- Konu Sahibi vebahargeldi
- #2.521
markası ne canım? britax römer e benziyor
EVET CANIM BRİTAX RÖMER MARKASI KATLAMASI KOLAY TRAVEL SİSTEM SANIRIM BEN BU ARABAYI ALICAM AYRI AYRI ALMAYA KALKARSAMDA NUNA PEPP DÜŞÜNÜYORUM..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markası ne canım? britax römer e benziyor
benim de hoşuma gitmişti de o gözle göremediğimden hiçbir yerde çok kararsız kaldım o konuda... deneme şansım da olmadı. kapanınca büyüklüğü peg perego kadar oluyor sanırım...EVET CANIM BRİTAX RÖMER MARKASI KATLAMASI KOLAY TRAVEL SİSTEM SANIRIM BEN BU ARABAYI ALICAM AYRI AYRI ALMAYA KALKARSAMDA NUNA PEPP DÜŞÜNÜYORUM..
var canım ikisi de ama başka forumlardalar görüyorum her ikisini deOmertcan galiba tatile gitti
Candanote yok ikiside yok
Umarım iyilerdir
Allah hepimize yardım etsin saglikla zamanında gelsin bebeklerimiz insallah
tam seninolduğun haftalarda başladım ben. hareketleri de 22 civarı hafif hafif hissetmeye başlamıştım...Hanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.
merhabaHanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.
17.haftada alisverise basladim 22. Haftadan sonra hissetmeye basladim.28. Haftaya kadar hic is birakma genelde yatisa geciliyo cunku bende yatiyorumHanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.
yan yana gördüğün hangi marka canım?Kizlar bebek arabasinda onlu arkali olup her ikiside tam yatan ve hafif bir araba gordunuz mu hic?
Birde tutma yeri iki yonede gecen araba gordunuz mu hic?
Ben yanyanada buldum ama 17kilo araba cok agir
Onlu arkali olup ikiside yatan hafif araba hic goremedim
Bebeto gibi biseydi ama cok agir ve genis canim kullanissiz tek guzelligi cift yonlu olmasiyan yana gördüğün hangi marka canım?
Bebeto gibi biseydi ama cok agir ve genis canim kullanissiz tek guzelligi cift yonlu olmasi
Bende yanyana dusunuyom esim kafami karistirdi onlu arkaliya baktim onlarda da biri tam yatmiyo ve cift yonlu olsada cok agirlarhmm ben yan yana modelleri düşünüyorum da çift yönlü olanına hiç rastlamamıştım.
Nedir hala çıkan eksikler bizimle paylaşırsan seviniriz bizde alalım
ben de en çok peg peregoyu beğendim hatta babymall a gittik geçen hafta yine stoklarda hiç yoktu ithalatı bekliyorlarmış sanırım sitesinde falan da yok. en son teşhiri varmış ellerinde onu da 700 e satmışlar normalde 1000 küsurdu.Bende yanyana dusunuyom esim kafami karistirdi onlu arkaliya baktim onlarda da biri tam yatmiyo ve cift yonlu olsada cok agirlar
Ben yanyana da peg perego aria yi begendim
ben de en çok peg peregoyu beğendim hatta babymall a gittik geçen hafta yine stoklarda hiç yoktu ithalatı bekliyorlarmış sanırım sitesinde falan da yok. en son teşhiri varmış ellerinde onu da 700 e satmışlar normalde 1000 küsurdu.
önlü arkalı olanları sevemedim bir türlü memnun olan da var ama olumsuz yorum da çok okudum önlü arkalılarla ilgili. bir de britax römer var ona da gidip geliyorum acaba diye ama onun hiç canlısını görmedim. canlısını görmek denemek çok fikir veriyor aslında...
evet peg perego bir de daha büyüyünce de kullanılır gibi römer in ayak kısmı sanki büyüyünce bebekleer çok rahat olmaz gibi geliyor.Romer de daha buyuk ve agirdi diye hatirliyorum olculeride agirligida kiyaslaninca peg peregodan fazlaydi