Otokoltuğu anakucaklarını biz travel sistem içinde almıştık. Markası da baby 2 go. Bebek arabalarından memnunuz şimdilik ama anakucaklarını sevmedim ben. Çünkü sırt kısmı yukarı doğru daralıyor ve içindeki minderi öyle kötü yapmışlar ki güya bebeğin başını yanlardan desteklesin diye iki yanda kulak kısmı var ama araya bebek sığmıyor ki, o çıkıntılar sırtının ve kafasının arkasında kalıyor ve çok rahatsız edici. Oğlum iri yapılı bir bebek minder olunca içine sığmadı bile büzüldü kaldı çocuk. Ben de minderlerini söktüm içine ince sünger yastıkları vardı onları koydum öyle kullanıyorum. Sıfır alıp böyle kullanamadıktan sonra da anlamı yok. Maxi cosilere baktım baya fiyatı yüksek, kalite de fiyatla orantılı. Hele ki sık araba yolculuğu yapıyorsanız ucuz dandik bir otokoltuğunu sıfır almaktansa temiz kullanılmış kaliteli güvenilir bir otokoltuğu neden tercih edilmesin ki. Olası kazalara karşı bebeği koruyacak neticede. Bir de kullanım süresi kısıtlı, tahminim en fazla 1 yaşına kadar kullanılır çok paralar dökmek anlamsız. İkinci el biraz da kişinin kendiyle ilgili, temizlik konusunda hassas iseniz ve içinize sinmiyorsa almayın. Kılıf da çözüm olabilir, ben kılıf kullanmadım ama genelde lastikli ayarlanabilir yapıyorlar onları, hepsi için ayrı oldugunu sanmam,alırken sorarsınız.