- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.061
Hadi yaaa,ay çok zor gerçekten canım Allah kolaylık versin yani.benimkininde aksi huyları vardır ama Allahı var elinden işde gelir,yardım da eder,ses etmez hiç.kafama kakmaz yaptığını.hayret bişey ya,annem durumundasın sen.o benimkinde de var bulaşıkları makinaya koyar sonra döner bana sen hiç iş yapmıyorsun her işi ben yapıyorum der. biz şimdi taşınıyoruz dün gece hep birlikte iş yaparken o o kadar söylendi ki sen kenara geç ya da git yat dedim kabul etmedi. başımızın etini yedi bizim de sinirimiz bozuldu hepimiz gittik yattıkyani hiçbir şeye yaramadığı gibi çalışan insana da engel oluyor negatif enerjisiyle. koca eğitimi varsa göndereceğim valla deli ediyor bazen beni.
Armyy cim yanlis hatirlamiyorsam seninle balik yagi hapini konusmustuk. Sen kullaniyordun. Dr. Bana bugun onlarin yogun kanamaya neden olabilecegini bu nedenle normalde doguma yakin birakilmasi gerektigini soyledi. Dogum sirasindaki kanamadan bahsetti. Simdi bizim ne zaman dogum olacagi belli olmadigi icin bu saatten sonra almana gerek yok dedi. Sen de istersen haftalarin ilerleyince doguma yakin birak iatersen aklinda olsun.
canım sağolasın bu konuyu bende danışayım doktoruma..
30. haftamda bırakırım o zaman..
Ben premature zıbınlardan almıştım iyi oldu. Normal yenidoğan bedeni çok bol geliyor, hele 0-3 aylık olarak satılanlar çok daha büyük geliyor, içinde kayboluyorlar. Bence 46-50 cm lik zıbın bodylerden bulundurun. Ben 42 cm lik bile almıştım miniminnacık onları bile giydirdim rahatça. Hastane çıkışları da idil bebe ninkiler nispeten dar kesimli,biraz büyük olsa da fena durmuyor, penyeleri de yumuşacık ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.Bebekler zamaninda bile dogsalar prematureler tam oluyormus bebislere prematurelere buyuk bile oluyormus olmazsa tabi doğum zamanını doldurmakta önemli ama ikisindendemi koysak acaba
Kızlar benim eşim de yapmazdı. Doktorun 30. haftada konuşmasından sonra korktu, şimdi bana hiç iş yaptırmıyor hep kendi yapıyor. Çok da güzel yapıyor vallahi :)öyle iştem gelince süpürge tutan eş varsa gösterin de bizimkine de örnek olsun :))))
Idil bebede bulamadim.artik kontrole gidecegim zaman civile bakicamBen premature zıbınlardan almıştım iyi oldu. Normal yenidoğan bedeni çok bol geliyor, hele 0-3 aylık olarak satılanlar çok daha büyük geliyor, içinde kayboluyorlar. Bence 46-50 cm lik zıbın bodylerden bulundurun. Ben 42 cm lik bile almıştım miniminnacık onları bile giydirdim rahatça. Hastane çıkışları da idil bebe ninkiler nispeten dar kesimli,biraz büyük olsa da fena durmuyor, penyeleri de yumuşacık ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
adamain ruhundaki potansiyeli cikarmisin ortayaKızlar benim eşim de yapmazdı. Doktorun 30. haftada konuşmasından sonra korktu, şimdi bana hiç iş yaptırmıyor hep kendi yapıyor. Çok da güzel yapıyor vallahi :)
canim civilde 5 li premature var. Hastane cikisi olarak yok. Idil bebenin sitesinde gorunmuyor ama ben magazalarda var diye biliyorum. Istersen telefon ederek danis. Cikabilsem alir gonderirdim sanaIdil bebede bulamadim.artik kontrole gidecegim zaman civile akicam
İdil bebenin hastane çıkışları birçok yerde satılıyor, ben babymall den almıştım. Kendi mağazası olması şart değil. Premature diye istemeyin, kesimleri dar zaten biraz büyük oluyor yine de ama güzel duruyor. Epeyce giydirdik biz. Premature zıbın bodyleri de C&A dan almıştım.Idil bebede bulamadim.artik kontrole gidecegim zaman civile bakicam
Canim ben erzurumdayim burada cok seçeceğimiz yok bende hep yatmak zorunda oldugum icin internetten bakiyorum civilde varsa aliriz artikİdil bebenin hastane çıkışları birçok yerde satılıyor, ben babymall den almıştım. Kendi mağazası olması şart değil. Premature diye istemeyin, kesimleri dar zaten biraz büyük oluyor yine de ama güzel duruyor. Epeyce giydirdik biz. Premature zıbın bodyleri de C&A dan almıştım.
Ayy canimmm allahrazi olsun dusunmen yeter olmazsa annem istanbuldan alır:)adamain ruhundaki potansiyeli cikarmisin ortayaBabalarin onunu acmak lazim tabi kimbilir ne cevherler vardir da iste saklamak islerine gwliyor. Bizimkinin iyi kotu yapma istegi var da garibimin cidden elinden gelmiyor. Biryeri hallederken diger yerden baska bisey cikariyor basima (umarim bir taktik yontem olarak boyle yapmiyordur
canim civilde 5 li premature var. Hastane cikisi olarak yok. Idil bebenin sitesinde gorunmuyor ama ben magazalarda var diye biliyorum. Istersen telefon ederek danis. Cikabilsem alir gonderirdim sana
hmm cartersta vardı prematüre hatırladığım kadarıyla. n11.com ve babymall da da vardı...Benim erken dogum riskim oldugu icin yavas yavas temin etmeye çalışıyorum premature kiyafetlerid3 heryerd3 yok dogumdan sonra alacak olsam ha dedigimde bulamam oda internetten getirticem.mesela butikbebeden biseyler aldim 2 hafta oldu hic ses seda yok o yüzden en iyisi temkinli olmak
cleosin 7 gece kullanılıyor. sürüp yatıyorum. bakteri öldürücü özelliği var. sanırım benim kasılmaların sebebini vajinal bir bakteriye bağladı.Magnezyum o kasilmalari engelliyor. Cok yogun olursa kullanabilirsin. Benim bir ara gunde ikiye cikarmisti dr magnezyumu. vajinal krem nedir adini soyler misin merak ettim aklimda bulunsun
öyle öyle sorma kayınvalide suyunu bile ayağına getirmiş çok alışmış. bir yumurta kırmayı bile bilmez mesela öğretmemiş annesi. valla oğlan annelerine sesleniyorum lütfen böyle çocuk yetiştirmeyin. bence kız oğlan fark etmez her şeyi yapabilmesi lazım.Hadi yaaa,ay çok zor gerçekten canım Allah kolaylık versin yani.benimkininde aksi huyları vardır ama Allahı var elinden işde gelir,yardım da eder,ses etmez hiç.kafama kakmaz yaptığını.hayret bişey ya,annem durumundasın sen.
cleosin 7 gece kullanılıyor. sürüp yatıyorum. bakteri öldürücü özelliği var. sanırım benim kasılmaların sebebini vajinal bir bakteriye bağladı.
Daha oncede aldım canim kalitesi ürünlerin guzel fakat aldığınız urunun kampanyasi bitmeden kargolamiyorlarhmm cartersta vardı prematüre hatırladığım kadarıyla. n11.com ve babymall da da vardı...
doğumdan sonra o telaşede almanız çok zor olur tabi. en güzeli şimdiden insanın gücü varken alması. butikbebeden de hep güzel bahsediyorlar ama firmayı aradınız mı?
hmm amladım canım onu da senden öğrenmiş oldum.Daha oncede aldım canim kalitesi ürünlerin guzel fakat aldığınız urunun kampanyasi bitmeden kargolamiyorlar
:)))) bizim işyerindeki beyler anlatıyordu eşleri iş verdiğinde bilerek kötü yapıyorlarmış ya da kırıp döküyorlarmış ki birdaha yapmamak için ya da üstlerine kalmasın diye :)))))adamain ruhundaki potansiyeli cikarmisin ortayaBabalarin onunu acmak lazim tabi kimbilir ne cevherler vardir da iste saklamak islerine gwliyor. Bizimkinin iyi kotu yapma istegi var da garibimin cidden elinden gelmiyor. Biryeri hallederken diger yerden baska bisey cikariyor basima (umarim bir taktik yontem olarak boyle yapmiyordur
canim civilde 5 li premature var. Hastane cikisi olarak yok. Idil bebenin sitesinde gorunmuyor ama ben magazalarda var diye biliyorum. Istersen telefon ederek danis. Cikabilsem alir gonderirdim sana
himm bak guven olmuyor iste erkek milletine:)))) bizim işyerindeki beyler anlatıyordu eşleri iş verdiğinde bilerek kötü yapıyorlarmış ya da kırıp döküyorlarmış ki birdaha yapmamak için ya da üstlerine kalmasın diye :)))))
katılıyorum sana,valla oğlum 7 yaşında daha ama yatağını da ona toplatıyorum,evdede yardım ettiriyorum,makineyi boşaltırken iş veriyorum,oğlum şunu getir bunu getir,susadım annecim bi su verirmisin fln vs... alışsın tabiki.kendiside benden bişey istediğinde yapabileceği bişeyse bi zahmet kalkıp kendin al yada yaparmısın diyorum.hiç öyle alışmasın valla,kimsede alıştırmasın.sonra ilerde kendi ailesindede aynı hürmeti,hizmeti bekleyip,herkesi buna mecbur zannediyolar.yapılmayıncada mutsuz oluyolar.yazık,hem oğullara zarar,hem ailesine zarar oluyo.gak dediğinde su,guk dediğinde et vermek iyi annelik demek değil.çocuklar yaşlarına göre sorumluluk adıkça mutlu oluyolar kesinlikle.bizimkininde başka konularda aksilikleri çok oluyo,hiç,en ufak eleştiremezsin mesela,hemen tartışmaya döner konu.hep takdir edeceksin,her yaptığını beğeneceksin.olmıcak şeylere olmıcak tepkiler verir ama sen kesinlikle itiraz etmiceksin,edince tartışma oluyo,etmezsem 5 dk sonra o bişey olmamış gibi davranmaya başlıyo.ama ben diyemediğim şeylerin içimdeki patlamasıyla kalıyorum öyle sinir küpü şeklinde.bazen bu iş beni sinir hastası eder çok sürmeden.bazende senin dediğin gibi iyi huylarına sayıp napim her güzelin bi kusuru var diyorum,daha kötüsü olabilirdi diyorum.iyi huylarını düşünüp kendimi teselli ediyorum.çok zor canım benim yaa..Allah yardımcımız olsun.öyle öyle sorma kayınvalide suyunu bile ayağına getirmiş çok alışmış. bir yumurta kırmayı bile bilmez mesela öğretmemiş annesi. valla oğlan annelerine sesleniyorum lütfen böyle çocuk yetiştirmeyin. bence kız oğlan fark etmez her şeyi yapabilmesi lazım.
artık ben de kötü huylarını iyi huylarına sayıp idare etmeye çalışıyorum ama bazen çok insanın sinirlerini zorluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?