Benim evde kapaklı dolap icinde yeri vardı oraya koydum dolabın kapağını kapatmıyorum çalışırken yanlari onu oldukça sicak oluyor.
Gürültüde camasir makinasından biraz daha fazla.
Ama cok cok rahatsız edici değil benim daha önce bir tane Bosch camasir makinem vardı hem gürültü hem banyoda yürüyordu resmen. Onunla kıyaslarında cok rahatsız edici değil.
Araba konusunda ben de onceleri ayrı ayrı düşünüyordum ama sonra değişti fikrim. Yalnız biryere gitme fikrini zaten bir iki sene aklımdan çıkardım. Ama eşimle markete gitsek ayrı ayrı araba olunca market arabasını kim taşıyacak????Poşetleri kim taşıyacak. İkiz arabasi iyi olacak bu durumda. Romeri beğendik ..dediğiniz gibi ana kucagi takılmıyor ona.
Bu durumda iki tane uygun fiyatli ana kucagi alacağız en fazla alti sekiz ay kullanılıyormuş zaten. Bunlar arabada güvenli yolculuk icin duracak birde aşı gibi kısa mesafe git gel de.. Markette yemekte gezmekte diğer ikiz arabasi kullanılacak.
Hem o arabalar yatar konum oluyor ya uzun süreli gezmelerde bebek icin daha konforlu diye düşünüyorum bir yasında da cok kaliteli gercek güvenlik sağlayan otofixli iki tane araba koltuğu artık sanırım onlar alti yasa kadar falan kullanilityor