dan başlıyor. siz daha küçük aldınız mı var mı piyasada bebek bezi alanlar bir cevap verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?