- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #1.941
ay çok tatlılar güle güle kullansın bebişler. hepsi de mavi mavi nasıl hoşuma gidiyor :))Eki Görüntüle 1460173 Eki Görüntüle 1460174 Eki Görüntüle 1460175 Eki Görüntüle 1460176 Eki Görüntüle 1460177
Bugünkü alışverişten kareler... Yıkama süngerinin sabun gözü var,isterseniz sabunu içine sokarak süngeri elinize takıp kullanabiliyosunuz.ele çok yatkın buldum ben.minik biberonları da her ihtimale karsı dr su önerisinde bulunabilir diye veya bitki çaylarını vermek için bulunsun diye aldım.
Ama Yaşar Kuru nun sayfasını tıkladığımda sadece arkadaş olarak ekle ve mesaj gönder butonu çıkıyor, ayrıca takip et diye bir buton göremedim ben. Halbuki böyle herkese açık sayfalarda beğen butonu oluyor beğenip takip ediyorsun, arkadaş olmuyorsun ama bu öyle değil nedense. Bu arada ipadden giriyorum ben. Neyse canım fake değilmiş, teyidi aldım ya, ekledim ben de.eklemeden takip et de diyebiliyorsun.
Teşekkürler teyzesiay çok tatlılar güle güle kullansın bebişler. hepsi de mavi mavi nasıl hoşuma gidiyor :))
Allah Allah ben de ipadden giriyorm ama bende çıktı takip et diye takip ettim ben de neyse artık :)Ama Yaşar Kuru nun sayfasını tıkladığımda sadece arkadaş olarak ekle ve mesaj gönder butonu çıkıyor, ayrıca takip et diye bir buton göremedim ben. Halbuki böyle herkese açık sayfalarda beğen butonu oluyor beğenip takip ediyorsun, arkadaş olmuyorsun ama bu öyle değil nedense. Bu arada ipadden giriyorum ben. Neyse canım fake değilmiş, teyidi aldım ya, ekledim ben de.
ya o abartılı kız kıyafetlerini ben de sevemedim bir türlü. neyse sağlıklı olsunlar da kızı erkeği çok fark etmezTeşekkürler teyzesiErkek analışı böyle bişey işte bugün gezerken yine bi kezdaha anladımki benim ruhumda kız anneliği yok,Allahta bu yüzden nasip etmiyor heralde.ne kadar kız işi şey varsa görmek istemedim.
selamlar herkesebu kıyafetlerden ne kadar alsan iki bebeğe bölünce hep az görünüyor ya o yüden onlara ara verdim.bugün N11 den avent natural ikili cam biberon aventin gece parlayan emziiğinden aldım(bir çift de nuk alacağım) lansinoh 50 li süt saklama poşeti den lansinoh 60 lı göğis pedi lansinoh göğüs ucu kremi bunları aldım. ateş ölçer,elektirikli süt sağma pompası ve BEBEK ARABASINDA kararsızımmmm yardımmm.geçmişe dönük yazılanları okuyuncaya kadar doğum yaparım sanırım
sorma canim adini bilmiyorum esim bir tane almis nasil fokurduyir sanki evde selale var. Gece uyurken bir noktada iyi belli bir yerden sonra sinir ediyor. Onu geri gonderttim nem sabitleyici yoktu surekli calisiyordu sevemedim. Simdi weewell in bu yumurta seklinde olanindan var. Nem oranini ayarlayabiliyorsun. Bence en onemli ozellik o. Atiyorum 50 ye ayarliyorsun. Odanin nemi o kadar olunca duruyor sonra tekrar dusunce calismaya basliyor. He arada bir gobek atar gibi bir fokurtu geliyor :) ama rahatsiz esici birses degil. Sadece isigi cok yuksek gece lambasi gibi isik sevmiyorsaniz ondan rahatsiz olabilirsiniz
supersin cok hosmus. Dogru soyluyorsun. Ikinciyi alana kadar birinci odenmis olur.brn de tek aldim simdilik de bu cumleyi esime kuraydim benle gurur duyar gozleri yasarirdi. Hic soyle dusunceli bir insan olamadim
SENDE BENİM GİBİ İŞİN MADDİ BOYUTUNUDA DÜŞÜNÜYOSUN Kİ DAHA ALINCAK ÇOK ŞEY VAR.Bİ TANE BÜYÜK BEŞİK ALCEM YETMEZSE İKİNCİYİ ALIP 10 VEYA 12 AYLIKKKEN ODALARINA YOLLARIM İNŞ.SAGLIKLI DOGSUNLARDA ZATEN ODAYIDA DARALTIR İKİ BEŞİK BİZE İLK BEŞİĞİMİZİ BABANNELER ALCEK BAKALIMM SENİN BEBİŞLERİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ KIZ VE ERKEKSE İLKİNİ MAVİ İKİNCİYİ PEMBEDE ALABİLİRSİN HOŞ DURUYOLAR.
:) hala kurabilirsin. ben aslında şunun için bi tane aldıydım diye başlayıp :)
Haklısın...ya o abartılı kız kıyafetlerini ben de sevemedim bir türlü. neyse sağlıklı olsunlar da kızı erkeği çok fark etmez
Bu kadar düşünmeyiiinnnn,alın birer tane rahat edinbebek arabasında ben de çok kararsızım. en sonunda 5 marka ve model beğendim ikiz arabası olarak onlardan da yalnızca ikş tanesi şu anda tr de vare zaten hiçbirinde travel system yok. ikisine de tek tek ana kucağı almak lazım o zaman... pof çok iç karartıcı bu araba mevzusu...
Bende medicare sipariş ettim. Daha elime geçmedi. Deneyimlerimi aktarırım.
Kızlar alından temassız ateşölçer edinmenizi tavsiye ederim. Ben medifine diye bir marka almıştım hepsiburadadan çoook memnunum. Fiyatı da uygun. Sadece çocuğun ateşini ölçmekle kalmıyor, biberonun ve banyo suyunun sıcaklığını da ölçebiliyorsunuz. Hatta ben artık yoğurt mayalıyorum, mayalarken sütün sıcaklığını da onunla ölçüp ayarlıyorum harika oluyor yoğurt. Linkini ekliyorum: http://www.hepsiburada.com/liste/me...massiz&categoryId=303172&SKU=AILEMDFNTEMASSIZ
aynen bende ikiz arabası almak yerine tek tek ikş tane mi alsam diyorum şimdi çünkü bu ikizl arabaarında önlü arkalı ayrı bi sorun tyan yana olanayrı bir sorun diyorlar.tek tek alsam travel sistem olanlardan genelde eşimle çıkarız birini o birirni ben sürerim tek çıkacağım zamnda sanayiden bir aparat yaptırıp ikisini birleştirip öyle çıkarım diyorum.senn beğendiğin markalar neler ?bebek arabasında ben de çok kararsızım. en sonunda 5 marka ve model beğendim ikiz arabası olarak onlardan da yalnızca ikş tanesi şu anda tr de vare zaten hiçbirinde travel system yok. ikisine de tek tek ana kucağı almak lazım o zaman... pof çok iç karartıcı bu araba mevzusu...
genelde dr browns ve avent tavsiye ediyorlar.emzikte ise bu iki markanın yanında birde NUK tavsiye ediyorlar.Arkadaşlar bana biberon ve emzik tavsiyesi yaparmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?