- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.021
ben sormuştum ilk gebelikte gerek yok teste demişti doktorum ve ayrıntılı çeken perinatalog ama içime sinmedi gidip yaptırdım 22.haftamda negatif çıktı.yalnız negatif çıkarsa hep doğuma kadar her ay yapılıpta o iğneye gerek yokmuş sadece doğumdan sonra 72 saat içinde yapılırmış.ben varim canim. Ben de bugun bunu yazacaktim. Tahlil yapmam gerekiyor yarin yaptiricam.
bizim 7. Haftada kanama oldu zaman rhogam ignesini yaptilar. Normalde yarin yaptiracagim testi (indirect coombs) ilk ay yapilip ona gore de her ay tekrarlanmasi gerekiyormus. Bana soylemediler. Simdi 28. Haftada igene yapiliyormus. Bu indirect coombs da sonucun negatif cikmasi bekleniyormus. Pozitif olursa bebek anemi oluyormus filan. Yarin yaptiriyim ins. Guzel sonuc alirim yazarim.
tuvalete raziyim.bizimkiler altli ustluler alttaki mesaneye baski yapiyor. Surekli tuvalaetteyiz. Ustteki mideme baski yapiyor. Midem ki en kotusu bu cok fena durumda. Nasil beceriyorlarsa bir taraflariyla da bobregime baski yapiyorlarmis bir de bobrek genislememiz var :))
Tuvalettwn hic cikamasan da sukret canim :)