IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Arkadaşlar bana biberon ve emzik tavsiyesi yaparmısınız.
Biberon avent natural serisini öneririm, kullanıyorum memnunum. Emzik de biz chicco kullanıyoruz, onun da tek problemi yanaklarda iz yapıyor. Değiştireyim dedim ikincileri avent aldım ama chicconun emziğine alışmışlar aventi yadırgadılar istemediler. Aventin emziği düz chicconun ise damak yapısına göre kavisli ve üzerinde tırtıkları var. Aventin emziği iki taraflı da kullanılıyor, chicconun tek taralı. Yani tepetaklak çevirince ters oluyor, düzeltmek gerekiyor. Ben aventin gece fosforlu olan emziklerinden almıştım, gece lambası kullandığımızdan hiçbir fonksiyonu olmadı. Fosforunun görünmesi için iyice karanlık olması gerekiyor. Emziği kalkanı canlı bir renk seçerseniz beşikte bulması daha kolay oluyor. Şeffaf olanları tavsiye etmem. Bir de emziği silikon tercih edin, kauçuk olanlar daha dayanıksızmış ve hijyen açısından da silikon öneriliyor. ( bir emzik hakkında bu kadar konuşacabileceğimi önceden olsa hayal bile edemezdim )

çok iyi yaptın bence ayrınsı önemli zaten.bende avent natural cam aldım birdd fosforlu emzik.başka ayrıntılı olarak paylaşabileğin tecrübelerin var mı?

süt pompasında elktrikli düşünüyorum lansinoh ikili mi (en uygunu 220 tl) avent mi (en uygun 240 tl) yol medela mı ? daha lohusa pijamam bileee yokk :)

Arkadaşlar bana biberon ve emzik tavsiyesi yaparmısınız.
Avent 2'li 125ml aldım ilk günler için,2 tane de chicco 30ml su veya bitki çayı için aldım.emzik olarakda avent in 2'li yeni doğan ortodondik emziklerinden aldım.nuk larda güzel,onu da oğlumda kullanmıştım.kauçuk uçluları doğal densede çok tavsiye etmiyorum,çok çabuk deforme oluyor,emerken yırtılıp kopabiliyor ki Allah korusun boğazına kaçabilir.bide çok toz topak kapıyor,bi bakıyosunuz tüy yumağına dönmüş emzik kısmı.o yüzden önermiyorum şahsen.

Kızlar çamaşır kurutma makinesi hakkında yardımcı olabilirmisiniz?kurutmslı çamaşır makinesi mi yoksa kurutma makinesi mi sizce?bide çekme vs gibi durumlar için en itisi hangisi acaba marka model olarak?

Kızlar çamaşır kurutma makinesi hakkında yardımcı olabilirmisiniz?kurutmslı çamaşır makinesi mi yoksa kurutma makinesi mi sizce?bide çekme vs gibi durumlar için en itisi hangisi acaba marka model olarak?
kesinlikle birbirinden ayri olanlar. Digerlerinde hem cok alternatif yok hem kapasite dusuk oluyor. Ben bocsh aldim hamileligimin basinda. Camasir makinasini da degistiriyorduk. Ikisi birden bocsh oldu. Tavsiye etmem. Kurutma mak.ni kesinlille tavsiye ederim ama asla bocsh degil. Arkadaslar arcelik aldilar cok memnunlar. Ben de oldum olasi arceligi beyaz esya markasi gibi goremedigim icin hic tercih etmezdim. Cektirmedigini soyluyorlar ama bir miktar cektirir diye dusunuyorum. Benim mak.m cektiriyor biraz kiristiriyor hatta bazi seylerde hafif renk aciliyor ama kullanmasi kadar buyuk kolaylik yok. Soyle bir durum var bir de. Kiyafetlerin uzerinde kurutma yapilmaz yazisi onemli ama ona bakinca makinaya hic birsey kalmiyor. Sunu farkettim. Basit aldigim kiyafetlere hic birsey olmadi ama zara gibi mudo gibi (hele de mudo) markalarin kiyafetleri kotu oldu diyebilirim.

Bir de paran varsa hic dusunmeden miele tavsiye ederim. Benim begendigim makina sadece kurutma 9 milyar di

Bu arada ben pompayi dogum sonrasina birakmayi planlarken esim siparis vermis bugun. 355 yaziyor ama sanirim kdv filan 380 liraya almis oldu.
Sitenin adi yuppigo
ameda lactaline cifli
iyi mi etti kotu mu etti bilmiyorum. Ins. Iyi olur

süt pompasında elktrikli düşünüyorum lansinoh ikili mi (en uygunu 220 tl) avent mi (en uygun 240 tl) yol medela mı ? daha lohusa pijamam bileee yokk :)
Ben medelanın mini elektrikli ve pilli pompasını kullandım ama göğsümü kızarttı ve acıttı. Sonra avent aldım, çünkü elimdeki biberonlar da aventti ve uyumlu olması iyi olur diye düşündüm. Göğüs aparatı yumuşak silikonla desteklenmiş olduğu için oldukça rahat bir kullanımı var, göğsü acıtmıyor. Benim öyle bol sütüm olmadı, motorun çekim gücüyle alakalı olumsuz yorumlar var nette ama ben bunu çok farkedemedim. Gücü üç kademeli olarak artırılabiliyor. Lansinoh çiftli olanı bir arkadaşım kullanıyor, çok memnun, iki göğsü aynı anda sağmak zamandan kazandırabilir ve iki göğsün aynı anda uyarılması süt üretimini daha çok artırabilir.

Benim için de beyaz eşya bocsh-siemenstir.arçelik,vestel,beko evime sokmadım hiç.güvenemiyorum oyüzdende.bide bakıyorum,genelde enerji sınıfı olarak B ve C sınıfı.hotpoint ariston buldum bitane,güzel duruyor,Asınıfı,17 tane kurutma programı,havalandırma özelliği fln var,8 kg.tabi böyle nasıl karar verilir bilmiyorum.arçeliğin de ucuz pahalı bi sürü modeli var,arkadaşın hangini kullanıyor acaba? Zaraları fln markalı şeyleri atmayız artık.ya zaten kolay parçaları asmaya razıyım,şöyle pantolon,nevresim,gömlekler tişörtler vs gşrse yeter

Ben daha cok yeni arceligin en ucuz modelini aldım.
Cok cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim Kt2772 7 kilo
Bebek kıyafetlerini özellikle hiç küçültmedi.
Kıyafetler üzerindeki kılı tüyü temizlemesi harika
Cok memnunum sadece enerji sınıfı a değil daha fatura gelmedi bakalım ne kadar farkedecek

valla olunca oyle demiyorsun. O kadar rahat geliyor ki birak ayirip asmayi aman bu makinanin niye katlayip kaldirani yok diye hayiflaniyorsun :))
ama ben arceligi herkesten duydum. Arkadasin ki kod olarak bilmiyorum ama en son cikan dijital ekranli diger kullananlar da basit 600 liralik olanlardan bile memnunlar. Beyaz esya biraz sans isi gibi geliyor bana. Digerlerinin tamami siemens hic mwmnun degilim. Bunlarda bocsh olsun dedim ama iste idare eder.

Yok artıkk çokmuş o ya,hiç gerek yok o kadar pahalısına şu sıkıntılı zamanlarda.
bu arada yanlis hatirlamisim. Esime sordum da ikisi icin 9 bin fiyat vermisler. Kurutma 4.5 gibi birseydi miele de

Arçeliğin dediğiniz kurutma makinesi için çok gürültülü çalışıyor ve bulunduğu ortamı ısıtıp boğucu bir hava yaratıyor diye yorumlar var. Öyle mi?

Gerçekten mi normal kıyafetlerde çekme oldumu hiç?

Hee,o zaman alırız canım,ucuzmuş ya bu arçelikte yorumlar iyi.bilmiyorumki,şansa mı bırakmalı biraz.acaba B sınıfı olunca ne kadar farkediyor sarfiyat

benim olabilir dediğim modeller:
cosatto
maclaren twin techno
city twin
peg perego aria twin
baby max 3 tekerlekli
sunny baby sweety
britax römer agile

bunlardan en beğendiğim cosatto ama tr de yok ne yazık ki.
peg perego bulunabilir gibi piyasada fena değil ama dediğim gibi travel sistemi yok.
bir de benim bu yazdığım hep yan yana modelleri arkalı önlü modellerine bir türlü fikir olarak alışamadım. sanki bir çocuk arkada ezik gibi kalır gibime geliyor huzursuz oluyorum.
britax römer de güzel ama sadece birine travel sistem ekleniyormuş çok saçma geldi o da. aslında ikiz arabası değil de bir büyük bir küçük çocuk arabası daha çok.
baby max ı da üç tekerlekli diye eledim sonra. denge problemi olabiliyormuş
internette görselleri var hep bakabilirsin ama almak istediğinde yok ne yazık ki tr de...

Hee,o zaman alırız canım,ucuzmuş ya bu arçelikte yorumlar iyi.bilmiyorumki,şansa mı bırakmalı biraz.acaba B sınıfı olunca ne kadar farkediyor sarfiyat
B sinifini hic bir zaman dusunme sadece fatura olarak bakma. Dogaya duyarlilik olarak da C B sinifi mumkun oldugu kadar kullanmayin derim.
arceligin de A sinifi olanlari vardir diye dusunuyorum

o konuda ben de tam bir muammadayım bir haftadır açıp açıp inceliyorum. anladığım kadarıyla göğse göre tepkiler değişiyor. herkesin göğüs tipi farklı olduğundan. mesela avent güzel ama çok şikayet eden de var. lansinoh de keza öyle. ameda ve medela hastane tipine en yakın deniyor. motorları çok güçlüymüş özellikle medelanın ve süt bırakmıyormuş göğüste. medela swing iyi diye duydum o da çiftli. ikisi aynı anda sağılınca da bebeğin emmesi gibi gelip süt azalması olmuyor deniliyor. fiyatı pahalı medelanın ama umarım sütümüz olur da emziririz iyi kullanılabilir diye düşünüyorum yine de tam karar veremedim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…