benim odam musait. Kendi gardrobumun yanina onlara da iki kapakli bir gardrop koydum. Herkes bana cok cirkin okur dedi ama benim icin once kolaylik. Ufacik birsey icin 10 kere diger odaya git gel yapamazdim. Simdi iyiki koymusum diyorum. Iki kucuk besik de sigardi ama park besik bizim tatillerde memlekette de kullanilir diye tercih ettim. Tavsiyem. Genisce bir sifonyer olabilir ya da kendi dolabinin bir bolumunu bosaltabilirsin dolap koyabilirsin yerin varsa nasil yaparsan yap mutlaka bebeklerle esyalari ayni odada olsun. En ufak alt acmak icin bile 10 kere dolap aciliyor. Ki ben ona bile usenip alt acmak icin bir kutu hazirladim. Alt acma bezi bir kac bez kremleri minik bir kutuya koydum her seferinde tek tek almiyorum o bile kolaylik gerisini sen dusun :)

Onun gercek bir insan olduguna emin misin. Supermenin akrabasi filandir o.
Benim bugun pilim bitti. Saat 2.45 gibi basladik 17.30 gibi bitirdik islerimizi.
Once sarilik olma ihtimali olani balkona gunese goturdum tam soydum digeri uyandi
onu da aldim balkona guneste mayistilar uykuya daldilar. Birinin banyosunu yaptirmamisitim onu soydum banyoya sonra tekrara balkona yagla masaj yap cocuklar acikti hadi giyin iceriye
once cok aglama potansiyeli olani al biraz emzir (tabi yetmiyor) zamandan kazanmak icin cok az sagilmis sutu ver. Gazini cikar birak digerini al. Digerinin de emmesi lazim her ne kadar sut olmasada. Ooo yataktaki yine agliyor. Imdaaatt emzik oohh Allahtan temizmis ver agzina bir elinle atmasin diye bastir.
Onu koy aglayaninngazini cikar. Onu koy kaldigin yerden devam emzirir gibi yapmaya. Ikisinin de esit miktarda ortalama memede kaldigindan emin olduktan sonra mama faslina gec. Daha once hazirlanmis su ve biberonlardan hemen mama hazirla. Birine yedir gazini cikarmaya calis.sonra digeri
bu anlattigim surecte aralarda 4 kez alt degistir. Ama benim cisim var. Olsun tuvalete gitme sirasi degil simdi. Gazlarinin cikmasi lazim cocuklar agliyor. Yasasin o mucize ses minikde olsa birinden cikti. Digeri hala kotu. Balkona gunese gotur gaz masaji yap. Oh sicaktan uyudu. Digerine sicak su isit ayagina koy. Eh uyur gibi oldular. Sidi wcye gidebilirsin Ama Bunlar 2 saate kalkarlar. Memede sut yok bir seyler yemen lazim. Kosa kosa bir kase corba ic. Sut olsun diye ustune helva ve bir bardak su ic. Cocuklarin camasirlari yikanacak at makinaya aaa saat 5.30 olmus
ve ben yorgunluktan uyuyamiyorum suan
ins. Ben de kisa surmesini temenni ediyorum. Cumartesi gunu dr bifiform diye birsey verdi. 14 gun kullanacakmisim. Canli otganizma varmis. Barsaklar icin gerekli prebiyotik ve probiyotikleri barindiriyormus. Bakalim ins ise yarar