Doğuma Hazırlık Ikiz bebeklerim için bu odayı nasıl düzenlerim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rose634

Annesinin Kuzucukları....
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
472
1
96
İstanbul
Kızlar kış ayında kısmetse ikiz bebeklerim olacak bi kız bi erkek tek beşik olsa herşekilde koyarsınız ama iki beşik olacak camın altında kalorifer peteğim var ve bebek odasınada bi dolap bi şifonyer ve 2 beşik koyucam günlerdir düşünüyorum ne şekil koyucam beşikleri diye kapı ağzına koyamam orasıda rüzgar alır
$Scan_Pic0003.webp

caın ben kendi düşüncemi söyliyim camın önüne 1ini sağa diğerini sola koyar kapı girişine gardrobu koyar iki beşiğin arasınada şifon yeri koyardım ortayada küçük toz tutmayan bir halı bide eger beşik camın önünde olursa güneşliklerini çok koyu renli bişey almanı tavsiye ederim duyduğum kadarıyla çocuklar uyuduğu zaman büyüme hormou salğılarlar ve eger uyudukları ortam aydınlıksa bu hormonu salğılayamazlar... bu arada allahım yavrularınla huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsin benimde kızım var ama hala ayıramadım çok bağımlı bize :):emir_bebek:

Biz de şu an bebek odası hazırlıyoruz.
Benim odamın şekli de seninkiyle aynı yalnız eni 2.80, boyu 3.60.
Ve benimkiler üçüz. :)
Ben şifonyer ve dolabı ayrı almaktansa İkea'dan içi bol çekmeceli, raflı üç kapılı bir gardrop aldım ve kapının yanına koydum.
Belis'ten de üç tane sallanır karyola aldık 70x130 ebatında.
Sol duvara uç uca iki karyola, sağ duvara da bir karyola ve bir alt açma masası konulacak inşallah.
Kapı önü falan bakamayacağız artık çünkü elde olan imkanlar belli.
Cama kapıya dikkat ederiz, ceryanda bırakmamaya çalışırız bebekleri.
Sen de dolap ve şifonyeri sol duvara, iki karyolayı da sağ tarafa uç uca ya da L şeklinde koyabilirsin bence.
Ama mobilyaların da ölçüsünü bilmek lazım tabi.
Kolay gelsin, inşallah istediğin gibi olur..

Biz de şu an bebek odası hazırlıyoruz.
Benim odamın şekli de seninkiyle aynı yalnız eni 2.80, boyu 3.60.
Ve benimkiler üçüz. :)
Ben şifonyer ve dolabı ayrı almaktansa İkea'dan içi bol çekmeceli, raflı üç kapılı bir gardrop aldım ve kapının yanına koydum.
Belis'ten de üç tane sallanır karyola aldık 70x130 ebatında.
Sol duvara uç uca iki karyola, sağ duvara da bir karyola ve bir alt açma masası konulacak inşallah.
Kapı önü falan bakamayacağız artık çünkü elde olan imkanlar belli.
Cama kapıya dikkat ederiz, ceryanda bırakmamaya çalışırız bebekleri.
Sen de dolap ve şifonyeri sol duvara, iki karyolayı da sağ tarafa uç uca ya da L şeklinde koyabilirsin bence.
Ama mobilyaların da ölçüsünü bilmek lazım tabi.
Kolay gelsin, inşallah istediğin gibi olur..

anammmmm nasıl yaptın kız üçüzü biz uğraşıyoz uğraşıyoz birden fazla çıkmıyo :)))))) bide sen tek seferde kurtuldun biz 3 çocuk için 3 kez uğraşıyoz :))) bu arada başbakanı mı dinledin ne?

Şaka bir yana eli ayakları düzgün sapasağlıklı kucağımıza alalım inş.... Tek olsun bizim olsun...

Seninkileri de Allah analı babalı büyütsün 3 nüde kucağına sağlıklı bir şekilde aldırsın Allah'ım.................

Son düzenleme:
anammmmm nasıl yaptın kız üçüzü biz uğraşıyoz uğraşıyoz birden fazla çıkmıyo :)))))) bide sen tek seferde kurtuldun biz 3 çocuk için 3 kez uğraşıyoz :))) bu arada başbakanı mı dinledin ne?

Şaka bir yana eli ayakları düzgün sapasağlıklı kucağımıza alalım inş.... Tek olsun bizim olsun...

Seninkileri de Allah analı babalı büyütsün 3 nüde kucağına sağlıklı bir şekilde aldırsın Allah'ım.................

:))
Özel bir şey yapmadım. Biz bir istedik, Allah üç verdi.
Herkes aynı şeyi söylüyor.
Başbakan üç tane dedi ama tek seferde olsun demedi diye. :)
Amin canım, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere hayırla, sağlıkla.

kurban olıyım o bebekleri ikişer üçer veren yaradanıma siz ne kadar şanslı insanlarsınız allahım yavrularınızı büyütürken bolll sabır versin size bol bolda yardım etsin yavrularınız bereketiyle gelicek zaten ama inşaallah maddi yöndende rahat bakarsınız özelliklede 3 üzleri olucak cici anne adayı :):49::49::49:

kurban olıyım o bebekleri ikişer üçer veren yaradanıma siz ne kadar şanslı insanlarsınız allahım yavrularınızı büyütürken bolll sabır versin size bol bolda yardım etsin yavrularınız bereketiyle gelicek zaten ama inşaallah maddi yöndende rahat bakarsınız özelliklede 3 üzleri olucak cici anne adayı :):49::49::49:

Allah'ım herkese yardım etsin.
Çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için. :))

Bu arada biz gardrobu ve alt açma masasını sol duvara koyduk.
Karyolaları da sağ duvara ve kapının yanına L şeklinde koyacağız inşallah.

Back
X