• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

kızlar günaydın :KK54:
çoktandır buraya bakamamıştım.
benim bebişlerde cok hareketliler kızım sol kasığımın üstünde oğlanda midemin üstünde ve ara ara böbrege baskı yapıyor benim kaburga kısımlarım agrıyor. sırt üstü yatınca agrımıyor ama yan durunca ya da oturma pozisyonunda mutlaka belimi destekleyip dik durmam gerekiyor buna da şükür diyorum sağlıkları iyi olsun erken doğmasınlarda her türlü agrıya katlanırız.
Armyy cim yanlis hatirlamiyorsam seninle balik yagi hapini konusmustuk. Sen kullaniyordun. Dr. Bana bugun onlarin yogun kanamaya neden olabilecegini bu nedenle normalde doguma yakin birakilmasi gerektigini soyledi. Dogum sirasindaki kanamadan bahsetti. Simdi bizim ne zaman dogum olacagi belli olmadigi icin bu saatten sonra almana gerek yok dedi. Sen de istersen haftalarin ilerleyince doguma yakin birak iatersen aklinda olsun.

kızlar hiç karnınız sertleşiyor mu? bölgesel değil tamamı.. korkmalı mıyım
canim benim 20. Haftadan itibaren basladi. Korkmalisin da korkmamalisinda
eger kasilmayla birlikte agrin filan yoksa korkma. Mutlaka dr.una soyle seni nst ye soksun sen hissetmesen de agrin olabilir. Rahim agzi boyuna baktir. Bunlarda sorun yoksa korkmamalisin. Bir de magnezyum kullaniyor musun.

Anakucaklarina bakmaya gittik.pertim cikti.uuffff.zorlaniyorum artik baya.
oda icin boya bakacaktik bakamadan geldik.
birkac bohy alt patikli kiza bornoz set ve alt acma alabildim.
bebek odasi icin renk onerebilirmisiniz hanimlar.hem kiza olsun hem oglana.
ucuk lila olur mu sizce

Su yesilini tavsiye ederim canim sana. Mobilyalarin da beyaz gelecek cok guzel olur. Benim aklimdaki o . Herkes pembe lila mor ya da mavi yapiyor.
Su yesili hem dinlendirici oluyor hem guzel gorunuyor hem de ikisi icin de gider
ay ne zevkli bir o kadar da yorucudur o isler
ucuk lila olur mu sizce

Su yesilini tavsiye ederim canim sana. Mobilyalarin da beyaz gelecek cok guzel olur. Benim aklimdaki o . Herkes pembe lila mor ya da mavi yapiyor.
Su yesili hem dinlendirici oluyor hem guzel gorunuyor hem de ikisi icin de gider
ay ne zevkli bir o kadar da yorucudur o isler
Evet canim yesili sakinliginden dolayi bebek odasinda oneriyorlar.marshall sitesine bakiyodum biraz.
Yorucu gercekten.tullere baktim biraz.cok ta pahali olsun istemiyorum.bulamadan geldim yani.300 civari tutuyor tul.
ben sade istiyorum esim cocuk odasi oldugu belli olsun diye figurlu olanlara bakiyor.
cok ta guzel nakisli modeller var bu arada.
ne bileyim ona bak buna bak.butce de onemli tabi.her buldugunu alamiyosun da.
kiza bornoz seti bebitof aldim 35 tl.
bebitof alt acma aldim 25 tl ayili krem renk.
bunlari onceden begenmistim de almasi kolay oldu:))

Tul perde hesapli ve şik olsun dersen mutlaka english homa bak derim.
cok zor hakikaten gezmek. Ben bugun dr.dan guzel haberler alinca elhamdulillah hava da guzel eve girmek istemedim h&m ve e bebek olan bir avm buldum
sadece 3 magaza gezdim gezmek denmez sadece alacagima odaklanip bakip ciktim. Gezmeler 10 dk. Dinlenmeler yarim saat :)) gecmis artik bizden gezmek. Bugun bisey dikkatimi cekti. Insanlar kosturup hoplayip zipladikca filan bana o kadar ilginc geldi ki sanki ben hic onlari yapmamisim da sonra da yapamazmisim gibi. Bir tuhaf oldum. Bugun esimle gule eglene kostura kostura gezip yurudugumuz gunler filan geldi aklima sanki yilllaaarr yillar oncesinde kalmis gibi tuhafti. Biraz daha idare edelim o gunlerimize doneriz ins.
bu arada babitof ne guzelmis. Kayinvalidem hastane ciksi almis bebeklere onlari gondrmis. Yikayip hazirlayacam demistim. Cok begendim kalitesini
Evet canim yesili sakinliginden dolayi bebek odasinda oneriyorlar.marshall sitesine bakiyodum biraz.
Yorucu gercekten.tullere baktim biraz.cok ta pahali olsun istemiyorum.bulamadan geldim yani.300 civari tutuyor tul.
ben sade istiyorum esim cocuk odasi oldugu belli olsun diye figurlu olanlara bakiyor.
cok ta guzel nakisli modeller var bu arada.
ne bileyim ona bak buna bak.butce de onemli tabi.her buldugunu alamiyosun da.
kiza bornoz seti bebitof aldim 35 tl.
bebitof alt acma aldim 25 tl ayili krem renk.
bunlari onceden begenmistim de almasi kolay oldu:))

Ben seneye yaza kadar oda yapmayi dusunmuyorum. Yatak odam musait hatta iki besik koyacak kadar musait. Komidinlerimi ust uste koyarsam iki kapili bir gardrop bile koyacak yerim var.
Bir ara kendi yatagimin yuksekliginde bir yatak yaptirip onu da kendi yatagima birlestirmeyi bile planladim. Cok da uygun maliyet verdiler. Bebeklerin yatacagi tarafa parmaklik filan da tasarlamistim ama sonra insanlar cevremdekiler dalga gecer diye yaptirmadim
hala da dusunmuyor degilim. Bana bir muddet anne yaninda kalmasindan yana olan psikologlarin gorusleri daha yakin geliyor (isime geliyor galiba :) ). Seneye yaza kadar benim odamdalar sonra oda yapacagim ins.

canim benim 20. Haftadan itibaren basladi. Korkmalisin da korkmamalisinda
eger kasilmayla birlikte agrin filan yoksa korkma. Mutlaka dr.una soyle seni nst ye soksun sen hissetmesen de agrin olabilir. Rahim agzi boyuna baktir. Bunlarda sorun yoksa korkmamalisin. Bir de magnezyum kullaniyor musun.
rahim ağzına baktırdım iyi dedi bir sıkıntı yoktu. sertleşiyor 10 saniye içinde geçiyor bazı günler hiç olmuyor. doktoruma söyledim vajinal krem verdi kremi kullanınca geçti sertleşmeler. daha doğrusu azaldı. magnezyum kullanmıyorum. bacaklarıma falan kramp girmiyor. inş. bir sıkıntı çıkmaz

Magnezyum o kasilmalari engelliyor. Cok yogun olursa kullanabilirsin. Benim bir ara gunde ikiye cikarmisti dr magnezyumu. vajinal krem nedir adini soyler misin merak ettim aklimda bulunsun
rahim ağzına baktırdım iyi dedi bir sıkıntı yoktu. sertleşiyor 10 saniye içinde geçiyor bazı günler hiç olmuyor. doktoruma söyledim vajinal krem verdi kremi kullanınca geçti sertleşmeler. daha doğrusu azaldı. magnezyum kullanmıyorum. bacaklarıma falan kramp girmiyor. inş. bir sıkıntı çıkmaz

Kizlar hastane cantasina normal hast.cikisi mi koyucaz yoksa premature mi?
canim ben hic premature almadim. Ikiser tane hastane cikisi koyayacagim. Bir takim da 10lu olmasina gerek uclu ya da besli premature alayim bulunsun mu diyorum. 5 lileri 25 liraydi. Bilemedim acil gidersek kim alir nasil bulunur bilmiyorum.

Ben hastane cikisi birer tane aldim.birer tane de ikili zibin var.
ama prematuremi almaliyiz bilemedim.0 ay tulumlar var ikiser adet.
bebekler cok kucuk olunca bunlar cok buyuk gelecek.
hepsini yikadim utulenecek daha.
Baharcim bebitoflar kaliteli gercekten.yumusasik penyeleri var.
bornozlari da o yuzden bebitof aldim.
tulu kisa yaptiricam.english home dakiler uzun ve iki kanat sanirim degil mi.kisa oluyo mu sen biliyomusun.alip tadilat mi yaptircaz ki.
esim benim begendiklerimi begenmiyor.ee oonun zevki de pahali su an icin bana.
su odayi bi boyatsak mobilyalar gelmeden.
desenli boya uygulamasi da cok hos.
oyle mi yaptirsak ki.

Ben hastane cikisi birer tane aldim.birer tane de ikili zibin var.
ama prematuremi almaliyiz bilemedim.0 ay tulumlar var ikiser adet.
bebekler cok kucuk olunca bunlar cok buyuk gelecek.
hepsini yikadim utulenecek daha.
Baharcim bebitoflar kaliteli gercekten.yumusasik penyeleri var.
bornozlari da o yuzden bebitof aldim.
tulu kisa yaptiricam.english home dakiler uzun ve iki kanat sanirim degil mi.kisa oluyo mu sen biliyomusun.alip tadilat mi yaptircaz ki.
esim benim begendiklerimi begenmiyor.ee oonun zevki de pahali su an icin bana.
su odayi bi boyatsak mobilyalar gelmeden.
desenli boya uygulamasi da cok hos.
oyle mi yaptirsak ki.
Siparis uzerine de calisiyorlar. Hazir urunleri de var. hazirlari tadilat yaptirman gerekir ama begendigini olculu de yaptirirsin. Bence tulden once boya rengini sec ona gore de tulle birlikte fon perde filan yaptirabilirsin. Gerci kisa olunca fon olmaz heralde.
desenli boya uygulamasi guzel gercekten ama yapacak usta bulmak zor oldu benim icin ben yaptiramamistim. Yatak basinin oldugu duvara dusunmustum tasindigimda. Bulabilirsen yapacak birini guzel oluyor.

canim ben hic premature almadim. Ikiser tane hastane cikisi koyayacagim. Bir takim da 10lu olmasina gerek uclu ya da besli premature alayim bulunsun mu diyorum. 5 lileri 25 liraydi. Bilemedim acil gidersek kim alir nasil bulunur bilmiyorum.
Bebekler zamaninda bile dogsalar prematureler tam oluyormus bebislere prematurelere buyuk bile oluyormus olmazsa tabi doğum zamanını doldurmakta önemli ama ikisindendemi koysak acaba

Canim benim oglanlarda degil de bende sorun cikti. Benim bobregi eziyor kuzular sagolsunlar. Kadin dogum dr.uma gore cok basit cok kotu olursam erken alirmis. Urologa gore daha basit stend takarmis nolacakmis. Cok rahat soyluyorlar . Rabbim sonumuzu hayir etsin. Bebeklere en son 20. Haftada ayrintilida bisey yok demisti ama bilmiyorum artik
ya öyle ama yine de iyi yanından düşün şimdi yaşam sınırını geçmiş durumdalar. bundan sonra sabredebildiğin kadar sabredersin. ya bu sorun çok erken haftalarda olsaydı. Allah şifa versin canım.

Cok iyi ya.benim esim de bulasiklari yikayinca evi temizledigini saniyo :)
o benimkinde de var bulaşıkları makinaya koyar sonra döner bana sen hiç iş yapmıyorsun her işi ben yapıyorum der. biz şimdi taşınıyoruz dün gece hep birlikte iş yaparken o o kadar söylendi ki sen kenara geç ya da git yat dedim kabul etmedi. başımızın etini yedi bizim de sinirimiz bozuldu hepimiz gittik yattık :KK43: yani hiçbir şeye yaramadığı gibi çalışan insana da engel oluyor negatif enerjisiyle. koca eğitimi varsa göndereceğim valla deli ediyor bazen beni.

bi
ucuk lila olur mu sizce
bir duvarı lila tonunda diğerini uçuk mavi ya da su yeşili de yapabilirsiniz o da çok güzel olur

hastane çıkışları prematüre değil yenidoğan oluyor. doğum haftamıza göre onu hazırlamamız doğru olur.
Benim erken dogum riskim oldugu icin yavas yavas temin etmeye çalışıyorum premature kiyafetlerid3 heryerd3 yok dogumdan sonra alacak olsam ha dedigimde bulamam oda internetten getirticem.mesela butikbebeden biseyler aldim 2 hafta oldu hic ses seda yok o yüzden en iyisi temkinli olmak;)

Eki Görüntüle 1424573 kızlar nasıl bu body set sizce H&M ürünü haftaya oraya gidecem inşallah mağazada bulurum 50-tl fiyatıda uygun geldi sizce?Eki Görüntüle 1424579 bu da 19.99-tl kullanışlı ve güzele benziyolar yaz için bu jakarlı kumaşlar iyi olur herhalde?Eki Görüntüle 1424581 bu da oğluma jarse set kızıma hediye geldi onada ben alırım :)uzun kollu ama ince yazlık bi yapısı var bakalım kullanabiliriz inşallahEki Görüntüle 1424585 bunlarda oğluma düşündüklerim çok sıcaklarda tek giyip serinlikte atlet olarakta kullanabiliriz herhalde bu gibi ürünleri
Canım bu kaplanlı siyah jarse set dediğin ürünü çok beğendim ama göremedim mağazada?nerden aldın acaba?çok güzel.ve ne kadardı?

o benimkinde de var bulaşıkları makinaya koyar sonra döner bana sen hiç iş yapmıyorsun her işi ben yapıyorum der. biz şimdi taşınıyoruz dün gece hep birlikte iş yaparken o o kadar söylendi ki sen kenara geç ya da git yat dedim kabul etmedi. başımızın etini yedi bizim de sinirimiz bozuldu hepimiz gittik yattık :KK43: yani hiçbir şeye yaramadığı gibi çalışan insana da engel oluyor negatif enerjisiyle. koca eğitimi varsa göndereceğim valla deli ediyor bazen beni.

Cocuklar dogmadan gondermek lazim yoksa ornek alirlar :)

Back
X