- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.601
Ay aman en az 34 de kadar bekleyecez. Gelmek yok
Allahin izniyle 36 da olur ins.
Karnin nasil bu arada ben catlayacak gibiyim. Bir de oyle yamuk yumuk ki anlatamam. Rahim saga buyumustu. Sonra bobrwkten dolayi hep sola yatiyorum 3 haftadir. E simdi cocuklarda sola dogru buyudu. Bir de sola yatiyorum diye yattigim yer dumduz oldu anlatamam cok komik ins. Cocuklari ezmiyorumdur. Daha ne kadar buyur nasil buyur bilmiyorum Rabbime sukurler olsun bugunleri gorduk devami da gelir ins.
Allahin izniyle 36 da olur ins.
Karnin nasil bu arada ben catlayacak gibiyim. Bir de oyle yamuk yumuk ki anlatamam. Rahim saga buyumustu. Sonra bobrwkten dolayi hep sola yatiyorum 3 haftadir. E simdi cocuklarda sola dogru buyudu. Bir de sola yatiyorum diye yattigim yer dumduz oldu anlatamam cok komik ins. Cocuklari ezmiyorumdur. Daha ne kadar buyur nasil buyur bilmiyorum Rabbime sukurler olsun bugunleri gorduk devami da gelir ins.
Evet ya okudum.bence de carsafa gerek yok ve lavmanabel agrisi degisik bi sekilde oldu.ictrn belimi cekiyorlar gibi.yatamadim kalkamadim hep agridi.tarifsiz gecmek bilmedi.ve o esnada bacaklarim sisti.ayaklarim davul gibi oldu.eyvah dedim geliyo cocuklar