Bende babymall dan 2 tane 70×130 olculerinde ister sallanan istersen sabitlenen mobilya karyolalardan aldim 4-5 yasina kadar kullanabilirler.Bir tane 4 cekmeceli etajer 1 tane 3 kapili dolap aldim hepsini 1700 tl odedik taksit yaptirdik dedik doguma kadar bikac taksidi biter bir karyolaya da yatak hediyesi verdiler.Oda takimlari cok pahaliydi birinin besigi birinin dolabi birinin etajeri derken ayri ayri secip kendimiz takim yaptik.emzirme yastiginida internetten arastirdim kendi yapan birisi cizmiz olculeri koymus evde kumasim vardi o olculerde kestim elimde diktim hazir ucuz elyaf yastiklardan satin aldim icleri bosaltip diktigim emzirme yastiklarina doldurdum cok guzel oldu 15 tl ye 2 tane emzirme yastigi yaptim. Dis yuzune de bebekli kumas alip kesip dikecem kendime hayret ediyorum biri basima silah dayasa el isi falan hayatta ilgilenmeyen yapmayan ben cocuklarimin eksigi olmasin diye oturdum bunlari yaptim ve cok mutlu oldum Ikizler cok masrafli oluyor dahada alinacak cok esyalari var hayirlisi bakalim.(resim cektim ama yukleyemedim.)