- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.041
Armyy cim yanlis hatirlamiyorsam seninle balik yagi hapini konusmustuk. Sen kullaniyordun. Dr. Bana bugun onlarin yogun kanamaya neden olabilecegini bu nedenle normalde doguma yakin birakilmasi gerektigini soyledi. Dogum sirasindaki kanamadan bahsetti. Simdi bizim ne zaman dogum olacagi belli olmadigi icin bu saatten sonra almana gerek yok dedi. Sen de istersen haftalarin ilerleyince doguma yakin birak iatersen aklinda olsun.kızlar günaydın
çoktandır buraya bakamamıştım.
benim bebişlerde cok hareketliler kızım sol kasığımın üstünde oğlanda midemin üstünde ve ara ara böbrege baskı yapıyor benim kaburga kısımlarım agrıyor. sırt üstü yatınca agrımıyor ama yan durunca ya da oturma pozisyonunda mutlaka belimi destekleyip dik durmam gerekiyor buna da şükür diyorum sağlıkları iyi olsun erken doğmasınlarda her türlü agrıya katlanırız.
canim benim 20. Haftadan itibaren basladi. Korkmalisin da korkmamalisindakızlar hiç karnınız sertleşiyor mu? bölgesel değil tamamı.. korkmalı mıyım
eger kasilmayla birlikte agrin filan yoksa korkma. Mutlaka dr.una soyle seni nst ye soksun sen hissetmesen de agrin olabilir. Rahim agzi boyuna baktir. Bunlarda sorun yoksa korkmamalisin. Bir de magnezyum kullaniyor musun.