- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #2.221
oyle canim ya. Hakikaten ikiz baska oluyor. Cevremde suan tek bebek hamile arkadas var abarttigimi zannediyor ki kendisinin midesi bile bulanmadi masallah. E ben de psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum. Abartiyorum galiba diye. Sonra ikiz anneleriyle kknusuyorum ya da hamileleerle yok diyorum cok sukur ben onlara gore daha iyiyim bile diyorum. Onun icin yasamayan bilmiyor. Iyi yapmissin sen devam ettirmissin.
Bu arada oglen verdigimiz yatak geldi simdi esime sordurdum burasi fabrika oldugu icin oyle iceriye alamiyoruz hem uretim oldugu icin hem de guvenlik geregi vs demis. malesef satis yapamayiz oyle demis
ben de öyle bilmeden etmeden zevzek zevzek konuşanlara sinir oluyorum. geçen bir arkadaşa dedim ki bence ikiz hamilelik yaşamayan hamile oldum demesin. böyle sıkıntılı olacağımı hayatım boyunca düşünsem aklıma gelmezdi dedim. tabi ben öyle deyince de bozuluyorlar. ama allahtan yakınımda bir arkadaşım daha var onun tek ama çok kötü geçiyor onun da hiçbir şey yiyemiyordu kilo falan verdi...