- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.221
Arkadasim davulun sesi hos gelir derken biraz kantarin topuzunu kacirmissin.evde olanlar için sıkıntı yok gibi geliyor olabilir size ama ben evden de olsa işlerimi idame ettirmek zorundayım. evdeyim demek çalışmıyorum anlamına gelmiyor. bir süreliğine evden idare edip sonra yine aynı tempoya geri döneceğim. şunu söyleyeyim evden çalışan birçok arkadaşım işe gitmeyi tercih ediyor. en azından o ortamdan çıkmış oluyorsun diyorlar. sürekli evde olduğunda bir süre sonra psikolojiniz etkilenmeye başlıyor.
herkes en kötü durumda kendisi diye düşünüyor ya da davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama hiçbir şey göründüğü gibi değil. o kapılar kapanıyor ve o evlerin içinde ne oluyor ne hayatlar yaşanıyor bilmiyorsunuz. hayatta tabii ki mecburiyetler insana 'her şeyi' olmasa da birçok şeyi yaptırabilir. ben ev hanımı değilim. ama burada ev hanımı olan arkadaşlarımı da çok iyi anlayabiliyorum. onların canı çıkıyor belki bakıcı ya da yardımcı tutacak durumları bile yok. ama kimse ne teşekkür ediyor ne sigortaları var ne bir garantileri var. herkes haline şükredip karşısındakine daha anlayışlı yaklaşmalı bence önyargılı olmadan önce. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin ve en önemlisi kalbi temiz insanlarla karşılaştırsın.
bak ben 39 yasindayim.turlu dertle ugrasmis insanim.akil verilecek durumda degilim.
ev hanimlarina da bi laf ettigim yok.kalkip konuyu bu noktaya niye ne amacla tasiyosun?benim ev hanimlari ile ilgili bi kelimem var mi?
ne demek herkes kendi cektigini bilir filan.
cok sukur cok seyi gorup tecrube etmis egriyi dogruyu ayirabilen bir insanim.
bakicilar soyle boyle dedin onun uzerine yazdim.onyargi filan ne alaka.
resmen konuyu baska bi yere cekiyorsun ki hos degil.