Bak simdi kendimi psikopat gibi hissettim.
Sunun icin arastiriyorum mesela sebamed iyi ornek olarak sunuluyor ama direk alkol var icinde. E ne anladim ben bundan. dunyanin parasini verip iyi bisey aldigini zannedip zararli bisey almak hic mantikli degil. Onun yerine icerik ayni olduktan sonra adi sani duyulmamis da olsa olur. Seba med adi duyulmus guya marka ama iste. Bir suru zararli kimyasal var sadece alkol de degil. Simdi ayni sey bubchen ve mustela icin de gecerliyse icerikler yakinsa bu kadar para vermeye degmez diye arastiriyorum. Secimim o zaman en nihayetinde daline doner icdrik ayni olduktan sonra.
%100 dogal bulamayacagimi biliyorum da iste benimki hem biraz takinti hem de en az zaralisini bulabilmek.
bu arada sorunlu oldugumu biliyorum da damacana suyla bebek yikayacak kadar klinik vaka degilim yaw bak beterin beteri varmis sevindim halime

icimi rahatlattin sagol :))
Guya dikkat etmeye calisiyorum her alanda ama hakikaten imkansiz. Oyle yerlesmis ki hayatimiza benimkisi ic rahatlatmak heralde. Bir de ben allerjik bir bunyeye sahibim. Yigenim de oyle oldu. Uzun sure ne ne zaman dokundu anlamak icin ugrastilar filan. Bunlari da yasamak istemiyorum. Mesela deterjan omo kullaniyorum. Yumusatici yerine de sirke. Sirke kalmamisti beyazlara koyamadim en son. Simdi camasirin yan dikis izi olan yerde egzemamsi minik kabarciklar olustu kasiniyor. Benimkisi kisir dongu dikkat eetikce basima geliyor. Basima geldikce dikkat etmek zorunda kaliyorum.
obsesifligin sinirindan dondum kendi kendime yendim. Yani yendigimi dusunuyorum
yendim mi acaba

saka bir yana da temizlik konusunda cok ciddi takintilari asmis birisiyim. Tekrar nuksetsin de istemem acikcasi. Mumkun oldugu kadar icimi rahatlatip takilmamaya calisiyorum. Kendime sinirlar koyarak gidiyorum. Bakalim