• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

biraz gobegim var. Onun disinda hamile kalmadan onceki kilomdayim. Kiloyu hic onems3meyip sirf sut olsun diye yiyiyorum. Yoksaki daha asagilara inebilirdi. Cok sarkik gevsek bir gobegim var. Hamilelikten onceki pantolonlarima tam olarak giremiyorum daha kilo ayni olmasina ragmen
anladım canım o artık zamanla normale döner en azından kilo olarak aynı kilodasın. bir de tabi spor yapılsa hiçbir şey kalmaz da o pek mümkün değil ikiz anneleri için :)

Cok guzel bir sayfa olmus cok bilgileniyorum ben simdilik gecmisi okuyorum biraz sonra katilacam bu arada 11 haftalik ikizlerime hamileyim ins hayirlisiyla kucagimiza almamiz nasip olur

Merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse 22 Temmuz'da iki tane kızım olacak. Kıyafet olarak ne alayım? Kaç aylık kıyafetleri daha yoğun tercih edeyim? (0-3, 3-6, 6-9) İkiz olacakları için kilolarının düşük olma ihtimalleri var. Hastane çıkışları da aşırı küçük. Üçer takım aldım. Yaz bebeği olacakları için kısa kol mu tercih edeyim kıyafet seçimlerinde? Tulum giydirme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum.
Bende ağustosta doğum yaptım cnm. Ama sadece kısa kollu yada sıfır kollu çıtçıtlılar la yatırdım. Uzun bir zaman Hemde.bebenimkilerin kiloları iyiydi o yüzden 0 3 aldığıma pişman oldum. Daha çok 6 9 giydirdim. Ama ikiz diye çok çamaşır doldurma derim.zaman çabuk geçiyo çoğu kıyafetleri Giydiremediğim bile Oldu. Tulum a gelince çok kullanışlı emzirmeye, kucağınıza alırken falan hiç belleri açılmıyo yukarı toplanan kıyafeti olmuyo rahat yani.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

anladım canım o artık zamanla normale döner en azından kilo olarak aynı kilodasın. bir de tabi spor yapılsa hiçbir şey kalmaz da o pek mümkün değil ikiz anneleri için :)
Beni görünce aaa hiç kilon kalmamış diyolar göbiş hariç :) e tabi ne uyku var ne dinlenme nede zamanında düzenli öğün. Spora gerek kalmıyor valla

Allah bağışlasın canım artık kocaman olmuşlardır, çok zorlanmıyorsundur.
Amin cnm cümlemizinkiyle beraber.
Evet aynen öyle az Çok dillerinden anlamaya başladım. Yatma yemek saatleri belli. Oturup oyunlar oynuyoruz.dışarı gezmeye çıkıyoruz. Gece uykular sorunlu biraz onu da halledersek daha iyi olucak inşllh

Oto koltugu içine yastık alan var mı? Netten aldiysaniz hangi site acaba?bir de hastaneye giderken yanımda bebek maması olsun diyorum süt hemen gelmez die.hipp pre combiotic düşünüyorum ama bulunduğum yerde yok sizce netten alsam güvenilir mi mama sonuçta. ..bir de doğum ne zaman olucak belli deil ben erken olma ihtimaline karşı bi tane alayım diyorum ama bozulur mu ki?

Oto koltugu içine yastık alan var mı? Netten aldiysaniz hangi site acaba?bir de hastaneye giderken yanımda bebek maması olsun diyorum süt hemen gelmez die.hipp pre combiotic düşünüyorum ama bulunduğum yerde yok sizce netten alsam güvenilir mi mama sonuçta. ..bir de doğum ne zaman olucak belli deil ben erken olma ihtimaline karşı bi tane alayım diyorum ama bozulur mu ki?

canım ben ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu olanlardan aldım. içerisinde sünger desteği var iki kat dolayısıyla bebeğin içine gömülmesini önlüyor. modeli buna benziyor aynı ama iç desteği daha fazla tanesini 250 civarı bir şeye almıştık http://www.babymall.com.tr/KNZ-6010-MV/kanz-bamberg-ana-kucagi-mavi.html

bebek maması ben almadım doktoruma sordum o gerek olursa burada verilir sonra alırsınız dedi. zaten mamalar bozulacak bir şey değil toz oluyor suyla karıştırılıyor genelde o yüzden bozulmaz ama bebekten bebeğe mama tercihi çok değişebiliyor o yüzden şu iyi bu kötü diyemem kiminin yediğini kimi yemiyor kimini kusturan kimine iyi geliyor...

Bende ağustosta doğum yaptım cnm. Ama sadece kısa kollu yada sıfır kollu çıtçıtlılar la yatırdım. Uzun bir zaman Hemde.bebenimkilerin kiloları iyiydi o yüzden 0 3 aldığıma pişman oldum. Daha çok 6 9 giydirdim. Ama ikiz diye çok çamaşır doldurma derim.zaman çabuk geçiyo çoğu kıyafetleri Giydiremediğim bile Oldu. Tulum a gelince çok kullanışlı emzirmeye, kucağınıza alırken falan hiç belleri açılmıyo yukarı toplanan kıyafeti olmuyo rahat yani.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Peki kaç battaniye aldın?
Yaşadığın yer sıcak bir bölge mi? (İl?) Atletle yatıracak kadar?
Bebek arabasını doğmadan almış mıydın?
Penye yelek kullanabildin mi?

Peki kaç battaniye aldın?
Yaşadığın yer sıcak bir bölge mi? (İl?) Atletle yatıracak kadar?
Bebek arabasını doğmadan almış mıydın?
Penye yelek kullanabildin mi?
Hastane çıkışlarında vardı dört tane de sonradan aldım.evet çok sıcaktı istanbulda oturuyorum.Aşırı sıcaklar geçince en çok kullandığım şeyler arasındaydı. Hala da kullanıyorum. Hemen almadım arabayı ilk iki ay falan kucakta götürdük hastane vs.zaten hep birisi oluyodu yanımda ama tekseniz ilk andan itibaren ihtiyaç.

Hastane çıkışlarında vardı dört tane de sonradan aldım.evet çok sıcaktı istanbulda oturuyorum.Aşırı sıcaklar geçince en çok kullandığım şeyler arasındaydı. Hala da kullanıyorum. Hemen almadım arabayı ilk iki ay falan kucakta götürdük hastane vs.zaten hep birisi oluyodu yanımda ama tekseniz ilk andan itibaren ihtiyaç.
Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için.. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Ben aldım toker bebeden iyi oldu benim için çünkü bizim otokoltuklarının kendi yastıkları çok rahatsızdı, içini çok daraltıyordu, çıkıntılar rahatsız ediciydi ve terletiyordu. Ben memnunum, hele uzun yolda çok işime yaradı. Keşke ilk doğduklarında da alsaymışım dedim çünkü çok çukur olduğu için kullanamamıştık biz. Ebebek ve babymall ın internet sitelerinden mama sipariş edebilirsiniz, güvenilirdir. Ben ebebekten mama alıyorum bazen indirim denk geliyor hemen 5-6 kutu sipariş ediyoruz. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Mamalar açılmadığı sürece kullanım süresi epey uzun bozulmuyor. Ama dediğim gibi sakın açmayın, açarsanız bir ay içinde tüketmeniz gerekir.

arkadaşlar bebeklerinize hangi marka araba aldınız ben ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum peg perego aria twin yada brıtax römer ıkız bebek arabası arasında kaldım kullanan yada alan var mı yardımcı olurmusunuz mağazalarda olmadığı için inceleyemıyorum netten almak gerekıyo..

arkadaşlar bebeklerinize hangi marka araba aldınız ben ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum peg perego aria twin yada brıtax römer ıkız bebek arabası arasında kaldım kullanan yada alan var mı yardımcı olurmusunuz mağazalarda olmadığı için inceleyemıyorum netten almak gerekıyo..

ben peg perego aldım. babymall mağazasında vardı stokta varsa tabi oradan inceleyebilirsiniz.

Back
X