IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

İsin zormus vallahi evi dondurmek iki bebekle zordur.esin dolabi dolu tutacak hep ki cok sik alisverise gitmene gerek kalmasin ekmegi bile buzluga atacan artik git al yapmamak icin.ben bazen yapardim calisirken.kraft nitro muhakkak sigar arabana belki ilk bir yil icin onu almalisin cok rahat cunku.esin yokken disari cikarsan yaninda olacak kimse yok mu?

Bazi fotograflar gordum yeni dogum yapmis ikizleri ayni anda emziriyor cok hosuma gitti demekki dikis cok etkilemiyor.insallah guclu dogarlarda bizde hemen emziririz.

Maclaren marka ikiz arabasının yabancı modelleri daha güzel Türkiye'de satılan pek güzel değil gibi yani yabancı sitelerdeki kadar güzel degil
himmm bak hic gidip magazada gormedim. Olmazsa yabanci siteden sipatis veririz diyordum cunku. Aklimda bulunsun karsilastirayim

yaa kusura bakmayin. Ben atlamis olabilirim hangisi icin konusuyorsunuz bir daha marka yazar misiniz
canim maclareni burda ikizleri olan bir anne onerdi. Baska bir arabasi vsrmis. Ikizleri hergun bebek arabasiyla getirip goturuyormus. araba agirlasmaya baslamis. Kullanamiyorum. Macleranla degistirecegim demisti. Bir cok ozelligini de yazmisti. Onun ustune baktim biraz hakikaten guzel yorumlar varmis. melina yla da esprisini yapmistik angelina j-bred pitt cifti de cocuklarina bunu kullaniyor bizimkilerin nesi eksik diye :))

Vebahargeldi nasilsin?
Dr un gun belirledimi? Bu ay sonu senin dogum dimu hayirlisiyla insallah.
Heyecanin artmistir yaklastikca banada her an alabilirim dedigi icin heyecanliyim.
oyle canim ysklastikca bir tuhafim. Degisik duygular. Korkuyorum, ozluyorum, merak ediyorum,
korkudan haftalari ilerletmeye calisip dr.la pazarlik yapiyorum :))
gecen hafta 21 demisti. Dun 27 dedi. 27 de tam 37 bitmis oluyor. Gecen 21 diyonce ben 27 olsun diye pazarlik yaptim o bakariz demisti. Simdi 27 diyince 4 mayis dedim bu sefer olmaz dedi :)
tansiyonum oldugu icin korkuyor. Galiba 27 ya da 28 bizim gunumuz olacak hayirlisiyla.
Bebeklerin kilolari cok dusuk artik kiloyu gectim insaAllah sagliklilardir diye dua ediyorum. 35 in icinde daha biri 2 bile olmamis

Peg prego aria icin konustuk canim daha donanimli kraft nitroya gore.
Kilolara takilma 34 u gectin organ gelisimleri cok iyi durumda 1600 u de gectiler sikinti olmayacak merak etme

alıştım canım normal zamanda ama hamilelikte çok sıkıntı oluyor o bir gerçek. markete falan gidemiyorum artık gitsem de bir şey taşıyamıyorum. illa ki biriyle birlikte gitmek gerekiyor o yüzden. eşim burada oldukça onunla birlikte alıyoruz o taşıyor. o tek başına pek beceremez ancak üç beş parça söylerim onları alır gelir yani çok bilemez öyle büyük alışverişi. o yüzden benim olmam gerekiyor. Allahtan normalde dışarıdan hiç ekmek almam onu da kendim yaparım fırında. yoğurdu falan da kendim yapıyorum. az kaldı diye kendimi teselli edip idare etmeye çalışıyorum bu son zamanlarda artık. inşallah o yokken falan olmaz doğum o zaman çok sıkıntı.
kraftın modeli dediğin gibi baya kolay katlanıyor ve küçük oluyor o sığar muhtemelen bagajıma. ama onun da mesela kendi bacak korunağı falan yok. tulum gibi onu ayrıca almak gerek. bakalım şu ay içerisinde netleştiririm sanırım...

evet canım maclaren öyleymiş hatırlıyorum. bir de britax römer var.

bu arada seninkilerin gelişmeleri alanlarının darlığından mı yavaşladı yoksa midem kötü diyordun yanlış hatırlamıyorsam yemek falan yiyemiyorum diyordun ondan mı? doktor bir şey dedi mi?

canim bilmiyorum ki dr.a gore tansiyon ama bu haftalarda az bucuk duzene girdi aslinda tansiyonum ama iste. Iki hafta once dr ne yersen ye onlar artik aldiklari kadar alacaklar dedigi icin beslenmeye dikkat etmeyi de biraktim acikcasi. Hakikaten oyle. Bir iki hafta ozellikle cabaladim. Yesil mercimekler bulgur pilavi hergun 4 tane filan kofte ayran cevixli yogurt filan denedim. En az kiloyu o haftalarda almislardi. Bende akisina biraktim.

anladım canım ya işte bazen ne yapsan olmuyor Allaha havale edip akışına bırakmak lazım. inşallah sağlıkla doğarlar artık bundan sonra...

Peg prego ve krafta gore daha genis canim mesela peg prego aria twin 9.7 kilo bu ise 13.7 kilo o 84*78*100 olculeri acikken bu 104*78*105 gibi
En hafif ve eni dar olan tam yatan arabalar onemli bizim icin kapanincada az yer tutar

Ben ayrı ayrı aldım bebek arabasını çünkü ikizlerle zaten tek başıma dışarı çıkamam diye düşündüm ayrıca sadece birini dışarı çıkarmam gerektiğinde tek arabayı alır çıkarım diye ayrı ayrı aldım ve de çok memnunum birini evde diğerini arabanın bagajında tutmayı düşünüyorum çünkü evde bile çok işe yarıyor mutfakta işim olduğunda yada yatakta durmadıklarında arabalarına koyup istediğim ye götürüyorum orda oyalanıyorlar iyiki böyle almışım ikiz arabaalsaydım evin içinde de dışarıda da çok zorluk çekerdim bide bazı ikiz bebek arabaları kapılardan geçmiyormuş diye duymuştum alacaksanız ona dikkat edin derim ne kadar küçük ve hafif olursa o kadar sizin için iyi olur. Ben chicco nun lite way plus travel sistem aldım bebeklerim henüz 3 aylık olmasına rağmen hem ana kucağını hemde arabayı tepe tepe kullanıyoruz fiyatı da gayet uygundu ben hello baby den almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…