IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Bol tutmaya bile çalışmayın inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Giydiremediğim o kadar şirin tulumlar kıyafetler kaldı ki. 0 6 aya kadar çok doldurmayın derim.

Hanimlar gecen gun aklima ne geldi :))
biz bu kiyafet alisverisini yaparken hep ayni bedenden cifter cifter aldik da yazik bu gariplerin bedenleri ayni olmuyor. Biri buyuk biri kucuk oluyor. Benim haftalar ilerledikce aralarindaki fark acilinca aklima geldi. Ilk aylar sorun degil de sonrakilerde epey farkedecektir. Ben ilk 3 ayi cok aldim diye annemlere hic aldirmadim onlar da 6 aydan sonrasini cok almislar ama hep ayni beden. Gecen dr kilolarini soyleyince birden aklima geldi bu durum. cok komik geldi bana ayni bedenden iki kiyafet :))
insaAllah yakin giderler birbirlerine. Ama hicbir tanidigimin ikizi ayni degil :) hatta bir tanesininki 2 3 yas farkla aliyor

Bol tutmaya bile çalışmayın inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Giydiremediğim o kadar şirin tulumlar kıyafetler kaldı ki. 0 6 aya kadar çok doldurmayın derim.
himm
insaAllah ziyan olmaz gercekten uzulurum. 0 1 ayi cok aldim gerisi de hastane cikisiydi 5 li takimdi derken birikti. Ilk ay surekli camasir yikamaktansa varsin haftasina biriksin dedim ama abarttim mi ki. Gerci benden 3 ay sonra da komsum dogum yapacak onun da erkek. En kotu vicdanimi ona vererek temizlerim artik :)) cunku kendim icin de dahil kiyafete para verip de dogru duzgun kullanilmadiginda uzuluyorum. Ciddi israfmis gibi geliyor

sizinkiler ne kadarlik oldular. Bir de araba konusunda sizin de fikrinizi alsam? Ilk oto koltugu ald8k tasimak icin. Bebek arabasi almayi dusunmuyorum simdilik. Nisan 20den sonra dogum planlaniyor. Rabbim hayirlisiyla nasib ederse yazin 3 aylik filan olacaklar. Yazin baston puset almayi dusunuyorum ileriye donuk. arkali onlu olanlari hic dusunmedim. Tek tek mi baston mu diye dusunuyorum sadece suan. Sizce?

Sekiz ayımız bitti bizim çok şükür. Tek tek daha zor ve uğraştırmalı Olmaz mı sizce de.hemde her zaman birine ihtiyaç duyacaksını.

Masallah Subhanallah ne guzel buyumusler. Allah hayirli uzun omurler nasib etsin ayri ayri ikisine de.
Sekiz ayımız bitti bizim çok şükür. Tek tek daha zor ve uğraştırmalı Olmaz mı sizce de.hemde her zaman birine ihtiyaç duyacaksını.
Aynen misal 6 ayliklar evimin dibindeki saglik ocagina gidecegim. Esime bugun bir saatt gec git ise mi diyecegim en basiti. Seneye bahara yaza Allah omur verirse insalllah 1 yasinda olacaklsr yarim saatlik bir yuruyuse cikmak istesem arkadas mi arayacagim benimle cikacak. Onun icin baston dusundum hep ama evimin asansorune girmiyor hicbiri. Sadece onu nasil yaparim nasil inip cikarim diye dusunuyorum.

merhaba canım yazını okuyunca bende fikrimi söyleyim dedim
ikizler için eşya alırken iki kere düşüneceksin :))))
ben bi hevesle aldım çocuk arabası çokta istedim kullanmayı
arada yürüyüşe falan gidersem yada bebişleri hava aldırmak için çıkarırsam kullanırım dedim
bebişler doğmadan önce aldııııııım
haydiiiiiii bi 3.bebiş gelince kaldımı bizim ikiz arabası elde
hiç kullanamadım içime oturdu heee yepyeni bekliyo kilerde
alırkende okadar incelemiştim hangisini daha kolay kullanırım diye
önlü arkalı olanları mağazada sürdüm uzun olduğu için döndermesi zor oluyo
yanyana olanlarda baston dışındakiler çok enli oluyo bizde nerde öööyle büyük enli kaldırımlar
baston modelinden almaya karar verdim bendeki asansöre de sığıyo 1-2 defa dışarı çıktığımda annemlerde falan asansöre binebilmiştim bendekinin fotosunu gönderiim bi incele istersen sanada fikir olsun...

Tesekkur ederim.
Gercekten boyle buyuk parcalara karar vermek zor is. Ben de onun icin almadim suan. Yatak ve oda olayimiz da oyle. Bebeklergelsin bizi onlar yonlendirsin istedim sakin mi duragan mi sallanacak mi sallanmayacak mi ayni odami rahat ayri oda m8 hepsini yasayip gorup oyle yapacagim. Araba isi de oyle. Bana da en mantikli gelen baston puseyler. Sizinki de cok kullanisli gorunuyor aslinda iste bizim asansor olcumuz sikinti. Ev kira da olmayonca dusunuyorsun mecburen o durumu. Allahtan gecen yaz heryere engelli rampasi filan yaptilar da en azindan bazi seyler kolaylasti bir asansorumuz var sorun. Bakalim ne olacak.

Benimde kalbimden hep 38 geciyor en bastan beri.insallah nasip olacak hepimize ve ikisini birden emzirmeyi cok istiyorum simdi minderlerini yaptiracak esim.Hepimizin cesmeler gibi aksin sutleri bebislerde guclu olsun emsinler insallah.

Annemle büyüttk işte.amin cümlemizinkiyle beraber inşallah çok sağolun.

Kizlar dun kuzenimin ikizlerinden kalma cok az kullanilmis ikiz arabamiz geldi.ama hic planladigim gibi olmayacak sanirim cunku o kadar genis ki kullanmak cok zor olacak.arabanin bagajina zar zor bir o tarafi sokuyorlar bir bu tarafi sokuyorlar arabayi cize cize soktuk.ama bu surekli cikarilip koyulacak birsey olunca bu kadar zor olmasi iyi olmadi.agir bir de.yollarda kaldirimlarda asansorde nasil olacak.5-6 ay idare edip 6 aydan sonra tekli baston puset mi alsam diyorum simdi.hersey bebekler dogunca yasarken netlesecek o zamana kadar duracak evde.evde yer bulmasi bile mesele kocaman birsey.

Bende sizin gibi düşündüm görmeden internetten aldık hemde nereye koyucam en önemlisi nasıl sürücem dedim ama inanın çoğu tek arabalara göre daha güzel sürüşü var. Tabi modele markaya gore dwğişiyodur. Taşıması zor evet büyük de. Ama biz ikiz üçüz anneleri olarak yükümüz her zaman daha ağır olacak arkadaşım bunu öğrenmemiz gerek ben hala adaptasyon sorunu yaşıyorum. Keşke tek sorunumuz araba kadar büyük olsaydı.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kizlar chicco echo baston ikiz arabasinin videosunu izledinizmi babymall da indirime girmis
Ben kraft nitroyu cok rahat buldum ama sanki bir yastan itibaren dar gelir gibi
Chicco yu gidip goremedim genisligini falan gerci uc aylik olduklarinda alirim herhalde

Biz aldik, chiccoyu, dogduklari andan 3 yaslarina kadar rahat kullaniliyormus. Daha dun geldi kurmadik, kurunca fotografini gonderirim.

onlu arkali miydi. Yanyana olanlardan mi

ben ikisini de yakından inceledim ben de chicconunkini düşünüyordum ama çok uyduruk arka ön ruzgarlık korunağı da yok. kraft bir nebze daha iyi ona göre yeri daha dar gibi duruyor ama çok büyük bir fark da yok yani. aslında peg peregoyu fena bulmadım ama o da arabama sığar mı bilmiyorum...

Sagol canim.darliklari ayniysa kraft nitroyu begendim ben ama peg pregoya bi bakim o onlardan cok mu genis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…