- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
Masallah canim sen baya erken basladin alisverise.bu gidisle bizim haftalara kadar herseyi tamamlarsin.iyi hsyirli gunlerde kullanin inS. Canim.selamlar.erken alışveriş yapmıyayım diye kendime hakim olmaya çalışıyordum fakat daha fazla dayanamadım:) aventin ikili emziklerinden aldım,aventin küçük cam biberonlarından aldım,bir de sevil bebenin yan yatırma yastıklarından aldım:) pompaya hala karar veremedim avent alacağım ama modeline karar veremedim.biberon steril etmek için makine ne öneriyorsunuz?çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum sonuçta en fazla 1 yıl kullanılıyormuş.makul bi fiata kullanışlı bir şey bulursam alacağım bakalım.tavsiyelerinizi bekliyorum:)
bir de pişik kremi bepantol alıcam.bebek şampuanına ve losyon ve yağına karar veremedim.dalin diyen var sebamed diyen var bir de büchen diyen var.bu konularda da tavsiyelerinizi bekliyorum.ıslak medil ise yenidoğam umibaby almayı düşünüyorum.
benimkilerin cinsiyetleri daha belli değil. o yüzden kıyafet bakmıyorum daha.biberon,pompa gibi şeyleri halledeyim ilk aşamada dedim.sizce başka neler alabilirim şimdiden?
biraz uzun oldu ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Bakim urunu sebamed veya chicco alabilirsin.islak mendi unibaby olabilir.ama bu alt temuzligindeki tavsiyelerimi atlama.
pisik kremi pepantol en iyisi.bir de sudocremi cok methediyolar.
sterilizasyon mak.icin acele etmicem ben.eski usul kaynatirim sanirim.zorda kalirsam da alirim basit bisey.kardesim internetten aldi.gayet guzel .markasini unuttum ama bulunca yazarim.
sut pompasi ben de avent elektrikli dusunuyorum.onu da en son alicam.
cam biberonlari kaca aldin?