- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.861
Estağfurullah.yanlışa lamadım şekerim,yanlış anlaşılıcak ne var.konuşyoruz şunun şurasında
Canim bende yaptirdim.bulundugum sehirde perinatolog yok ama ultrapark diye ultrason merkezi var.orada yaptirdim.fetal eko diye bir kontrol daha yapildi.neredeyse 15 dk.sadece kalbe bakildi.toplamda 500 tl ucret odedik.Kızlar,acil destek!!!
Bu aralar kafam ayrıntılı ultrason işiyle meşgul.doktorum,işlemi iyi bir perinatolog yapmalı diyor.en sıradan yerlerde bile 250-300 tl aradı işlem ücreti,ikiz olunca da 500-600 diyolardoktorum,ikili,üçlü tarama hepsi bi kenara,prenatal tanı için asıl önemli olan bu diyor, bizde araştırıp duruyoruz,hem iyi hem akyl bir klinik bakıyoruz.20. Haftaları geçmiş ve bu testi yaptırmış arkadaşların fikrini almak istiyorum.ne kadar yaptırdınız,yaptırdığınıza memnunmusunuz? Bebekler iki olunca Gerçekten detaylı,tek tek bir tarama yapılabiliyormu? Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer öneriniz varmı?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Anladım canım,teşekkür ederim bu bilgi için.fetal ekoyu bilmiyordum ben.sorarım gittiğimde.bende 450 ye randevu aldım bi perinatologdan.hayırlısı artık.iyi haberler alalım inşallah.Canim bende yaptirdim.bulundugum sehirde perinatolog yok ama ultrapark diye ultrason merkezi var.orada yaptirdim.fetal eko diye bir kontrol daha yapildi.neredeyse 15 dk.sadece kalbe bakildi.toplamda 500 tl ucret odedik.
evet ya d&r da toplamda 80 90 yapiyordu. Netten 60 lira diye baktim fiyatina. Esime listeyi verdim toplmda uc kitap ki biri ciltli 25 liraydi zaten 40 liraya geldi. Internetin nimeti :)Ya bende dr dan 3 tane kitap aldim.nette indirim var.ama dr a gidip alinca indirim yok.aklinizda bulunsun.ben magazadaki 1 kitap fiyatina 3 tane aldim
ben anadolu yakasinda bagdat caddesinde ciftehavuzlarda iki kisi calisan bir perinatologa gittim. Benim dr.larin tanidigiydi hatta dr.um da yanimda geldi. Biri zeki sahinoglu (yada sahioglu) digeri mehmet uluturk du. Ben mehmet beye gittim o musaitmis o aldi. Ama nette zeki beyin ismi daha cok geciyor. Arastir istersen yerin adi fetus.Kızlar,acil destek!!!
Bu aralar kafam ayrıntılı ultrason işiyle meşgul.doktorum,işlemi iyi bir perinatolog yapmalı diyor.en sıradan yerlerde bile 250-300 tl aradı işlem ücreti,ikiz olunca da 500-600 diyolardoktorum,ikili,üçlü tarama hepsi bi kenara,prenatal tanı için asıl önemli olan bu diyor, bizde araştırıp duruyoruz,hem iyi hem akyl bir klinik bakıyoruz.20. Haftaları geçmiş ve bu testi yaptırmış arkadaşların fikrini almak istiyorum.ne kadar yaptırdınız,yaptırdığınıza memnunmusunuz? Bebekler iki olunca Gerçekten detaylı,tek tek bir tarama yapılabiliyormu? Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer öneriniz varmı?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
toplanir toplanir bssit bisey sadece seninkinin kenar teferruatlari var iste. Zaten biraz havalandir yeni kokusu gitsin gucun varsa bir sabunlu su yap kurusun oyle kaldir. Senin daha var Allahin izniylea ne güzel geri koyabilmeniz iyi olmuş. ben eşime dedim de o herzamanki gibi üşendi eski haline getiremeyiz açılınca dediama iş başa düşünce mecbur yapacak kavga dövüş :)
seninki de mantıklı yaptır bakalım nasıl bir şey olacak bitince paylaşırsın bizimle :)
iyi gunlerde kullanin oda icin ayri yatak odasi icin ayri mi dusundun. Bir de istersen hastaneye gittiginde ugrama ya da danisma imkanin varsa bi4 ortopedi ya da cocuk dr.una sor derim bu visko yatak olayini. Bebeklere hic onermiyorlar. Onlar kimildamadan yatiyorlar ya surekli. Ben de visko alacaktim. Son dk vazgectim ben soracak kimse bulamadim. Netten baktim. Sorabilirsen bizi de bilgilendirEki Görüntüle 1456603 Eki Görüntüle 1456605 Eki Görüntüle 1456607
Bizim park yatak hazırlığımız da bu şekilde...
e düz tahtaya yatıralım o zamanevet ya d&r da toplamda 80 90 yapiyordu. Netten 60 lira diye baktim fiyatina. Esime listeyi verdim toplmda uc kitap ki biri ciltli 25 liraydi zaten 40 liraya geldi. Internetin nimeti :)
ben anadolu yakasinda bagdat caddesinde ciftehavuzlarda iki kisi calisan bir perinatologa gittim. Benim dr.larin tanidigiydi hatta dr.um da yanimda geldi. Biri zeki sahinoglu (yada sahioglu) digeri mehmet uluturk du. Ben mehmet beye gittim o musaitmis o aldi. Ama nette zeki beyin ismi daha cok geciyor. Arastir istersen yerin adi fetus.
mehmet bey yapi olarak sakin mizacli ne sorarsan anlatiyor bakarken bastan uyariyor. Sormak istediginiz birsey olursa sorun diya ama sormazsan da sonuna kadar bisey demiyor. Sonunda genel yorumluyor. 12. Haftamda da 20. Haftamda da ona gittim. 12. Hafta kisa surdu. 20. Hafta yarim saat 40 dk. Surdu o zaman midem cok kotuydu bastirdikca agzima geldi. Ben bisey demden farketti beni dinlendirdi sonra devam etti. Oyle acele etmiyor. Kisa surerse emin ol isini bitirdigi icindir. Bana iki dr. Da hatta bir tanesi kesin kiz demisti mehmet bey ikisi de erkek dedi. Fiyat ikiz icin 450 idi.ama ben ozaman bilmiyordum. Bu iki boyutlu uc boyutlu renkli bilmem ne makinalar varmis. Renkliyi cok acmadi normal iki boyutlu ile bakti eger ben tam goreyim 3 boyutlu olarak filan dersen bilmiyorum beklentini karsilar mi
toplanir toplanir bssit bisey sadece seninkinin kenar teferruatlari var iste. Zaten biraz havalandir yeni kokusu gitsin gucun varsa bir sabunlu su yap kurusun oyle kaldir. Senin daha var Allahin izniyle
bjr de kendi bilgim degil arastirmalarima istinaden yaziyorum. Bebeekler iki yasina kadar pamuk ya da yun yataklara nazaran daha sert yerlerde yatmasi gerekiyormus. Onun icin 34 ya da 36 dansite yada derece her neyse sunger yatak olmaliymis. Yani Paraya kiyip 1000 liar 1500 liralik ortopedik yatak alsak onlar bile onerilmiyor. Onun icin sunger yaptiracam.
iyi gunlerde kullanin oda icin ayri yatak odasi icin ayri mi dusundun. Bir de istersen hastaneye gittiginde ugrama ya da danisma imkanin varsa bi4 ortopedi ya da cocuk dr.una sor derim bu visko yatak olayini. Bebeklere hic onermiyorlar. Onlar kimildamadan yatiyorlar ya surekli. Ben de visko alacaktim. Son dk vazgectim ben soracak kimse bulamadim. Netten baktim. Sorabilirsen bizi de bilgilendir
En iyisi lateks canim ya ona diyecegim bisey yok da latekste de bizim olculer yok.e düz tahtaya yatıralım o zamanşaka tabi de herkes bir şey söylüyor. kimisi de en iyisi lateks diyor öbürü visco. çok kocakarı bir tabir olacak ama bizim zamanımızda bunlar mı vardı
ben anadolu yakasinda bagdat caddesinde ciftehavuzlarda iki kisi calisan bir perinatologa gittim. Benim dr.larin tanidigiydi hatta dr.um da yanimda geldi. Biri zeki sahinoglu (yada sahioglu) digeri mehmet uluturk du. Ben mehmet beye gittim o musaitmis o aldi. Ama nette zeki beyin ismi daha cok geciyor. Arastir istersen yerin adi fetus.
mehmet bey yapi olarak sakin mizacli ne sorarsan anlatiyor bakarken bastan uyariyor. Sormak istediginiz birsey olursa sorun diya ama sormazsan da sonuna kadar bisey demiyor. Sonunda genel yorumluyor. 12. Haftamda da 20. Haftamda da ona gittim. 12. Hafta kisa surdu. 20. Hafta yarim saat 40 dk. Surdu o zaman midem cok kotuydu bastirdikca agzima geldi. Ben bisey demden farketti beni dinlendirdi sonra devam etti. Oyle acele etmiyor. Kisa surerse emin ol isini bitirdigi icindir. Bana iki dr. Da hatta bir tanesi kesin kiz demisti mehmet bey ikisi de erkek dedi. Fiyat ikiz icin 450 idi.ama ben ozaman bilmiyordum. Bu iki boyutlu uc boyutlu renkli bilmem ne makinalar varmis. Renkliyi cok acmadi normal iki boyutlu ile bakti eger ben tam goreyim 3 boyutlu olarak filan dersen bilmiyorum beklentini karsilar mi
toplanir toplanir bssit bisey sadece seninkinin kenar teferruatlari var iste. Zaten biraz havalandir yeni kokusu gitsin gucun varsa bir sabunlu su yap kurusun oyle kaldir. Senin daha var Allahin izniyle
bjr de kendi bilgim degil arastirmalarima istinaden yaziyorum. Bebeekler iki yasina kadar pamuk ya da yun yataklara nazaran daha sert yerlerde yatmasi gerekiyormus. Onun icin 34 ya da 36 dansite yada derece her neyse sunger yatak olmaliymis. Yani Paraya kiyip 1000 liar 1500 liralik ortopedik yatak alsak onlar bile onerilmiyor. Onun icin sunger yaptiracam.
Canım ne tesadüftür ki bana da dr um orayı önermişti ve bugün oradan randevumu aldım,fetus prenatal tanı.cumartesiye inşallah.benim dr um florance nightengale den tansel beydi,senin ki de o mu yoksa :)) evet,mehmet ve zeki bey var orda.o bana mehmet uludoğanı önerdi,ben de ondan aldım randevuyu.450tl dediler.45dk-1saat arası sürüyo dedi kız.özellikle 3D görüntüleme ve resim almak istediğimi döyledim,tabiki veriyoruz zaten dedi kız.CD yapıyoruz ayrıca dedi.inşallah şansınıza yüzlerini dönerler,güzel poz verirler dedi hatta :)) cinsiyetle ilgili mehmet beyin dediği mi doğru çıktı prki sonrasında?dr un genel havadı,verdiği uzmanlık ve güven duygusu seni memnun ettimi mesela?muayenede kafana takılı kalan,şuna hiç bakmadı yada yeterli derecede aydınlatmadı dediğin oldumu?
iyi gunlerde kullanin oda icin ayri yatak odasi icin ayri mi dusundun. Bir de istersen hastaneye gittiginde ugrama ya da danisma imkanin varsa bi4 ortopedi ya da cocuk dr.una sor derim bu visko yatak olayini. Bebeklere hic onermiyorlar. Onlar kimildamadan yatiyorlar ya surekli. Ben de visko alacaktim. Son dk vazgectim ben soracak kimse bulamadim. Netten baktim. Sorabilirsen bizi de bilgilendir
Benim dedigim sunger de orta sert zaten onlarin numaralari varmis. Nette arastirirken buldum. Bir dr. Cift bebeklerine visko almislar kullanim sirasinda mantiken yanlis bulup ondan sonra arastirma isine girmisler yurtdisi su bu derken 32 34 ya da 36 lik sungerin iyi oldugunu soylemisler. Hatta mumkunse hava aldiran bir aunger deniyor ama bu yaptirma da olmuyor tabi. Lateksler guzel bunun icin ama onda da hem olcu zor hem fiyat. benim de ilk aklimda visko vardi. Net birsey ogrenirsen sevinirim.Teşekkür ederim.Evet,yatak odam için park yatak aldık.bebek odasını ayrıca dizayn ettik. Sorarım tabi,ben çok sorma gereği duymadım açıkcası.okuduklarımdan,daha önceki tecrübeme istinaden artı sağlık çalışanı olarak çalışmışlık tecrübemden yola çıkarak visconun mantıklı olduğunu düşündüm.nedeni de,pamuk yataklar formunu çok çabuk kaybederek omurga ve vücut şeklini desteklemiyor.yaylı yataklar ise zaten önerilmiyor yenidoğan için.visco içinse herhangi bir öneri yada olumsuz referansa denk gelmedim.ancak bildiklerim beni ona yönlendirdi.siz sert zeminde yatmaları gerektiği bilgisini nerden edindiniz bilmiyorum tabi ama yanlış anlama,bana hiç mantıklı gelmedi.neden dersen,bebekler 6. Ayda desteksiz oturmaya başlayana dek eğri bir omurgaya sahiptir.C şeklindeki bu omurganın dış etkilerle düzleşmemesi,düz durmaya zorlanmamadı,tamamen doğal sürecinde kemik gelişimine bağlı olarak 6 aylık süreç içersinde düzleşmesi gerekiyor.bu nedenle oto koltukları çukur,ana kucaklarının ortası boşluktur.hani bizde adettir,3 günlük bebeğe "hadi bakiyim,bas,bas " diye kucağımıza bastırıp dik duruşunu seyrederiz.bunlar tamamen yanlış.ben bildiklerim ışığında visconun bel omurga yapısına uyum sağlayarak uygun şekli alacağını düşündüm.o nedenle seçtim.ama yanılıyor olabilirim elbette.dediğiniz gibi,araştırıcam bunu.sizinlede paylaşırım inşallah
Evet,az önce okudum o dediğini.enteresandır,dün akşam haberlerde amerikalı bilim adamları uzun süre aç kalmanın kilo verme ve beden sağlığı açısından olumlu etkilerinin olduğunu söylediler.güldüm resmen.bi dönem de yumurtadan milleti soğutup,kolesterol kaynağı dediler,şimdide kolesterole karşı günde en az iki yumurta diyorlar:)) sözün özü,bilimsellik,doğruluk,fayda-zarar eğrisi her geçen gün başka bir gerçekle sıvanıyor.dün doğru olan bugün yanlış oluyor.benim bel fıtığı. Var,fıtık için sert(mümkünse tahtanın üzerine) zeminde yatmak tedavi yöntemi demir hep.bi kez deniyeyim dedim,daha beter felç oldum nerdeyse,kötürüm gibi:)) oğlumda saraçoğlunun tavsiyesiyle tamamen organik,doğal olsun diye yün yatak kullandım.bi zararını görmedim,ama faydasıda olmadı bence.zaten kısmetse 3-4 ay yanımda yatırıp sonra odalarına geçiricem.odalarındaki yataklar farklı.umarım söylenenler gibi olmaz kullanımı.değişim şansım yok keza.el mecbur kullanıcaz.Benim dedigim sunger de orta sert zaten onlarin numaralari varmis. Nette arastirirken buldum. Bir dr. Cift bebeklerine visko almislar kullanim sirasinda mantiken yanlis bulup ondan sonra arastirma isine girmisler yurtdisi su bu derken 32 34 ya da 36 lik sungerin iyi oldugunu soylemisler. Hatta mumkunse hava aldiran bir aunger deniyor ama bu yaptirma da olmuyor tabi. Lateksler guzel bunun icin ama onda da hem olcu zor hem fiyat. benim de ilk aklimda visko vardi. Net birsey ogrenirsen sevinirim.
Dr konusunda ne soracagimi bilmedigim icin ben soramamistim oyle ekrana kilitlenip kaldik esimle. Beni tatmin etti acikcasi cunku gorebilmek icin beni bildigin evirip cevirdi resmen. Herseyine bakti. Aklim kalmadi cikarken
ama verdikleri cd ler cok da anlamli degil kisacik goruntu var. Bir ya da iki 3 boyutlu resim vardi okadar. Ya da ben arkadaslarinkini gorunce bana basit geldi bilmiyorum. Cok takilmadim ama.
evet mehmet bey soyledi bize erkek oldugunu.dusun 21. Haftada erkek oldugunu ogrendik. Genel anlamda iyi bence aklin kalmasin. Ben ilk tup denememi o hastanede yaptim ama dr.um disaridandi olmadi 2. Ve 3. Yu baska yerde yaptirip muayenelerim icin hastanede degil de ozel bir merkezdeki ilk dr.uma dondum yine o da bagdat caddesinde.
öyle tabi canım elimizden gelenin en iyisini vereceğiz onlara...En iyisi lateks canim ya ona diyecegim bisey yok da latekste de bizim olculer yok.
valla ne yalan soyleyim ben en basit yatak konusunda bile simdiden benim yasadigimi yasamasin diye cabaliyorum.
Benim bir bebekligim bir de lise donemim biraz zor bir surecte gecti. Ben 3 yasimi hatirlarim mesela. Imkan dahil8nde iyisi olsun diye cabaliyoruz iste kuzulara napalim
aman sakin fitikla oyle dumduz yerlere yatayim deme cok fena. Fitikli insanin bel boslugunu doldurarak destekleyerek yatmasi lazim. Bende de var iki fitik. Fitiksiz kadin yok sanirim yaEvet,az önce okudum o dediğini.enteresandır,dün akşam haberlerde amerikalı bilim adamları uzun süre aç kalmanın kilo verme ve beden sağlığı açısından olumlu etkilerinin olduğunu söylediler.güldüm resmen.bi dönem de yumurtadan milleti soğutup,kolesterol kaynağı dediler,şimdide kolesterole karşı günde en az iki yumurta diyorlar:)) sözün özü,bilimsellik,doğruluk,fayda-zarar eğrisi her geçen gün başka bir gerçekle sıvanıyor.dün doğru olan bugün yanlış oluyor.benim bel fıtığı. Var,fıtık için sert(mümkünse tahtanın üzerine) zeminde yatmak tedavi yöntemi demir hep.bi kez deniyeyim dedim,daha beter felç oldum nerdeyse,kötürüm gibi:)) oğlumda saraçoğlunun tavsiyesiyle tamamen organik,doğal olsun diye yün yatak kullandım.bi zararını görmedim,ama faydasıda olmadı bence.zaten kısmetse 3-4 ay yanımda yatırıp sonra odalarına geçiricem.odalarındaki yataklar farklı.umarım söylenenler gibi olmaz kullanımı.değişim şansım yok keza.el mecbur kullanıcaz.
Yani inanın fıtık tedavisi diye araştırdığınızda her yerde bu öneri var,sert yatak istirahati diye.ya olacak iş değil,bi iki deneyeyim dedim,koltukların minderlerini kaldırıp altındaki düz tahtalı kısma uzandım.Allahım daha beter oldum,ne kalkabiliyorum,ne kımıldayabiliyorum.dediğiniz gibi,belin devamlı desteklenmesi lazım.mantıken.bende iki fıtıkla 9 yıldır çekiyorum.Allah yardımcımız olsun,çok zor.ikiz gebe ve fıtık beni çok korkutuyo,oğlumda tek bebek olmasına rağmen 8. Ayda yalvarmıştım doktora alın srtık bunu,taşıyamıyorum diyeaman sakin fitikla oyle dumduz yerlere yatayim deme cok fena. Fitikli insanin bel boslugunu doldurarak destekleyerek yatmasi lazim. Bende de var iki fitik. Fitiksiz kadin yok sanirim ya
gecmis olsun.
canım bizde 2li 3lü test yaptırmadığımız için anatomik tarama yaptırmak istedik, adana da yaptırdım ben başkent hastanesinde çok iyi bir perinatologtu hocamız 270 lira verdik belki istanbul da fln piyasa daha pahalıdır bilmiyorum ben memnun kaldım tek tek bebekler incelendi aklına gelebilecek her türlü değerine bakıldı hatta şöyle soyleyim doktor pozisyonları müsait olmadığı için göremediği ölçümler için yürütüp durdu beni tam iki saat sürdü bu yüzden pişman deilim iyiki yaptırdım diyorum bence durumun müsaitse yaptır diosanki yaptıramam o zaman memlektinde ultrasonuna güvendiğin perinatolog olmasa da deneyimli bir hocaya ayrıntılı tarama için git Allah hayırlı hamilelikler doğumlar nasip etsin canımKızlar,acil destek!!!
Ben cok kilo alamadim malesef. Malesef diyorum hala kusuyorum ara ara ve karnim kucucuk, bebekler cok yavas kilo aliyor artik.Yani inanın fıtık tedavisi diye araştırdığınızda her yerde bu öneri var,sert yatak istirahati diye.ya olacak iş değil,bi iki deneyeyim dedim,koltukların minderlerini kaldırıp altındaki düz tahtalı kısma uzandım.Allahım daha beter oldum,ne kalkabiliyorum,ne kımıldayabiliyorum.dediğiniz gibi,belin devamlı desteklenmesi lazım.mantıken.bende iki fıtıkla 9 yıldır çekiyorum.Allah yardımcımız olsun,çok zor.ikiz gebe ve fıtık beni çok korkutuyo,oğlumda tek bebek olmasına rağmen 8. Ayda yalvarmıştım doktora alın srtık bunu,taşıyamıyorum diyesakat gibiydim,tipim kaymıştı resmen.şuan hem o yıllara göre kilom var hemde bebrkler ikiz.geçenlerde durup dururken bi tutuldu,10 günde kendime geldim,hiç bileye elimi süremez oldum.çorabımı dahi giyemiyordum.şimdi ilerli aylar daha çok korkutuyo.size de geçmiş olsun,nasıl gidiyor peki,çok sık nüks ediyormu?ne kadar zorlanıyorsunuz?
Teşekkürler canım,aldım randevumu.yaptırıcam tabi,yaptırmaz olurmuyum.bende çok merak ediyorum onlsrı.450 ye aldım ben muayneyi ama 1000-1500 diyenleri de gördüm,ondan tırstım biraz.canım bizde 2li 3lü test yaptırmadığımız için anatomik tarama yaptırmak istedik, adana da yaptırdım ben başkent hastanesinde çok iyi bir perinatologtu hocamız 270 lira verdik belki istanbul da fln piyasa daha pahalıdır bilmiyorum ben memnun kaldım tek tek bebekler incelendi aklına gelebilecek her türlü değerine bakıldı hatta şöyle soyleyim doktor pozisyonları müsait olmadığı için göremediği ölçümler için yürütüp durdu beni tam iki saat sürdü bu yüzden pişman deilim iyiki yaptırdım diyorum bence durumun müsaitse yaptır diosanki yaptıramam o zaman memlektinde ultrasonuna güvendiğin perinatolog olmasa da deneyimli bir hocaya ayrıntılı tarama için git Allah hayırlı hamilelikler doğumlar nasip etsin canım
Bende şuan kilo almadım nerdeyse,2,5 kg aldım toplam.ben kilolu hamile kaldığıma üzülüyorum.sen şanslıymışsın bence,maşallah.ben daha şimdiden her an tetikte geziyorum.adımımı bile füşünerek atıyorum,bi takılma fln varmı diye.Allah yardımcımız olsun...Ben cok kilo alamadim malesef. Malesef diyorum hala kusuyorum ara ara ve karnim kucucuk, bebekler cok yavas kilo aliyor artik.
Ama bel fitigindan cok baska sikintilar cikinca bel fitigi arkalarda kaldi. Yeni yeni zorluyor. Belki hep yatmak zorunda kaldigim icin cok yasamadim ama bazen sagdan sola donerken bile kitleniyor bir kac dk.lik. sirt ustu yatmamaya ozen gosterebilirsin. Oyle yatinca bele yukleniliyor cunku.
Korkma bir yandan hergun bisey cikiyor. Bir yandan da Rabbim kolayligini veriyor.
Canim ben butikbebeden alisveris yaptim.cok memnun kaldim.en son gaye bebe diye bi markanin hastane cikislarini aldim 50 tl ye ve muhtesem geldi.nette gaye bebe diye arattir.indirimde olan yerler var.birde premature almayi dusunenler varsa idil bebe internet sayfasinda premature takimlar indirimli.cok ama cok kaliteli.ikili pantolon ikili ust alinabilir.renk secenegi de var.boylece kiz ve oglan icin tek seferde alinabiliyor.premature setlerde dikisler ters oluyormus bebege zarar vermesin diye.ben cok sasirmis hatali zannetmistim.aklinizda bulunsun degilmis.sen detayliyi yaptirdin mi tatlimKızlar,yenidoğan için çok az şey aldığımı farkettim.ürünlere de bakıyorum,maşallah,30-40 lira bi pijama tskımı yada tulum.internette pek bişey bulamadım uygun fiyatlı.dışarı çıkıp mağazadan bakmalı sanırım.önerisi olan varmı?
Bakarım şimdi dediklerine canım,sağol.detaylıyı cumartesi yaptırıcam kısmetse.inşallah hayırlı haberler verir doktor.size neler söylendi mesela?Canim ben butikbebeden alisveris yaptim.cok memnun kaldim.en son gaye bebe diye bi markanin hastane cikislarini aldim 50 tl ye ve muhtesem geldi.nette gaye bebe diye arattir.indirimde olan yerler var.birde premature almayi dusunenler varsa idil bebe internet sayfasinda premature takimlar indirimli.cok ama cok kaliteli.ikili pantolon ikili ust alinabilir.renk secenegi de var.boylece kiz ve oglan icin tek seferde alinabiliyor.premature setlerde dikisler ters oluyormus bebege zarar vermesin diye.ben cok sasirmis hatali zannetmistim.aklinizda bulunsun degilmis.sen detayliyi yaptirdin mi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?