Çok çok teşekkür ederim, açıkçası ilk dört ay hiç beslenemedim çok şiddetli kusmalarım vardı, haftanın iki gününü hastanede serumla beslenerek geçiriyordum, ilk dört ay dört kilo verdim, bulantılar geçince almaya başladım. Ama hamileliğimin başından beri yemek pişirmedim desem yeridir pişiremedim çünkü, en çok soğan ve sarımsaktan tiksindim. Hep kayınvalidem pişirdi o baktı beni de çocuğu da zaten. Yemek yiyebilmeye başladıktan sonra da özel bi şekilde beslenmedim canım ne istediyse onu yedim, saat vakit fark etmeden ne istiyorsam onu yedim aman kilo alırım endişesi olmadan. Yeri geldi gece 2 de suffle yemeye gittik, yeri geldi ge 3 kokoreç, dürüm, tantuni yemeye gittik

Sadece süt ürünlerini çok tüketemediğim için kalsiyum ilacımı sabah akşam kullandım hepsi o. İlk hamileliğim de doğurana kadar her gün en az üç tane muz yiyordum deli gibi muz istiyordu canım ve bağırsaklarım çok güzel çalışıyordu hiç olumsuz etkisi olmadı bana, ikizlerde de her gün en az üç tane portakal yiyorum canım istiyor ve aynı şekilde hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum... Bunun sebebi muz da olsa portakalda olsa her gün aynı miktarda düzenli olarak tükettiğim içinmiş, aklında bulunsun belki işine yarar

dilerim en kısa zamanda toparlarsın ve keyifli bir hamilelik geçirirsin...