• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

ne yazık ki e bebek veya babymall da olmadığından gözle görmek pek mümkün değil. gittigidiyor ve n11 de satılıyor ancak gelince görülebilir :(

EVET CANIM BRİTAX RÖMER MARKASI KATLAMASI KOLAY TRAVEL SİSTEM SANIRIM BEN BU ARABAYI ALICAM AYRI AYRI ALMAYA KALKARSAMDA NUNA PEPP DÜŞÜNÜYORUM..
benim de hoşuma gitmişti de o gözle göremediğimden hiçbir yerde çok kararsız kaldım o konuda... deneme şansım da olmadı. kapanınca büyüklüğü peg perego kadar oluyor sanırım...

Omertcan galiba tatile gitti
Candanote yok ikiside yok
Umarım iyilerdir
Allah hepimize yardım etsin saglikla zamanında gelsin bebeklerimiz insallah

Hanimlar 23 nisan persembe gunu A101 e cocuk odasi perdesi geliyor. Cok guzel bir stor fiyati da cok makul. Sirinler olani cok sevdim.Oda yapanlar icin alternatif olabilir ben brosurde cok begendim ama gercekte nasil bilmiyorum

Hanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.
merhaba
ben soyle yaptim alacagim seyleri once kafamda belirleyip liste yapip netlestirerek gittim. 20. Haftada basladim liste yapmaya. Netlestirdiklerim bildiklerim bilmediklerim alinacaklar oncelikliler vs. Derken 26. Haftada ciddi bir alisveris yaptim. Iyi ki yapmisim sonra saglik sorunlarim basladi birak ayakta durmayi 5 dk oturamiyordum. sonra bazilarini indirimli siteler vs derken siparisle hallettim. Hala bazi eksikler cikiyor.
Hareketlerini de tan net olarak 22. Haftada hissettim ama ondan bir 10 gun kadar once hossetmeye baslamisim. Ama onun bebek hareketi oldugunu sonradan anladim :)

Kizlar bebek arabasinda onlu arkali olup her ikiside tam yatan ve hafif bir araba gordunuz mu hic?
Birde tutma yeri iki yonede gecen araba gordunuz mu hic?
Ben yanyanada buldum ama 17kilo araba cok agir
Onlu arkali olup ikiside yatan hafif araba hic goremedim

Kizlar bebek arabasinda onlu arkali olup her ikiside tam yatan ve hafif bir araba gordunuz mu hic?
Birde tutma yeri iki yonede gecen araba gordunuz mu hic?
Ben yanyanada buldum ama 17kilo araba cok agir
Onlu arkali olup ikiside yatan hafif araba hic goremedim
yan yana gördüğün hangi marka canım?

Ne bileyim ufak tefek seyler
mesela banyo kuvetini almistik alisveriste. kova ve masrapa almadigimi farkettim. Bez aliyoruz pisik kremi pamuk (islak mendil kullanmayi dusunmuyorum bir muddet) almadigom8 farkettim. Dolabimiz yeni geldi sayilir. Bir hafta oldu. Daha icine ivir zivir yerlestirecek bez kutular almadim.
Bu tarz seyler cikiyor. Is uygulamaya gelince mutlaka cikacaktir birseyler. Mesela bir suru yelek almisim ama aylari hep birbirine yakin. Ilk ay kullanabilecegim birsey yok. O var simdi aklimda cikinca alacagim.
Nedir hala çıkan eksikler bizimle paylaşırsan seviniriz bizde alalım

Bende yanyana dusunuyom esim kafami karistirdi onlu arkaliya baktim onlarda da biri tam yatmiyo ve cift yonlu olsada cok agirlar
Ben yanyana da peg perego aria yi begendim
ben de en çok peg peregoyu beğendim hatta babymall a gittik geçen hafta yine stoklarda hiç yoktu ithalatı bekliyorlarmış sanırım sitesinde falan da yok. en son teşhiri varmış ellerinde onu da 700 e satmışlar normalde 1000 küsurdu.
önlü arkalı olanları sevemedim bir türlü memnun olan da var ama olumsuz yorum da çok okudum önlü arkalılarla ilgili. bir de britax römer var ona da gidip geliyorum acaba diye ama onun hiç canlısını görmedim. canlısını görmek denemek çok fikir veriyor aslında...

ben de en çok peg peregoyu beğendim hatta babymall a gittik geçen hafta yine stoklarda hiç yoktu ithalatı bekliyorlarmış sanırım sitesinde falan da yok. en son teşhiri varmış ellerinde onu da 700 e satmışlar normalde 1000 küsurdu.
önlü arkalı olanları sevemedim bir türlü memnun olan da var ama olumsuz yorum da çok okudum önlü arkalılarla ilgili. bir de britax römer var ona da gidip geliyorum acaba diye ama onun hiç canlısını görmedim. canlısını görmek denemek çok fikir veriyor aslında...

Romer de daha buyuk ve agirdi diye hatirliyorum olculeride agirligida kiyaslaninca peg peregodan fazlaydi

Back
X