- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.281
Normal derken combiotic olanindan diger karton kutuda olanina demek istedim onda combiotic yazmiyor combioticler 31,50 -tl digeri 23,90-tl.İlk 3 ay pre yi kullanmak için fazla uzun bir süre bence. 40ı çıkıp normal bebek kilosuna ulaşınca 1 numarasına geçmek daha doğru olmaz mı?
kaç kg dan başlıyor onlar dikkat ettin mi? bir de kaç paket aldınız?Prima premium care 0 numara var migroslarda bulursun bir cok bebek magazasinda ve nette bulursun.30 lu paket.ben aldim.
Hello baby de var ben taffy baby den aldim ama bircok yerde vardi sanirim
Ok, ben yanlış anlamışım. Evet haklısın, gaz sancıları ilk üç ay çok oluyor zaten sonra normaline geçilebilir. Ben de pre olanı üç ay kullanacaksınız sanmıştım. Biz de normalini kullanıyoruz şimdi.Normal derken combiotic olanindan diger karton kutuda olanina demek istedim onda combiotic yazmiyor combioticler 31,50 -tl digeri 23,90-tl.
Ya inan kaç hafta kullandık hatırlayamıyorum :) siz bence bir tane alın şimdilik, hastaneden ilk çıktıklarında iyi oluyor. 2,5 kiloya kadar yazıyor üstünde ama oğlum 2800 doğdu ona da iyi olmuştu. Bir de ilk hafta kilo kaybı oluyor ya bebeklerde 0 yüzden iyi oluyor. Ama sizinkiler belki 3 kilonun üzerinde doğar belli de olmaz. Bir de bezleri stoklamanızı tavsiye etmem, çünkü bazı bezler bebekte pişik yapabiliyor, denemeden de anlayamıyorsunuz. Elinizde patlamasın sonra.Hastaneye yumuşak dokulu ufak bir havlu veya tülbent de götürmenizi tavsiye ederim, popoyu sildikten sonra muhakkak kurulayın, ıslak bırakmayın. ( pişik deyince aklıma geldi de :)teşekkürler canım
0 numara olan kaç kgdan başlıyor peki? bir de ne zaman 1 numaraya geçtiniz siz kaç hafta mesela? bizde hep 1ler var da ortalama ne kadar alsam acaba 0 lardan...
Dalinin bebekler için sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı var, biz onu kullanıyoruz, tavsiye edebilirim. Elde uğraşmayın gerek yok makineye atın, kuruturken havalandırma imkanınız varsa havalandırın ve sonra ütüleyin muhakkak.mrb hanımlar. çanta hazırlıyorum da. bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? bi de elde mi makinede mi yıkadınız?
Ben chicco alacagim herhalde hem ucuz hem de uzun sure kullanirlar, degistirmek zorunda kalmam, ayni zamanda katlaninca az yer kapliyor. Birselam kızlar
bebek arabası ne aldınız
fiyatları ve modelleriyle birlikte paylaşabilirmisinz?
Ben chicco alacagim herhalde hem ucuz hem de uzun sure kullanirlar, degistirmek zorunda kalmam, ayni zamanda katlaninca az yer kapliyor. Bir
Coguna baktim katlaninca cok yer kapliyor, araba bagajina bile sigmiyor.
http://www.babymall.com.tr/CHC-7931...si-coal.html?gclid=CJy1sv6I18QCFc7LtAodVDUAWg
canım hangi model aldın yazarsan sevinirim..İlk etapta bastonlu modelleri önermiyorlar canım. Çok küçük oldukları için. Ben onun için travel sistem bir model aldım
Canım ben e-bebekten aldım joie litetraxcanım hangi model aldın yazarsan sevinirim..
bence bez stoklama derim. Bir de bence ilk hafta icin bir pakette molfiks gobek oyuntulu olandan budundur denersin hangisini severse minikler onu kullanirsin.kaç kg dan başlıyor onlar dikkat ettin mi? bir de kaç paket aldınız?
canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seniselam kızlar
bebek arabası ne aldınız
fiyatları ve modelleriyle birlikte paylaşabilirmisinz?
Benim kiz cok beter canim ha bire gelmeye çalışıyor bugun icerde halay tepiyorlardikızlar benim bebişlerim çok hareketli ayağa kalkıp yürümek bile zor geliyor
valla temeler çok sert karnım şekilden şekile giriyor kasılıp kalıyorum sanki..
sizde durumlar nasıl
canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seni
iyi olmana sevindim.
Araba benim cozume kavusturamadigim tek konu
herkes tek cikamazsin diyor bu mntikli ama hic mi evden cikmayacagim 5 dk.lik saglik ocagina asi icin illa esimi ise mi gondermeyecegim dusunuyorum bir turlu cikamiyorum. Onun icin simdilik almayip ilk etapta ucuz iki tane oto koltuvuyla idare etmeyi bebekler bir iki aylikken duruma gore bakmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?