IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

aynen öyle ben şimdiden çok rahatsız hissediyorum kendimi 30 lu haftalarda ne yapacağımı düşünemiyorum herhalde budha gibi otururum hiç kalkamam. zaten nefes de alamıyorum o zaman me yaparım kim bilir...

sen de baya cekmissin canin.benim fitiklar 3 4 senelik.ilk dogumumda yoktu.agrim vardi da fitik boyutunda deildi.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Anakucaginda cikarcaz mecburen.sizin yol da uzunmus.mutlaka emniyet kemeri ile sabitleyin araca.icleri cukur oluyorya battaniye ile destek yapin.rahat edeceklerdir endiselenme

Aynen deli pahali bi bez icin:))
Yani 50 kusur vermem ben.ama cok guzeller.
bebek kiyafetlerini koyacaktim ayri ayri.
Baska bi onerisi olan varsa dusunebilirim.
kimse de yok ki diktirsek.10 tl bile tutmaz eminim:))

sen de baya cekmissin canin.benim fitiklar 3 4 senelik.ilk dogumumda yoktu.agrim vardi da fitik boyutunda deildi.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Amin canım amin....benimki 2006dan beri,daha 23 yaşındaydım.o kadar erken olduki bezdirdi beni artık.ne spor yapabildim ondan sonra ne kıvrak ani bi hareket nede başka bişey.çok fena bi illet.ameliyatından korkmasam hiç düşünmicem

Aynen deli pahali bi bez icin:))
Yani 50 kusur vermem ben.ama cok guzeller.
bebek kiyafetlerini koyacaktim ayri ayri.
Baska bi onerisi olan varsa dusunebilirim.
kimse de yok ki diktirsek.10 tl bile tutmaz eminim:))
Dolap içi için mi canım onlar?

aynen öyle ben şimdiden çok rahatsız hissediyorum kendimi 30 lu haftalarda ne yapacağımı düşünemiyorum herhalde budha gibi otururum hiç kalkamam. zaten nefes de alamıyorum o zaman me yaparım kim bilir...
Sorma,nefes zaten gitti bendede şimdide.akşam yemekte bişe anlatıyorum kocama dur yavaş sakin ol diyo.halbuki sakinim.ama nefesim 10km koşup gelmişim gibi nefes nefese,daha konuşmaya bile yetmiyo şuan

evet canım artık zorunlu onlar bebeğin güvenliği için
Baby mall da beğendik biz akşam baby2go nun.benettoda var 119 ve 109 tl lik modelleri.bizimki maxi cosi diye tutturmuştu ama tanesi 300-400 onların ve topu topu taş çatlasa 6-9 ay kullanıcaz.sonra normal oto koltuğu olucak.bence hiç gerek yok servet dökmeye.

Yıl aşı dan bir gün önceki kontrolümde aşırı kar vardı,arabayı çıkaramadık.bide üstüne taksi bulamadık hiç bi şekilde.bşzde otobüs minibüs güzergahına kadar yürüyüş yapmış olalım dedik.orda da hem gidişte hem dönüşte çok fazla bekleyince o hün resmen iliklerime kadar donmuştum ve çok ağır bi öksürüğe yakalandım.öksürdükçe içim dışıma geliyodu büve tam 1 ay sürdü.dr hanımda usrarla ilaç kullanamazsın,bebeklerin organ gelişimi dedi durdu.ama ben resmen bittim tükendim o zaman.işkence gibiydi.ondan sobra değiştim dr umu zaten.dur bakim,haftaya gittiğimde görüşeyim bunu olmadı.

Sorma bende izmire geldim annemlere buranın havasıda öyle çıkınca dışarı öksürüktür gidiyo ben dert etmiyorum o kadar canım ilaç kullanmaktan yana değildim zatn hiç bir zaman bitkisel yolla geçirebilirsn

Dolap içi için mi canım onlar?
Ben canta icinde kullanmak icin dusunmustum.ozellikle hastane cantasinda kiyafetleri ayri ayri koymak icin.ama bu fiyata degil tabi.bakalim carsi pazarda benzer bez toeba bulursam alicam.tabi dolap ici de kullanilir.kurdaleli filan cok sirin:))

Ben de ayni fikirdeyim senle.bu baktiklarin gibi dusunuyorum.cukurluklari agirliklari nasil.bir de sunny baby ler var.hosuma gitti.bi de wellgro diye bi marka var esim gormus Gittigidiyor da.
ama yakindan bakmak baska tabi.
benim artik almam lazim bisey bulup.
sonrasinda daha baska islerim var.bebek odasi yapacagim odayi bosaltcam badana olcak mobilyalar gelcek filan.
bugun de hastane cikislarini attim makineye utuleyip kaldirayim cantaya.
aklimda ucusan islerden yoruluyorum valla:))
Kar tatili nedeni ile evdeyim ya illa is bulucam kendime.

Ben canta icinde kullanmak icin dusunmustum.ozellikle hastane cantasinda kiyafetleri ayri ayri koymak icin.ama bu fiyata degil tabi.bakalim carsi pazarda benzer bez toeba bulursam alicam.tabi dolap ici de kullanilir.kurdaleli filan cok sirin:))
Bence elde bile dikenilirsin,çok basit.internette ilgili videolardan yardım alarak harika şeyler yapılabilir

esim de maxi cosi istiyor israrla. Guvenlik ve carpisma testleri filan varmis bu markanin. Oyle olunca erkekler isin teknik kismina ozeniyorlar. Ama icini de begenmistim ben

Sorma,nefes zaten gitti bendede şimdide.akşam yemekte bişe anlatıyorum kocama dur yavaş sakin ol diyo.halbuki sakinim.ama nefesim 10km koşup gelmişim gibi nefes nefese,daha konuşmaya bile yetmiyo şuan
konuşmaktan falan geçtim gece uyurken çok zor oluyor sanki göğsüme biri oturmuş gibi :))) neyse hayırlısı inşallah bugünler de geride kalacak... bebeklerim sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum şu an için...

Ya işte bende bu durumlara kalmamak için o dediklerini şimdiden yapmaya çalışıyorum.sadece yıkamaları en sona bırakıcam.mobilyasını aldık,ama oda dolu olduğu için tıkış tıkış bi köşede kaldılar.şimdi odadaki eştaları elden çıkarmaya çalışıyoruz,badanadı daha 10 ay evvel yapıldı ama bordür uygulaması olacak.duvar süsleri ,dekorasyon vs.baby2go nun çukurluğu ne çok fazla nede az,sallanabilme özelliğide varmış,kumaşı,dolgulu oluşunu çok beğendim bilmiyorum tabi.biz görmeden online alışverişe çok alıştık,bıi sıkıntıda olmadı şimdiye kadar.eğer bunlarıda alırsak elimizde patlamaz inşallah

Oğlumda 6. Aydan sonra yarı dik uyuyodum o yüzden.bunlarda oturur vaziyettemi olur nolur bakalım

esim de maxi cosi istiyor israrla. Guvenlik ve carpisma testleri filan varmis bu markanin. Oyle olunca erkekler isin teknik kismina ozeniyorlar. Ama icini de begenmistim ben
Öyle tabi,pahalıdır vardır hikmeti,ucuzdur vardır bi illeti diye boşuna dememişler.kullanılan materyal,kumaş ve aksamlar fark eder mutlaka.Allah kazadan beladan sakınsın cümlemizi.aklıma bile getirmek istemem.

bence de gerek yok temel emniyet sistemi varsa alınabilir dediğin gibi kısa süreli kullanılacak bebekler büyüyünce sığmayacaklar ona. ben hatta bebek arabasına dahil ana kucakları var arada indirime giriyor uygun bulursam bir ara onlardan almak istiyorum... birbirine entegre olabilsinler diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…