- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.501
aslında evet öyle olunca size bir süre bebek arabası olmasa bile olur. sonra bebeklerle birlikte gidip deneyip yerinde karar verebilirsiniz de. bir süre kanguru ile idare edersiniz olmadı. ikiniz de birer tane takıp. benim eşim işi dolayısıyla çok şehir dışında olduğu için ben sürekli her şeyi kendim hallediyorum evi ben döndürüyorum. o yüzden araba da şart bana bebek arabası da. ama bu ay karar verebilir miyim bilmiyorum. hiçbir model tam olarak içime sinmiyor. beğendiklerim de türkiyede yok hiç...
himmm bak hic gidip magazada gormedim. Olmazsa yabanci siteden sipatis veririz diyordum cunku. Aklimda bulunsun karsilastirayimMaclaren marka ikiz arabasının yabancı modelleri daha güzel Türkiye'de satılan pek güzel değil gibi yani yabancı sitelerdeki kadar güzel degil
yaa kusura bakmayin. Ben atlamis olabilirim hangisi icin konusuyorsunuz bir daha marka yazar misinizEvet daha donanimli ve daha rahat gorunuyor.ustelik 9.7 kg mis digerleri en az 11-13-14 kilo bu cok hafifmis.sadece tasima kapasitesini goremedim kac kiloya kadar tasiyor acaba?
Su an picabo da 950 -tl
Benimde hosuma gitti.maclarende guzel ama cok pahali.ne kadar kullanacagimiz belli degil o kadar para vermek icimden gelmiyor.
oyle canim ysklastikca bir tuhafim. Degisik duygular. Korkuyorum, ozluyorum, merak ediyorum,Vebahargeldi nasilsin?
Dr un gun belirledimi? Bu ay sonu senin dogum dimu hayirlisiyla insallah.
Heyecanin artmistir yaklastikca banada her an alabilirim dedigi icin heyecanliyim.
himmm bak hic gidip magazada gormedim. Olmazsa yabanci siteden sipatis veririz diyordum cunku. Aklimda bulunsun karsilastirayim
yaa kusura bakmayin. Ben atlamis olabilirim hangisi icin konusuyorsunuz bir daha marka yazar misiniz
canim maclareni burda ikizleri olan bir anne onerdi. Baska bir arabasi vsrmis. Ikizleri hergun bebek arabasiyla getirip goturuyormus. araba agirlasmaya baslamis. Kullanamiyorum. Macleranla degistirecegim demisti. Bir cok ozelligini de yazmisti. Onun ustune baktim biraz hakikaten guzel yorumlar varmis.melina yla da esprisini yapmistik angelina j-bred pitt cifti de cocuklarina bunu kullaniyor bizimkilerin nesi eksik diye :))
oyle canim ysklastikca bir tuhafim. Degisik duygular. Korkuyorum, ozluyorum, merak ediyorum,
korkudan haftalari ilerletmeye calisip dr.la pazarlik yapiyorum :))
gecen hafta 21 demisti. Dun 27 dedi. 27 de tam 37 bitmis oluyor. Gecen 21 diyonce ben 27 olsun diye pazarlik yaptim o bakariz demisti. Simdi 27 diyince 4 mayis dedim bu sefer olmaz dedi :)
tansiyonum oldugu icin korkuyor. Galiba 27 ya da 28 bizim gunumuz olacak hayirlisiyla.
Bebeklerin kilolari cok dusuk artik kiloyu gectim insaAllah sagliklilardir diye dua ediyorum. 35 in icinde daha biri 2 bile olmamis
insaAllah tesekkur ederimPeg prego aria icin konustuk canim daha donanimli kraft nitroya gore.
Kilolara takilma 34 u gectin organ gelisimleri cok iyi durumda 1600 u de gectiler sikinti olmayacak merak etme
alıştım canım normal zamanda ama hamilelikte çok sıkıntı oluyor o bir gerçek. markete falan gidemiyorum artık gitsem de bir şey taşıyamıyorum. illa ki biriyle birlikte gitmek gerekiyor o yüzden. eşim burada oldukça onunla birlikte alıyoruz o taşıyor. o tek başına pek beceremezİsin zormus vallahi evi dondurmek iki bebekle zordur.esin dolabi dolu tutacak hep ki cok sik alisverise gitmene gerek kalmasin ekmegi bile buzluga atacan artik git al yapmamak icin.ben bazen yapardim calisirken.kraft nitro muhakkak sigar arabana belki ilk bir yil icin onu almalisin cok rahat cunku.esin yokken disari cikarsan yaninda olacak kimse yok mu?
himmm bak hic gidip magazada gormedim. Olmazsa yabanci siteden sipatis veririz diyordum cunku. Aklimda bulunsun karsilastirayim
yaa kusura bakmayin. Ben atlamis olabilirim hangisi icin konusuyorsunuz bir daha marka yazar misiniz
canim maclareni burda ikizleri olan bir anne onerdi. Baska bir arabasi vsrmis. Ikizleri hergun bebek arabasiyla getirip goturuyormus. araba agirlasmaya baslamis. Kullanamiyorum. Macleranla degistirecegim demisti. Bir cok ozelligini de yazmisti. Onun ustune baktim biraz hakikaten guzel yorumlar varmis.melina yla da esprisini yapmistik angelina j-bred pitt cifti de cocuklarina bunu kullaniyor bizimkilerin nesi eksik diye :))
oyle canim ysklastikca bir tuhafim. Degisik duygular. Korkuyorum, ozluyorum, merak ediyorum,
korkudan haftalari ilerletmeye calisip dr.la pazarlik yapiyorum :))
gecen hafta 21 demisti. Dun 27 dedi. 27 de tam 37 bitmis oluyor. Gecen 21 diyonce ben 27 olsun diye pazarlik yaptim o bakariz demisti. Simdi 27 diyince 4 mayis dedim bu sefer olmaz dedi :)
tansiyonum oldugu icin korkuyor. Galiba 27 ya da 28 bizim gunumuz olacak hayirlisiyla.
Bebeklerin kilolari cok dusuk artik kiloyu gectim insaAllah sagliklilardir diye dua ediyorum. 35 in icinde daha biri 2 bile olmamis
canim bilmiyorum ki dr.a gore tansiyon ama bu haftalarda az bucuk duzene girdi aslinda tansiyonum ama iste. Iki hafta once dr ne yersen ye onlar artik aldiklari kadar alacaklar dedigi icin beslenmeye dikkat etmeyi de biraktim acikcasi. Hakikaten oyle. Bir iki hafta ozellikle cabaladim. Yesil mercimekler bulgur pilavi hergun 4 tane filan kofte ayran cevixli yogurt filan denedim. En az kiloyu o haftalarda almislardi. Bende akisina biraktim.evet canım maclaren öyleymiş hatırlıyorum. bir de britax römer var.
bu arada seninkilerin gelişmeleri alanlarının darlığından mı yavaşladı yoksa midem kötü diyordun yanlış hatırlamıyorsam yemek falan yiyemiyorum diyordun ondan mı? doktor bir şey dedi mi?
maşallahBir kiz bir erkek nasipse insallah
anladım canım ya işte bazen ne yapsan olmuyor Allaha havale edip akışına bırakmak lazım. inşallah sağlıkla doğarlar artık bundan sonra...canim bilmiyorum ki dr.a gore tansiyon ama bu haftalarda az bucuk duzene girdi aslinda tansiyonum ama iste. Iki hafta once dr ne yersen ye onlar artik aldiklari kadar alacaklar dedigi icin beslenmeye dikkat etmeyi de biraktim acikcasi. Hakikaten oyle. Bir iki hafta ozellikle cabaladim. Yesil mercimekler bulgur pilavi hergun 4 tane filan kofte ayran cevixli yogurt filan denedim. En az kiloyu o haftalarda almislardi. Bende akisina biraktim.
Allah gonlune gore versin canim hayirlisiysa egermaşallah
ben de şu an için 1 kız 1 erkek istiyorum ama tabi en önemlisi
sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları. Yine de istemekten zarar gelmez
http://www.bebegold.com.tr/sys/medy...comtr\products\00\15\37\1537_buyuk.jpg&en=600
kızlar bu arabayı kullanan yada öneren inceleyen varmı bana netten incelediğim kadarıyla çok kullanışlı geldı cokta hantal görunmuyo siz ne dersınız
http://www.bebegold.com.tr/sys/medy...comtr\products\00\15\37\1537_buyuk.jpg&en=600
kızlar bu arabayı kullanan yada öneren inceleyen varmı bana netten incelediğim kadarıyla çok kullanışlı geldı cokta hantal görunmuyo siz ne dersınız
Şık ve sağlam duruyor. Fiyatı ne kadarmış canım?Bizde henüz görmedik ama internetten gördüğümüz kadarıyla bunu alıcam romer
Şık ve sağlam duruyor. Fiyatı ne kadarmış canım?
markası ne canım? britax römer e benziyorhttp://www.bebegold.com.tr/sys/medy...comtr\products\00\15\37\1537_buyuk.jpg&en=600
Bizde henüz görmedik ama internetten gördüğümüz kadarıyla bunu alıcam romer[/QUOTE
BENDE RÖMER DÜŞÜNÜYORUM ÇOKTA PAHALI DEĞİL BİDE GÖRÜP İNCELESEM ÇOK DAHA IYI OLACAK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?