• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Bu arada zeymuran0 zeymuran0 paylasmisti. Kumas torbalar satiliyormus pahali demisti ben terziye sordum 10 ar liradan dikerim dedi.
ustelik kenarlari duz degil parca koyarak canta gibi fermuarli filan yapacak.
zeymuran0 zeymuran0 canim sen de diktirebilirsin o kadar fiyat vereceklerini dusunmemistim ben. Dedigin gibi hastane cantasinda kiyafetleri icin cok iyi olur sonra da kendi cantamizda kullaniriz. Haftaya kucuk bir dolabimiz gelecek o gelsin icine ortu diktirmeyi dusunuyorum kapitoneli kumastan. Oblarla birlikte onu da verecem ins.

Termos tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim. Bende bir termos var ama çanta için büyük kalıyor, ağır oluyor. Şöyle hafif , makul büyüklükte bir termos almak istiyorum. Ama bebek için sağlıklı da olmalı, içindeki suda koku vs yapmamalı. Çantada taşıması kolay olmalı. Termos alıp memnun kalan tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?

QUOTE="umuts76, post: 39638322, member: 84114"]Hassasiyetle alakasi yok.polemikle de isim olmaz.
ben de sadece fikrimi yazdim cunku oyle gerekti.[/QUOTE]
Tamam tamam,dediğiniz gibi olsun.haklısınız.ne desek olmuyo

http://www.flo.com.tr/Adidas-F76907-Siyah-Unisex-Sirt-Cantasi.html
hanimlar bu nasil. Icini gostermemisler. Yuksekligi de cok bwlli degil ama duz olmasinan dolayi kullanisli olur gibi geldi ama cirkin mi bilemedim :KK64:
Dar gibi geldi bana, içi de nasıl belli değil. Evrak çantası gibi gözüküyor. Önde bir tane gözü var, daha gözlü bölmeli bir çanta daha iyi olur gibi. Yanlarda şişe için fileli gözü olanlar var, benimki öyle mesela genelde termosu koyuyorum oraya iyi oluyor.

Gunaydin herkese
hanimlar bana soyle buyukce guzel bir sirt cantasi onerebilir misiniz. Bildiginiz ya da bakarken karsilastiginiz bir urun var mi?bebeklere ozel olmaya da bilir. O termos gozunun filan cok kullanisli olacagini dusunumuyorum. Sizce
Adidas,nike,jansport bunlara bakabilirsin.interspor ve sportive'de seçenekler bol.

Dar gibi geldi bana, içi de nasıl belli değil. Evrak çantası gibi gözüküyor. Önde bir tane gözü var, daha gözlü bölmeli bir çanta daha iyi olur gibi. Yanlarda şişe için fileli gözü olanlar var, benimki öyle mesela genelde termosu koyuyorum oraya iyi oluyor.
haklisin her zaman degisik seylere ilgi duymusumdur. Bunun da sekli degisik geldi ama karar veremedim ama haklisin. Esim takilir bazen hadi herseyi anladimda ben de ne gibi bir degisiklik gordun de aldin beni der :))

Bu arada zeymuran0 zeymuran0 paylasmisti. Kumas torbalar satiliyormus pahali demisti ben terziye sordum 10 ar liradan dikerim dedi.
zeymuran0 zeymuran0 canim sen de diktirebilirsin o kadar fiyat vereceklerini dusunmemistim ben. Dedigin gibi hastane cantasinda kiyafetleri icin cok iyi olur sonra da kendi cantamizda kullaniriz. Haftaya kucuk bir dolabimiz gelecek o gelsin icine ortu diktirmeyi dusunuyorum kapitoneli kumastan. Oblarla birlikte onu da verecem ins.
Telaşın çok güzel darısı başımıza başıma ikiz istiyorum bende

Merhaba. Senin hikayeni bulamadım sakıncası yoksa yazarmısın birde belirtin oldumu...

Tesekkurler bakacam simdi internet satislari vardir mutlaka

amin canim hayirlisi olsun. Ama iyi dusun emin misin ikiz istedigine :KK64:
Hımm şimdi sen öle deyince korktum benim kızım var 11 yaşında ama sebebsiz hamile kalamıyorum 5 yıl sonunda tüp bebeğe karar verildi öncelikle tabiki sağlıklı olması 2 tane embriyo koyuldu o nedenle ikiz olabilir dedik inş 1 tane bile yeter ALLAHIM yardımcımız olsun...

Merhaba. Senin hikayeni bulamadım sakıncası yoksa yazarmısın birde belirtin oldumu...

Hımm şimdi sen öle deyince korktum benim kızım var 11 yaşında ama sebebsiz hamile kalamıyorum 5 yıl sonunda tüp bebeğe karar verildi öncelikle tabiki sağlıklı olması 2 tane embriyo koyuldu o nedenle ikiz olabilir dedik inş 1 tane bile yeter ALLAHIM yardımcımız olsun...
hayirlisi olsun. Zorlugu kadar gizelligi var. Saka bir yana Rabbim hayirlisini versin.
Ben san diger 2015 tup bebek topiginde yazmiatim degil mi karistirmiyorum?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kayem-transerden-sonra-grip-oldum-ama.752030/ burdan bakabilirsin. Rahat ol ve Allaha emanet et. Olmuyorsa dogru zaman degildir buna inan. Hayirli haberler ins.

evet civil hem makul hem cesitli. Ben aldiklarimin yarisini civilden aldim. Ilk aylar icin mother care gibi pahali magazalara para vermek istemedim. Ne kadarini ne zamana kadar kullanacagimi bilemedigim icin. dogsunlar Allahin izniyle toparlansinlar sonra gelisimlerine gore daha kaliteli alinir diye dusundum.
premature takim aldin o zaman sen degil mi. Almadim ne yapacagimi bilmiyorum karar veremedim.
Icimden bir ses ilk ay icin aldigim birer zibinli takimi (3 lu olanlar) kurutma makinasina at biraz ceksin diyor :KK48:
% 100 pamuklu olunca benim kurutma makinasi cektiriyor. Saka bir yana da onlarin dikisleri filan disa dogru ya aslinda bulunmali degil mi. Siz 5 li olanlardan mi aldiniz

Bugun bende kurutma makinesi aldım yarın gelecek...
Pamuklar seyler mı küçülüyor ne yapıcam???? Nasil kurutacağız. Makine icin önerilerin uyarın var mı çevremde kullanan kimse yok neye dikkat etmeliyim

Pamuklar seyler mı küçülüyor ne yapıcam???? Nasil kurutacağız. Makine icin önerilerin uyarın var mı çevremde kullanan kimse yok neye dikkat etmeliyim
Hangi marka ve kaça aldınız?ben de çok itiyorum,bıktım çamaşır yıkayıp asmaktan

Arcelik en basit modelini aldım daha önceki camasir makinem cok teferruat liydi iki de birde beyni karışıyordu onuda değiştiriyorum onuda arcelikten yine basit sadece enerji tasarruflu modelini aldık esim biliyor model ve fiyatlari öğrenip yazarım yarın montaj yapılacak üst üste....

Canim camasirdan camasira degisiyor. Mesela benim atletlerime hicbirsey olmadi ama esimin atletlerinin tamami boydan cekti. Kisaldi. Bir de ben camasir ayirt etmedim oyle ozel kiyafetlerimizi filan atmadim ama gunluk kiyafetlerde filan hic uzerindeki uyariya bakmadan attim hepsini. Sadece yun atmadim. Zaten kullandikca anliyorsun hangisine zarar gelir hangisine gelmez diye. Mesela markali cogu kiyafet uzerinde kurutma yapilmaz diyor ve onlar gercektwn zarar goruyor. Esimin mudodan aldigim kiyafetleri boydan cekmis ama pazardan aldigim tisorte hicbisey olmamis.
Bir de benim ki bosch. Benle birlikte ust komsum arcelik aldi o benim hic cekme yapmadi diyor. Makina da farkedebilir takilma ama ilk etapta korktugun seyleri atma derim.

ben odada kurutuyorum bu nemli ortam bebeklerde astıma sebep oluyormuş birde odanın ortasında sürekli camasirlik
Birde o çamaşırların havlari tüyleri sürekli toz... İnşallah faydası olur

QUOTE="umuts76, post: 39638322, member: 84114"]Hassasiyetle alakasi yok.polemikle de isim olmaz.
ben de sadece fikrimi yazdim cunku oyle gerekti.
Tamam tamam,dediğiniz gibi olsun.haklısınız.ne desek olmuyo[/QUOTE]
Pardon da anlayamadim?
Bu nasil bir tavir.Ne desek olmuyo ne demek.Karsinizda cocuk yok sevgili omertcan tamam tamam diyecek.

Back
X