İkiz Bebek ve Koca sorunsalı:((

sevdimsenibikere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
43
9
1
42
Kıssslar lütfen bana fikirlerinizi söyleyin yanlış mı yapıyorum bilemiyorum çok kararsız kaldım.
18 aylık ikizlerim var. Doğum iznimin üstüne 1 yıl ücretsiz izin kullandım. İkizlerime ben baktım bu süre içinde. Karı koca öğretmen olduğumuz için eşimde işten fırsat buldukça bana yardımcı oldu. Ama bu süreç çok yıpratıcıydı ne annem ne kv yardıma geldi. Eşimle çok tartıştık bu konular üzerine.
Mevzu şu 1 yıl daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben bi kavganın üstüne çalışmak istediğimi söyledim. Eşim çalışıp çalışmama konusunda baskı yapmıyor. Ama ikimizde bakıcı istemiyoruz. Bu durumda öğlene kadar eşimin bakması gerekecek. Ama eşim elinden her iş gelsede çok agresif ve tahammülsüz. İkizlere bazen sinirleniliyor. (Normalde istediğimde bırakıp ona çıkıyorum o her şeyleri ile ilgileniyor) şimdi çalışmak istiyorum lafından geri de dönemiyorum gururumdan. Ne yapsam ben ya. Bi akıl verin hele ya:((

bence biraz inat yapmışsınız çocuklarınızı buna alet etmeyin, eğer sadece gururumdan dönemiyorum diyorsanız bence bir süre daha çocuklarınıza bakmayı seçin, erkek için iki bebeğe bakmak biraz zor olabilir tahammülsüz ve sinirliyse, ama tabi yine sizin bileceğiniz iş.anneniz veya kayınvalideniz de bakabilir bakıcı yerine.

Annem ve kv gelmiyor gelemiyorlar. Onlardan ümidi kestim:(
bence biraz inat yapmışsınız çocuklarınızı buna alet etmeyin, eğer sadece gururumdan dönemiyorum diyorsanız bence bir süre daha çocuklarınıza bakmayı seçin, erkek için iki bebeğe bakmak biraz zor olabilir tahammülsüz ve sinirliyse, ama tabi yine sizin bileceğiniz iş.anneniz veya kayınvalideniz de bakabilir bakıcı yerine.
e

En iyisi benim bakmam tabi. Ama bu sefer her şey üzerime kalıyor. Sanki tek yapmışım. Birde çalışmayınca her şeyden uzak kaldım.

Hangimiz uzak kalmadık bişeylere.. bi kaç yıl maalesef böyle ama güzel.. önemli zamanlar anne ile geçiyor.. 1 sene daha bekleyip krese verirsiniz.. sanki daha iyi gibi..

Hangimiz uzak kalmadık bişeylere.. bi kaç yıl maalesef böyle ama güzel.. önemli zamanlar anne ile geçiyor.. 1 sene daha bekleyip krese verirsiniz.. sanki daha iyi gibi..
İnanın orası öyle. Ama kocalar sanki mutlak vazifemiz olarak görüp kenara çekiliyorlar. Arada ayar verip kavga çıkarıyorum anca öyle anlıyor. Elinden gelmese tamam.

İkinizde öğretmenseniz dönüşümlü bakmanız çok mantıklı. Acaba siz yokken de çocuklara karşı çok tahammülsüz mü? Siz olmayınca gayet de sakin bakıyor ama siz olunca ister istemez beklentilerden dolayı daha tahammülsüz mü davranıyor? Ay bilemedim... Ama çalışmak size iyi gelir. Yarım gün o da katlanıversin onun da evlatları merhametsiz davranacak değil ya canım

Kıssslar lütfen bana fikirlerinizi söyleyin yanlış mı yapıyorum bilemiyorum çok kararsız kaldım.
18 aylık ikizlerim var. Doğum iznimin üstüne 1 yıl ücretsiz izin kullandım. İkizlerime ben baktım bu süre içinde. Karı koca öğretmen olduğumuz için eşimde işten fırsat buldukça bana yardımcı oldu. Ama bu süreç çok yıpratıcıydı ne annem ne kv yardıma geldi. Eşimle çok tartıştık bu konular üzerine.
Mevzu şu 1 yıl daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben bi kavganın üstüne çalışmak istediğimi söyledim. Eşim çalışıp çalışmama konusunda baskı yapmıyor. Ama ikimizde bakıcı istemiyoruz. Bu durumda öğlene kadar eşimin bakması gerekecek. Ama eşim elinden her iş gelsede çok agresif ve tahammülsüz. İkizlere bazen sinirleniliyor. (Normalde istediğimde bırakıp ona çıkıyorum o her şeyleri ile ilgileniyor) şimdi çalışmak istiyorum lafından geri de dönemiyorum gururumdan. Ne yapsam ben ya. Bi akıl verin hele ya:KK43:(

Oncelikle merhaba .Bende bir ikiz annesiyim kostum geldim:)

Bende ogretmenim esim muhendis 8-4 calisiyor ve muthis yardimci bir es. Ikizlerim 12aylik guvenli bir bakici bulduk. Sadece sabah oynayacak ben calismaya baslicam . Hani bence sizde calismak istemiyorsaniz soyleyin esinize. Calismak isterseniz de caresini elbet bulursunuz .

Bunu bende çok düşündüm. Galiba bana çok güveniyor. Sorumluluk onu bunaltıyor.
İkinizde öğretmenseniz dönüşümlü bakmanız çok mantıklı. Acaba siz yokken de çocuklara karşı çok tahammülsüz mü? Siz olmayınca gayet de sakin bakıyor ama siz olunca ister istemez beklentilerden dolayı daha tahammülsüz mü davranıyor? Ay bilemedim... Ama çalışmak size iyi gelir. Yarım gün o da katlanıversin onun da evlatları merhametsiz davranacak değil ya canım

Back
X