IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Ben mi karistirdim.canta tavsiyesi isteyen sen degilmiydin?
Ben bunu oglunda kullandin heralde diye anlamistim:))
Yok canım benim.hatlar karışmış oğlumda kullandığım nuh nebiden kalma bişeydi.çoktan verdim gitti.bunu yeni aldım.ikizlere niyet
 
http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/s...e_victory_backpack/7200BA4903008#.VOWM1EZXzCQ Biraz pahalı ama yeni doğum yapan arkadasım almış onda gördüm çok begendim. Bende bundan almayı düşünüyorum. Çok fazla gözü var içinde bayıldım ben... Bide işimize yarayacakmı bilmiyorum ama termos gözü var. Arkadasım magazasan 160 tl almış
 

ben dün stylo siparişi verdim inşallah güzeldir yorumlara güvenerek aldım ikizleri iin alanlar olmuş hepsiburadadan aldım ben gelince ancak yorum yapabilirim
 
ben dün stylo siparişi verdim inşallah güzeldir yorumlara güvenerek aldım ikizleri iin alanlar olmuş hepsiburadadan aldım ben gelince ancak yorum yapabilirim
evet ben de ordaki yorumları okudum ikiz anneleri de yazmışlar.eline geçince bilgi verirsen çok sevinirim.çantanın içini gösteren foto aradım ama yok hiç
 
bende sürekli memeye tutacam nasipse baktım gelmiyor medelanın küçük elektriklisini verdi kuzenim onunla sağmaya çalışcam o da olazsa hastaneden kiralıycam büyük makine sonuna kadar uğraşıcam inşallah ALLAH yardım edecek bizlere.aç kalacak olurlarsa mecbur mama verecez 2-3 gün sütü indiremezsek.
ben sadece pişik önleyicisini bübchen almıştım.herkes dalin kullanıyo çevremde ve az kimyasal dediler diye ama neye uyacağımızı şaşırdık vallahi artık ALLAH korusun diyorum.
 
http://www.hepsiburada.com/liste/st...53&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015#Yorumlar Ben bunu aldım kullanıyorum memnunum baya da geniş çok şey alıyor. Stylo marka çantaların hem fiyatları uygun hem de malzeme kalitesi hoşuma gitti benim, kullanışlı da. Daha önce bunun iki katından daha fazla para verip başka bir çanta almıştım ondan hiç memnun kalmadım, bunu daha çok severek kullanıyorum, daha pratik. Sırt çantası da çok kullanışlı oluyor, bazen evdeki spor sırt çantasını da kullandığım oluyor. Sizin seçtiğiniz iki sırt çantası da çok güzel ama stylo da hem fiyat avantajı var hem de bebek ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış.
 
ayrı ayrı almak veya travel sistemler bana kullanışlı gelmedi.sırt kısmı tam yatınca bebeği tabiki çok rahat yatırabilirsin altına kalın bir battaniye yada minder gibi birşeyle zaten 6.ay itibariyle dışarıyı görmek istiyor tam yatıramıyorsun biraz dikleştiriyosum.bebek arabasıyla anakucağının ilgisi yok bana göre.
bu arada kraft nitro baston ikiz arabasını çok beğendim hem çok rahat kullanışı hem çok kolay kapatılıyo hemde kapalı hali çoğu tek bebek arabasıyla aynı,açıkkende çok geniş değil.beni sadece eni düşündürdü 36 kiloya kadar taşıyormuş ama irileşirlerse 3 -4 yaşa kadar en olarak sığarlarmı bilemedim.biraz eni dar sanki yanlardan çocuk rahat edemez gibi geldi.
770-tl dediler.bir de maclaten görebilsem karar vereceğim.
 
bence unisex
 
uykusuzluk bende de var her sabah ezanından önce uyanıyoruz bir dahada uyuyamıyoruz. birde 15-20 dakikada bir sağ sol dönüyorum dönmezsem bacaklarım ağrıyor.en büyük sorunum ise kabızlık ve karın sertliği 6 gün çıkamadım en sonunda lağman aldırdım.resmen karnım yumuşadı demekki dedim kasılma değil bu kabızlıktan.
Demekki hepimiz uyuyamıyoruz ama sağlık olsun geçici nasıl olsa bu durumlar.
 
Aynen öyle,çok takılmamak lazım.kafana yattıysa ok dir.bu kiralamalar nasıl oluyor?her hastane kiralıyormu bu şekilde?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…