alternatifler var gidip geliyoruz bakalim. Amin ins. Cumlemize tum bekleyenlere nasib etsin Rabbim
Aynen ozel yapim cikolatalar cok pahaliya geliyor. Bu bahsettigim sayfada 70 li 80 li cikolatalar badem sekeri filan karisik 70 liraydi galiba ( dusununce bu bile pahali geldi bir tadelle bile 1 lira :)) cok severim de kendilerini

Adamlar raunt haline getirmisler. Kiyaslayinca en makulu derli toplusu bu gibi geldi
ben yazmistim onceki sayfalarda ama biraz abartmisim bugun yarin bir elden gecirecegim.
bebekler icin:
iki takim hastane cikisi koydum. Bir takimini cikarip yerine besli premature takim koyacagim. Dr. 2 kilo gibi oluruz dedigi icin. Onceleri 2500 u bulacaz diyordu.
bebekleri hastanede odaya veriyorlarmis bazi hastaneler vermiyor. Verecekleri icin ins. Birer ekstra battaniye koydum. Sepetlerine koymak icin
sut pompasi
her ihtimale karsi biberonlari
bez koydum ama en azindan birazini cikaracagim galiba onu da hastane veriyormus.
Kendim icin.
iki takim pijama
1 gecelik (gerek gormemistim ama cok soylediler elbise daha rahat oluyor diye)
hastaneden cikarken giymek icin rahat bir alt ust
kapali oldugum icin pijamalarin rwngine uygun ev esarbi ( malum tac takamayacam :)) boyle suslenelim dimi )
Tek kullanimlik külot ama kullanabilegimi sanmiyorum
normal bir kac tane külot
bir kac atlet kan olma ihtimaline karsi
terlik
corap
sarj aleti
dis macunu dis fircasi
gogus kremi
gogus ucu
emzirme sutyeni
libalaks lavman koydum iki tane. Bazi hastaneler acok afedersiniz tuvaletinizi yapmadan cikartmiyorlarmis. E oyle olunca ekstra 1000 lira daha veremem gunlugune sirf bu sebepten.
onun icin attim cantaya iki tane :) baska bir sey yok galiba
hee bir de bebeklerin cikarken (insaAllah benle birlikte cikacaklar) oto koltugunda yuzlerini ortmek icin ince beyaz tulbent