IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

İlk 3 ay pre yi kullanmak için fazla uzun bir süre bence. 40ı çıkıp normal bebek kilosuna ulaşınca 1 numarasına geçmek daha doğru olmaz mı?
Normal derken combiotic olanindan diger karton kutuda olanina demek istedim onda combiotic yazmiyor combioticler 31,50 -tl digeri 23,90-tl.

mrb hanımlar. çanta hazırlıyorum da. bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? bi de elde mi makinede mi yıkadınız?

Normal derken combiotic olanindan diger karton kutuda olanina demek istedim onda combiotic yazmiyor combioticler 31,50 -tl digeri 23,90-tl.
Ok, ben yanlış anlamışım. Evet haklısın, gaz sancıları ilk üç ay çok oluyor zaten sonra normaline geçilebilir. Ben de pre olanı üç ay kullanacaksınız sanmıştım. Biz de normalini kullanıyoruz şimdi.

teşekkürler canım
0 numara olan kaç kgdan başlıyor peki? bir de ne zaman 1 numaraya geçtiniz siz kaç hafta mesela? bizde hep 1ler var da ortalama ne kadar alsam acaba 0 lardan...
Ya inan kaç hafta kullandık hatırlayamıyorum :) siz bence bir tane alın şimdilik, hastaneden ilk çıktıklarında iyi oluyor. 2,5 kiloya kadar yazıyor üstünde ama oğlum 2800 doğdu ona da iyi olmuştu. Bir de ilk hafta kilo kaybı oluyor ya bebeklerde 0 yüzden iyi oluyor. Ama sizinkiler belki 3 kilonun üzerinde doğar belli de olmaz. Bir de bezleri stoklamanızı tavsiye etmem, çünkü bazı bezler bebekte pişik yapabiliyor, denemeden de anlayamıyorsunuz. Elinizde patlamasın sonra.Hastaneye yumuşak dokulu ufak bir havlu veya tülbent de götürmenizi tavsiye ederim, popoyu sildikten sonra muhakkak kurulayın, ıslak bırakmayın. ( pişik deyince aklıma geldi de :)

mrb hanımlar. çanta hazırlıyorum da. bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? bi de elde mi makinede mi yıkadınız?
Dalinin bebekler için sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı var, biz onu kullanıyoruz, tavsiye edebilirim. Elde uğraşmayın gerek yok makineye atın, kuruturken havalandırma imkanınız varsa havalandırın ve sonra ütüleyin muhakkak.

selam kızlar
bebek arabası ne aldınız
fiyatları ve modelleriyle birlikte paylaşabilirmisinz?

bende baktım bu modele canım kullunışlı mı değil mi karar veremiyorum alışveriş merkezinde falan gezmek zormus
ayrı ayrı mı alsam diye dusunuyorum herkes yalnız cıkamazsın zaten diyor..
bi de ana kucaklı modeller var..
artık almam lazım alışveriş faslı bitsin..

İlk etapta bastonlu modelleri önermiyorlar canım. Çok küçük oldukları için. Ben onun için travel sistem bir model aldım

kaç kg dan başlıyor onlar dikkat ettin mi? bir de kaç paket aldınız?
bence bez stoklama derim. Bir de bence ilk hafta icin bir pakette molfiks gobek oyuntulu olandan budundur denersin hangisini severse minikler onu kullanirsin.

selam kızlar
bebek arabası ne aldınız
fiyatları ve modelleriyle birlikte paylaşabilirmisinz?
canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seni
iyi olmana sevindim.
Araba benim cozume kavusturamadigim tek konu
herkes tek cikamazsin diyor bu mntikli ama hic mi evden cikmayacagim 5 dk.lik saglik ocagina asi icin illa esimi ise mi gondermeyecegim dusunuyorum bir turlu cikamiyorum. Onun icin simdilik almayip ilk etapta ucuz iki tane oto koltuvuyla idare etmeyi bebekler bir iki aylikken duruma gore bakmayi dusunuyorum.

sağol canım araba cok gzel saglıkla büyüyp kullansınlar bebişler
peki bu araba birleştirilebiliyor mu aparatla

Birleştirilmiyor sanırım. Açıkçası sormadım. bu modeli sevmemin nedeni çok çabuk açılıp kapanabiliyor.

canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seni
iyi olmana sevindim.
Araba benim cozume kavusturamadigim tek konu
herkes tek cikamazsin diyor bu mntikli ama hic mi evden cikmayacagim 5 dk.lik saglik ocagina asi icin illa esimi ise mi gondermeyecegim dusunuyorum bir turlu cikamiyorum. Onun icin simdilik almayip ilk etapta ucuz iki tane oto koltuvuyla idare etmeyi bebekler bir iki aylikken duruma gore bakmayi dusunuyorum.[/QUOTE]

tatlımm burdayım iyiym şükür dün kontrol vardı cok iyi dedi doktor 1600 olmuş kız oğlan da 1450
bu aralar alışverşleri tamamlamaya calışıyorum kafam kazan gibi
her şey cok çeşitli ve su gibi para gidiyo
allah hepimimzn yardımcısı olsun
bebeklerimiz iyi olsun herşeye değer
sen nasılsın canım maşallah takvim hızla ilerlıyor doğum tarihi belli mi?

kızlar benim bebişlerim çok hareketli ayağa kalkıp yürümek bile zor geliyor
valla temeler çok sert karnım şekilden şekile giriyor kasılıp kalıyorum sanki..
sizde durumlar nasıl

kızlar benim bebişlerim çok hareketli ayağa kalkıp yürümek bile zor geliyor
valla temeler çok sert karnım şekilden şekile giriyor kasılıp kalıyorum sanki..
sizde durumlar nasıl
Benim kiz cok beter canim ha bire gelmeye çalışıyor bugun icerde halay tepiyorlardi

tatlımm burdayım iyiym şükür dün kontrol vardı cok iyi dedi doktor 1600 olmuş kız oğlan da 1450
bu aralar alışverşleri tamamlamaya calışıyorum kafam kazan gibi
her şey cok çeşitli ve su gibi para gidiyo
allah hepimimzn yardımcısı olsun
bebeklerimiz iyi olsun herşeye değer
sen nasılsın canım maşallah takvim hızla ilerlıyor doğum tarihi belli mi?[/QUOTE] Yok canim durumlar biraz karisik . Cumartesi birdaha gidecegim bakalim duruma gore degerlendirecek .
Ikiz olunca malesef masraflar oyle. Sonu gelmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…