- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #2.181
Sunger kesilip gelirse kaplamasini yapabilirsin tabiki ama yumusak dolgu olben kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem.
maz bence iki bebekle coker cunku.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunger kesilip gelirse kaplamasini yapabilirsin tabiki ama yumusak dolgu olben kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem.
Bana mecburiyetten vurdu 28 de cunku sanci var ve rahim agzim git gide inceliyor ve hunilesiyor.her an dogum olabilir diye yani.senin sorunun yoksa neden vursunki bence takilma var mi bi sorunun?bana 32. haftada vurcaz dedi. biraz geç değil mi. burda hep 28. hafta okuyorum. biraz geç geldi bana ya hayırlısı. hele o haftalara gelelim de allahın izniyle...
Ben hayatim boyunca insanlari kirmamak icin sustum ama simdi anladimki cocuk soz konusu olunca ben bile degisebiliyormusum.cig konusanlara cevabi yapistiringitsingereksizler cunku.seni çok iyi anlıyorum. ben biyerim ağrıdığı zaman veya baskı olduğu zaman hep tedavi sürecini , olmadığı zamanları düşünüp bu ağrılara şükrediyorum. ama çevremdeki çoğu insan başıma felaket gelmiş gibi konuşuyo.onları ikna etmeye çalışmak yoruyo. daha önce de yazmıştım.çok çiğ konuşuyo bazı insanlar sırf laf olsun diye. allahım sağlıklı ve hayırlı versin inşllh.
Sunger kesilip gelirse kaplamasini yapabilirsin tabiki ama yumusak dolgu ol
maz bence iki bebekle coker cunku.
Bana mecburiyetten vurdu 28 de cunku sanci var ve rahim agzim git gide inceliyor ve hunilesiyor.her an dogum olabilir diye yani.senin sorunun yoksa neden vursunki bence takilma var mi bi sorunun?
ya tek tek yaparım gibi geliyor ikisini birden yapabileceğimi düşünmüyorum.Neden oyle dusunuyosun ki?hem sut artisi hem zaman avantaji olur sen ne dusundun
Uzerine metreyi koyup olcuye gore kalemle ciz sonrada falcata ile kesebilirsin diye dusunuyorum.Bende ne yapacağımı bilmeden beklettiğim sünger iç var. Bugünü bekliyomuş sanki. Ondan denicem bakalım. Kesimini yapabilir miyim ondan şüpheliyim.
Yaparsin yaparsin yeterki gununde gelsinler ceneleri gucsuz olmasin bizler Allahin izniyle basaracagizya tek tek yaparım gibi geliyor ikisini birden yapabileceğimi düşünmüyorum.
inşallah canım onlar gelişimlerini tamamlasınlar da tek dileğim o şu an...Yaparsin yaparsin yeterki gununde gelsinler ceneleri gucsuz olmasin bizler Allahin izniyle basaracagiz
benimde 20.haftadan beri varmis ben fark edemedim simdi anliyorum.bende minyonum cok inceydim.rahim agzin incelmiyosa gayet iyi bence kasilma cok buyuk risk degilmis.keske benimde dursa incelmem.carsamba kontrolum var.Benim 14. Haftadan beri kasılmalarım var. O yüzden rapor aldım evdeyim. Şu an iyiyim çok şükür. Görünen bişey yok hani rahim ağzıyla ilgili ama doktor çok endişeli. Minyonsun iki taneyi zor taşırsın diyo.
canim surekli yatman gerekiyor onu yavaslatmak icin dikkat ediyor musun.benimde 20.haftadan beri varmis ben fark edemedim simdi anliyorum.bende minyonum cok inceydim.rahim agzin incelmiyosa gayet iyi bence kasilma cok buyuk risk degilmis.keske benimde dursa incelmem.carsamba kontrolum var.
Vücut yapısıyla da çok alakalı olduğunu sanmıyorum ben erken doğumun. Bir arkadaşım vardı iki yıl önce o da ikiz doğum yaptı, kendisi neredeyse sıfır beden, 36 bedenler bol geliyordu düşün. Sonra tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı. Sen nerene sığdıracaksın iki bebeği ya diyordu herkes, ben de dahil. :) 30 haftadan sonra karnı öyle büyüdü ki hani iğne batırsan boooom diye patlayacak gibi. Ama vücutta kilo yok, arkadan bak yine 36 beden hamile demezsin. Herkes taşıyamaz erken doğurur dedi ama vallahi 39 haftaya kadar taşıdı ve ikisi de 3 kilonun üzerinde iki kız doğurdu. Benim boyum posum yerinde olmasına rağmen ben 35 haftaya kadar taşıyabildim mesela 1 ay erken doğum oldu ama şükür sağlık problemleri olmadı. Minyon tipliyim taşıyamam diye kafayı takmayın bence. Hiç belli olmaz.Benim 14. Haftadan beri kasılmalarım var. O yüzden rapor aldım evdeyim. Şu an iyiyim çok şükür. Görünen bişey yok hani rahim ağzıyla ilgili ama doktor çok endişeli. Minyonsun iki taneyi zor taşırsın diyo.
Evet sadece yemek ve wc icin kalkiyorum.yemegimide koltukta. oturarak yiyorum.buna ragmen devam etti ama bu sefer durmus der umarim.sinirdayiz 25 mm ve hunilesme olmuscanim surekli yatman gerekiyor onu yavaslatmak icin dikkat ediyor musun.
Beni gorende pilates topumu yuttun diyoVücut yapısıyla da çok alakalı olduğunu sanmıyorum ben erken doğumun. Bir arkadaşım vardı iki yıl önce o da ikiz doğum yaptı, kendisi neredeyse sıfır beden, 36 bedenler bol geliyordu düşün. Sonra tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı. Sen nerene sığdıracaksın iki bebeği ya diyordu herkes, ben de dahil. :) 30 haftadan sonra karnı öyle büyüdü ki hani iğne batırsan boooom diye patlayacak gibi. Ama vücutta kilo yok, arkadan bak yine 36 beden hamile demezsin. Herkes taşıyamaz erken doğurur dedi ama vallahi 39 haftaya kadar taşıdı ve ikisi de 3 kilonun üzerinde iki kız doğurdu. Benim boyum posum yerinde olmasına rağmen ben 35 haftaya kadar taşıyabildim mesela 1 ay erken doğum oldu ama şükür sağlık problemleri olmadı. Minyon tipliyim taşıyamam diye kafayı takmayın bence. Hiç belli olmaz.
Evet sadece yemek ve wc icin kalkiyorum.yemegimide koltukta. oturarak yiyorum.buna ragmen devam etti ama bu sefer durmus der umarim.sinirdayiz 25 mm ve hunilesme olmus
Ayni durumdayiz canim. Ben de oyleyim arkadan eger paytak yu4umezsem hamile oldugum anlasilmiyor ama malesef bu hic ozenilecek birsey degil. Ben hep boyle top yutmus gibi karni olanlaea imrenirdim . Simdi anliyorum ki dengeli kilo almak daha iyiymis. Benim de karnim paramparca benimkilere catlak denmez bildigin oyuk. Olsun onlara ani gozuyle bakiyorum benBeni gorende pilates topumu yuttun diyovucudum zayif sadece karin var.insallah bizde 35 i goruruz hayirlisiyla.ama gobegimin etrafi acayip catladi mor ve kirmizi catlaklar cok gerci benim umrumda degil yeterki birsey olmasin.
Uzerine metreyi koyup olcuye gore kalemle ciz sonrada falcata ile kesebilirsin diye dusunuyorum.
Çok tşk ediyorum.moral oldu benim için. Aslonda ben hiç öyle düşünmüyodum ama etrafımdakiler ve doktor öyle konuşunca heralde bi sıkıntı var diyorum. Allah büyük. Yiyecek ekmekleri varsa zamanında doğarlar inşllh sağlıkla. Ben şimdilik haftalar geçtikçe level atlamış gibi oluyorum.allahıma emanetler. Herkes sağlıkla zamanında doğurur inşllh.Vücut yapısıyla da çok alakalı olduğunu sanmıyorum ben erken doğumun. Bir arkadaşım vardı iki yıl önce o da ikiz doğum yaptı, kendisi neredeyse sıfır beden, 36 bedenler bol geliyordu düşün. Sonra tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı. Sen nerene sığdıracaksın iki bebeği ya diyordu herkes, ben de dahil. :) 30 haftadan sonra karnı öyle büyüdü ki hani iğne batırsan boooom diye patlayacak gibi. Ama vücutta kilo yok, arkadan bak yine 36 beden hamile demezsin. Herkes taşıyamaz erken doğurur dedi ama vallahi 39 haftaya kadar taşıdı ve ikisi de 3 kilonun üzerinde iki kız doğurdu. Benim boyum posum yerinde olmasına rağmen ben 35 haftaya kadar taşıyabildim mesela 1 ay erken doğum oldu ama şükür sağlık problemleri olmadı. Minyon tipliyim taşıyamam diye kafayı takmayın bence. Hiç belli olmaz.
benimde 20.haftadan beri varmis ben fark edemedim simdi anliyorum.bende minyonum cok inceydim.rahim agzin incelmiyosa gayet iyi bence kasilma cok buyuk risk degilmis.keske benimde dursa incelmem.carsamba kontrolum var.
Cok guzel gorunuyor masallah vuzel gunler mutlu swglikli bol uykulu gunler miniklerinin olsun insSelam kızlar
Bebişlerimin yatakları geldi. Haftaya da mobilyaları gelicek inşallah..
Uyku seti aldınız mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 1472851 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843