- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.121
Merhaba kızlar, beşik için nasıl bir yatak düşünüyosunuz? ortapedik mi yoksa visco yataklardan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ilk aylarda da mi uyarmayalim emzirmek icin filan. Mesela yenidogan bebekler araliksiz uc dort saat uyurmus hatta arkadas 5 saatten bahsetmisti korkuyorum demisti. Uyanmazsa emzifmek icin uyarmamak mi gerekiyor. E hani iki saatte bir emzirilmeli kaidesi nolacak anlamadim![]()
Yuhhh!o paraya ve şartlara bende bakarım valla.diplomalı bakıcıYatili yabanci bakicilar bayaa pahali.kuzenim gecen sene Gurcistanli bir bakiciyi calistiriyordu aylik 1500-2000 arasi degisiyor fiyatlari.ddeneyimine ve Turkce bilmesine gore yukari cikiyor fiyatlar.ve kadinin butun ihtiyaclarini karsiliyorlar.sampuanindan tut da pedine kadar.haftalik izin gununde de cebine para koyuyorlar.bu sartlar saglanmayinca hemen baskasina kaciyorlar.ama her isini yapiyor.sartlari ve fiyati zor tabii.
OrtopedikMerhaba kızlar, beşik için nasıl bir yatak düşünüyosunuz? ortapedik mi yoksa visco yataklardan mı?
Babymallın internet sitesi de var, oradan da isteyebilirsiniz. Ben anakucaklarını internet sitesinden almıştım, hızlı ve güvenilir. Şu linkten bakabilirsiniz, idil bebenin 10lu 20 li hastane çıkışları var, hatta indirime de sokmuşlar: http://www.babymall.com.tr/hastane-cikisi--zibin--kundak?page=5Canim ben erzurumdayim burada cok seçeceğimiz yok bende hep yatmak zorunda oldugum icin internetten bakiyorum civilde varsa aliriz artik![]()
Ayyy ne güzel... Finale gelmişsiniz Allahın izniylebu da güzelmiş dediğin gibi... tekzende kargo ücreti o çanta için yok yani 60 tl gibi bişey ödedim.
benim artık pek bi eksiğim kalmadı sadece oda takımını bekliyoruz o da bi gelse de yerleştirsek rahatlıycam. çünkü doktor 15 marttan sonra her an doğabilirler dedi heycanlandım :)
evet canım düşük olursa iğnenin vurulması gerekiyormuş sonraki gebelik için.korkmakta haklısın ALLAH bir daha yaşatmasın.ilk gebelikte gerek yok demislerdi ama kanama olunca iste isin rengi degisiyor. Mesela Allah korusun o kanama duaukle sonuclansaydi ik8nci gebelik gibi oluyormus. Ben o korkuyla cok anlamadim anlattiklarini dr.un . Kanamadan dolayi cok korkmustum.
Ayyy ne güzel... Finale gelmişsiniz Allahın izniylenasıl bu son haftalar,ağrılarınız,sızılarınız ne durumda?kaç kilo aldınız?
ALLAH gönlüne göre versin canım.Ayyy... Benimkilerin cinsiyeti be acaba yaaaa,çok merak ediyorumhaftaya salı öğrenicez nasipse,inşallah benimde seninkiler gibi bi kız bi oğlum olur
![]()
evet hatırlıyorum canım inşallah sorunsuz 36-37 yi görürsün ama 34 oluncada risk çok azalıyomuş en azından onu geçersin inşallah. bizlerde görürüz inşallah.Canim bu rahim agzi kontrol furyasini cikaran ne yazikki bendim 20.haftamda 1.5cmle serklaj oldum simdi surekli yatiyorum.rabbim sonumuzu hayretsin inşallah
çıkamadığım için bugün netten sipariş verdim bakalım nasıl gelecekler.PİCABO ve BUTİK BEBE den aldım.picabo da disney ürünlerinde indirim var bakın derimkuzenim hep alıyomuş sorun yaşamamış siteyle ilgili.benide 1 saat içinde aradılar 2 ürün yokmuş başka seçtim bugün kargoya veriliyor yarın elinizde dediler.orjinal değil mi dedim lisanslı dediler bakalım görcez gelenleri.Haklisin ben de son bi gayret gezerek qlacaklarimi alayim sonra netten bakarim diyorum. O zamanda esime aciyorum.dalga gecer gibi adama hadi alisverise diyorum.bi magaza gezince yoruldum donelim diyorum :) .anlatmasi zor.yasamayinca bilinmiyor. Sen de insllh bulursun aradiklarini. Aldiktan sonra yorum yapmayi unutma olur mu ona gord biz de belki netten siparis veririz :)
almadım canım kızım için hediye geldi.oğlum içinde ben gidip bakacağım mağazaya.Canım bu kaplanlı siyah jarse set dediğin ürünü çok beğendim ama göremedim mağazada?nerden aldın acaba?çok güzel.ve ne kadardı?
İkiz gebelikte 17-22 kg arasını normal sayıyo diyetisyenler.nence ideal bi artış olmuş.maşallah bebeklerinize,sağlık sıhhatle doğarlar insallah.aslında daha 31. haftamdayım yani tam olarak sona gelmedim :) ama ikizlerde 34. haftadan sonra doğum bekleniyormuş. çok şükür şimdilik iyiyim ama arada karnım çok fazla sertleşiyor sanırım bebekler bi yerlerini dayıyolar ve bu da beni rahatsız ediyor.....bi deçok çabuk yoruluyorum. hafta sonu biraz gezdik nevresim yorgan falan aldık baya zorlandım. şimdiye kadar toplam 17 kilo aldım yani baya çok kilo aldım. ama çok şükür bebişler de kilo almış. biri 1800 diğeri 1900 gram olmuş. bugün hem kontrole hem de doğum izni almaya gittim. doktorum her şey normal dedi. bakalım hayırlısı artık. inşallah bebeklerimiz içerde son haftalara kadar rahatça beklerler :)
canim tesekkur ederim. Kusura bakma iste cahilligime ver. Ne bileyim. Ben hep kendimi yasayip gorecez e sartlandirdim.valla arkadaşım sağlıkla doğsun bebişleriniz inşallah ve bak gör ozaman hatırla bu dediğimi kural kaide sökmüyo bu minişlere acıkan uyanıyo ilk bi kaç ay yenidoğan sarılığı oluyo bazı bebeklerde sarılığı olan bebekler içinde söylenir sık uyandırın emzirin die öyle bi durumda kaldırılabilir birde yeni doğanlar uzun süreli uyuduklarında kan şekerleri düşer ve açlıktan uyanamazlar ozamanda uyandırabilirsin burnunu hafifçe sıkarak veya topuğuna dokunarak ( daha kolay uyanıyolar ozaman) benim bahsettiğim 2-3 aydan sonrası için, inan anne olunca göreceksin ağlama şekli bile acıkma altını ıslatma hastalık vb. durumlarda değişiyo ozaman bir anne olarak anlarsın ne için ağladığını
evet canim ileriki aylardan bahsediyormus. Sagolsun arkadas uzun uzun anlatmiscanım yeni doğan bebeği mutlaka en geç 2-3 saat arasında beslemen lazım.
bir kere sarılık tehlikesi var.pekçok yenidoğan sarılık atlatır.ben de oğlumda yaşadım.
aralıksız sürekli uyuyan bebekte sarılık ilerlemiş olacaktır büyük ihtimalle.
arkadaş herlade ileriki aylardan bahsetti.gece uykuları düzene girsin diye.
büyük bebekleri gece maması ile besledikten sonra daha uzun saatler aralıksız uyuyabilirler.sırf beslemek adına bebek acıkmadan onu uyandırmak onun uyku düzeni kurmasıan engel olur.
ama yeni doğanlar zaten bu kadar uzun süre uyanmadan uyumazlar :))sık uyanacakalr ve emmek isteyeceklerdir.
ancak sarılık durumunda uzun uyuyabiliyor bebekler.bunu sakın atlamayın
çıkamadığım için bugün netten sipariş verdim bakalım nasıl gelecekler.PİCABO ve BUTİK BEBE den aldım.picabo da disney ürünlerinde indirim var bakın derimkuzenim hep alıyomuş sorun yaşamamış siteyle ilgili.benide 1 saat içinde aradılar 2 ürün yokmuş başka seçtim bugün kargoya veriliyor yarın elinizde dediler.orjinal değil mi dedim lisanslı dediler bakalım görcez gelenleri.
Yok canim bu persembe kontrolumcanım naptın gittin mi doktora?
Tesekkur ederim canim ama premature ariyorumBabymallın internet sitesi de var, oradan da isteyebilirsiniz. Ben anakucaklarını internet sitesinden almıştım, hızlı ve güvenilir. Şu linkten bakabilirsiniz, idil bebenin 10lu 20 li hastane çıkışları var, hatta indirime de sokmuşlar: http://www.babymall.com.tr/hastane-cikisi--zibin--kundak?page=5