• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Hanimlar e beb3gin yeni dogan kismina guzel urunler gelmis.
BiR de erken dogar korkusuyla premature takim almak isteyenler e bebege gelmis onceden yoktu paket icinde 5 li halde de var bir de ayri ayri alt ve zibin seklinde de var.
Ben Birer takim bulunsun dedim dr. 2 kilonun ustune ancak cikariz diyince

Selam kızlar :KK24:
Bebişlerimin yatakları geldi. Haftaya da mobilyaları gelicek inşallah..
Uyku seti aldınız mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 1472851 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843 Eki Görüntüle 1472843
güle güle kullanın canım
ben almadım uyku seti. zaten ilk 1 yaşa kadar kullanılmıyormuş yorgan tavsiye etmiyorlar boğulma riskine karşı. uyku tulumu aldım bir de yastık çarşaf
nevresim takımlarım da var english homedan ama daha onları kullanmayacağım.

Biz bugun babamiza biraz alisveris yaptirdik. Ana kucagi olarak basit bi model aldim.herkes kullanilmiyor dedi.hatta bisuru verecek vardi.ama esim biz alalim diyince iyi madem dedim.joker de 300 tl ye 150 tl hediye ceki var. https://m.joker.com.tr/urun/sunny-baby-cosy-gr0-oto-koltugu-kirmizi-34475 hem kirmizisini hem lacivertini aldik.aventte kampanya varmis.biberon emzik falan aldik. Birde http://mobil.e-bebek.com/weewell-wsb160-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici_WEE-WSB160 aldim.urun yorumlari iyiydi.tabi ben cikamadigim icin esim gitti aldi.tahminimden cok daha buyuk cikti.benim mutfagim kucuk.hani kenarda dursun diyemiyecegim.kullanip kaldiracagiz artik.hatta simdi deneme amacli biberon ve emzikleri koydum bakalim.allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Biz bugun babamiza biraz alisveris yaptirdik. Ana kucagi olarak basit bi model aldim.herkes kullanilmiyor dedi.hatta bisuru verecek vardi.ama esim biz alalim diyince iyi madem dedim.joker de 300 tl ye 150 tl hediye ceki var. https://m.joker.com.tr/urun/sunny-baby-cosy-gr0-oto-koltugu-kirmizi-34475 hem kirmizisini hem lacivertini aldik.aventte kampanya varmis.biberon emzik falan aldik. Birde http://mobil.e-bebek.com/weewell-wsb160-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici_WEE-WSB160 aldim.urun yorumlari iyiydi.tabi ben cikamadigim icin esim gitti aldi.tahminimden cok daha buyuk cikti.benim mutfagim kucuk.hani kenarda dursun diyemiyecegim.kullanip kaldiracagiz artik.hatta simdi deneme amacli biberon ve emzikleri koydum bakalim.allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
iyi gunlerde kullanin canim iyi olmus. Evet sterilazator buyuk gercekten. Ama mutfak sart degil. Bir kenara koyup sabit birakabilirsin nasilsa yikadigimiz seyleri koyacagiz icine. Kaldirabilecegini sanmiyorum. Kullanmadigin zamanlarda da kapagini acmazsan 6 saat temiz kaliyormus. Ikiz anneleri veya ikizlerle ilgili kitaplar anneelerin eli kolu olarak bahsediyor makinadan :))

iyi geceler kızlar hepsiburada da ameda lactaline 318 tl ye düşmüş haber vereyim dedim :)
bunu bana demeyeydin iyiydi :( gecen hafta 50 60 lira fazlasina aldik .
Kotudur o orjinal degildir filan diye kendimi kandirabilir miyim ki :))

Kızlar bebişlerim için günlük tutuyorum ama buna benzer hatıra kalsın diye yapmış olduğunuz bir şeyler var mı??

rBen de tutmaya baslamiatim gunluk olmasa dadr.a gittigimiz zamanlar ya da ozel yasadigimiz seyler filan ama 3 aydan sonra kanama filan yasayinca biraktim kendimi kotu hissrttim. Karnimmda hareketlerini izlerken video cektim ben boyle karnim dalgalanirken cok eglenceli izlemesi baska ultrason kagitlarimizi fotograf baski haline getirdik. Bizim embriyo fotomuz da var :)) baska ozel birsey yapmadim

Biz bugun yatak almaya biryere gittik.simin tanidigiymis. Daha dogrusu tanidiginin tanidigi :))
Adamlar shlip baby adiyla uretim yapiyorlar imalathanesine gittik. E bebege civile filan urun veriyorlarmis. Bebefox filan. Neyse bir cok seyi o kadar ucuza aldikki normalde bizim icin ozel yatak yapacakti yari visko yari sunger. Bir gittik bir suru urun. E bebekte 20 lira olan banyo sungerini 3 liraya aldim 47 lira olan oturma minderlerini 24 liradan aldim. 3 er liraya yastik 14 liraya yan yatis yastigi e bebekte 35 liraya gordugum oto koltugu kilifini 10 liraya aldim. daha akliniza gelebilecek birsuru sey cok makule geldi. Normalde toptan satis yeriymis onun icin adam bizi bugun cagirdi. Valla Allah razi olsun pahali diye almayacagim bir cok seyi oradan aldim. Keske disaridan gelene de satis yapsalar. Esime bir sordurayim da anadolu yakasinda umraniye civarinda olan varsa faydalansin. Bileydim hic birsey almaz en bsindan herseyi oradan alirdim.

rBen de tutmaya baslamiatim gunluk olmasa dadr.a gittigimiz zamanlar ya da ozel yasadigimiz seyler filan ama 3 aydan sonra kanama filan yasayinca biraktim kendimi kotu hissrttim. Karnimmda hareketlerini izlerken video cektim ben boyle karnim dalgalanirken cok eglenceli izlemesi baska ultrason kagitlarimizi fotograf baski haline getirdik. Bizim embriyo fotomuz da var :)) baska ozel birsey yapmadim
Ben burayı biraz geç keşfettim. Meğer ikiz anneleri genelde aynı şeyi yaşıyorlarmış. Kendimi yalnız hissediyordum. Bende ilk kanamam olduğunda bayramdı çocuğumu düşürdüm sandım( 5 haftalıktı ikiz old bilmiyordum) günlük yazmaya başlamıştım. Sonra kanamalar başlayınca bişey olursa düşerse bunları okursam üzülürüm dedim bıraktım.ama sürekli evdeydim içim içimi yiyince tekrar yazmaya başladım. Hatta defteri beğenmedim tekrar temize çektim. Hala da devam ediyorum. İnşallah sonu mutlu sonla biten bir hikaye olur bizimkide. bende sürekli hastaneye gidince bir sürü ultrason kağıdım oldu. Onları toparlıyım bari:))

Biz bugun yatak almaya biryere gittik.simin tanidigiymis. Daha dogrusu tanidiginin tanidigi :))
Adamlar shlip baby adiyla uretim yapiyorlar imalathanesine gittik. E bebege civile filan urun veriyorlarmis. Bebefox filan. Neyse bir cok seyi o kadar ucuza aldikki normalde bizim icin ozel yatak yapacakti yari visko yari sunger. Bir gittik bir suru urun. E bebekte 20 lira olan banyo sungerini 3 liraya aldim 47 lira olan oturma minderlerini 24 liradan aldim. 3 er liraya yastik 14 liraya yan yatis yastigi e bebekte 35 liraya gordugum oto koltugu kilifini 10 liraya aldim. daha akliniza gelebilecek birsuru sey cok makule geldi. Normalde toptan satis yeriymis onun icin adam bizi bugun cagirdi. Valla Allah razi olsun pahali diye almayacagim bir cok seyi oradan aldim. Keske disaridan gelene de satis yapsalar. Esime bir sordurayim da anadolu yakasinda umraniye civarinda olan varsa faydalansin. Bileydim hic birsey almaz en bsindan herseyi oradan alirdim.
Biz seninle yakınmışız. Markalar her şeyi fahiş fiyaatla satıyorlar doğru söylüyorsun.

Ben burayı biraz geç keşfettim. Meğer ikiz anneleri genelde aynı şeyi yaşıyorlarmış. Kendimi yalnız hissediyordum. Bende ilk kanamam olduğunda bayramdı çocuğumu düşürdüm sandım( 5 haftalıktı ikiz old bilmiyordum) günlük yazmaya başlamıştım. Sonra kanamalar başlayınca bişey olursa düşerse bunları okursam üzülürüm dedim bıraktım.ama sürekli evdeydim içim içimi yiyince tekrar yazmaya başladım. Hatta defteri beğenmedim tekrar temize çektim. Hala da devam ediyorum. İnşallah sonu mutlu sonla biten bir hikaye olur bizimkide. bende sürekli hastaneye gidince bir sürü ultrason kağıdım oldu. Onları toparlıyım bari:))
oyle canim ya. Hakikaten ikiz baska oluyor. Cevremde suan tek bebek hamile arkadas var abarttigimi zannediyor ki kendisinin midesi bile bulanmadi masallah. E ben de psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum. Abartiyorum galiba diye. Sonra ikiz anneleriyle kknusuyorum ya da hamileleerle yok diyorum cok sukur ben onlara gore daha iyiyim bile diyorum. Onun icin yasamayan bilmiyor. Iyi yapmissin sen devam ettirmissin.

Bu arada oglen verdigimiz yatak geldi simdi esime sordurdum burasi fabrika oldugu icin oyle iceriye alamiyoruz hem uretim oldugu icin hem de guvenlik geregi vs demis. malesef satis yapamayiz oyle demis

Benim ayakta durunca oluyo. Yemek bile yapamiyorum tezgahta durup.oturarak ne yaptiyzam o. Onun haricinde uzaniyorum genelde. Hayirlisi bakalim. Burda 23. haftadan acilma olup yatarak 34. Haftaya gelen bi arkadas vardi. Senin de insllh ilerlemez. Allahim korusun . Benim bu kontrolde doktor olcmeyi unuttu.bidahaki aya olceriz zaten acilma varsa da bisey yapamayiz falan dedi. Ben de simdi guvenle ayaga kalkamiyorum bilmedigim icin. Allahim korusun herkesinkini insllh.

İnsallah canim.umarim incelme cikmaz kontrolunde cok az bile olsa hemen birilerinden destek iste hic kalkma mumkunse ama insallah bi sorun olmaz.benim kasilmalarim cok guclu gece uykudan uyandiriyo beni.acayip bir itme hissi sivrilme ve taslasma var buda asagiya baski ve agri yapiyo.cahillik ne kotu bende bebekler guclu itiyo diye seviniyodum :-[

Kizlar avrupa yakasinda oturanlar merter de motherlove(FUAR BABY) Ureticisinin toptan ve perakende yeri var cok uygun ve guzel urunleri aklunizda olsun.2,5 tl ye zarf yaka bodyler almis kardesim almanyaya uretmisler yeri harika

Biz seninle yakınmışız. Markalar her şeyi fahiş fiyaatla satıyorlar doğru söylüyorsun.
canim bunlar da marka adamlar paketliyorlar filan. Ayni markayla satiliyor magazalarda. Ama 3 lira nerde 20 lira nerde sok oldum ben. 3 liraya satan da kazaniyor 2p lirayasatanda inan agzim acik kaldi cok sasirdim. Yalniz tuketim cilgi ligi cok fena. Orada triko battaniyeler filan vardi cok guzel bir suru oldugu icin alamadim aklim kaldi alsaydim birilerine hediye ederdim dusuncesi bile gecti. Indirim kelimesi bile insanin basini dondurmeye yetiyor :KK53:

Hanimlar bu arada aldiginiz seyleri mutlaka yiayin. Yikiyorsunuzdur da gerci bugun gorduklerimden sonra aklim cikti benim. Biz pakette aliyoruz ya guya onu bile yikiyoruz. Ama pakete girmeden onceki hallerini gordum ben bugun o bastirdigim psikopat obsesif temizlik hastaligim nuksetti resmen :))
normalde o emzirme yastiklarini aldigimda sadece kilifini yikardim simdi butun minderleriyle filan yikayacagim.
mutlaka uyku setiymis yastikmis ortuymus ne bulursaniz yikayin.

hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullanın sağlıkla inşallah :)

Back
X