- 28 Ocak 2017
- 35
- 10
- 1
- Konu Sahibi bengubade555
-
Ben de hep öyle derdim ama iki tane olunca çok zorlandım aynı anda yapmak gerekiyor birçok şeyi hatta dogana kadar hep ben yalnız bakarım dedim ama gördüm ki çok zor40 günden fazlası zarar bence. anne de kv de olsa.
ben bakarım demesi bana da saçma ne münasebet annemde olsa.
kv demiş olsa yer gök inlerdi bence. hakkınızda hayırlısı
Ben o da kalsın dedim zaten iki anne de biz calisrken çok yorulmaz idare ederler birbirlerini dedim bir yıl böyle geçer biz de çocuklarımıza bakılıyor der idare ederiz dedimObjektif olun biraz. Bu kadar uzun süre kalan kayınvalideniz olsaydı kadın melekte olsa istemezdiniz. @hunter7 ablamız gibi bir kayınvalideyle bile o kadar kalınamaz :)
Evet gece zor oluyor biri uyuyor diğeri kalkıyor mamaya ikisi de sallanmak istiyor bilmiyorum başta kendisi benden çok takdir ediyordu sağ olsun sahiplendi gözümüz arkada değil diyordu ne oldu anlamadimTek cocukla zorlaniyorum cocuga yetissem ev isi kaliyor ev isine yetissem cocuk ilgi istiyor.nasil anneni gonder bakarsin diyorlar anlamiyorum.en azindan annen yemegini yapsa o bile yeter.ikiz cocuk buyutmek kolaymis gibi konusuyorlar esinle guzelce konus biraz alttan alsin.annenle de konus ben bakarim siz gidersiniz demesin bi ciksin tayin ona gore karar verilir.gerekirse annen de gider oraya.
Yakın değiliz malesef esim yoğun çalıştığını gece uykusuz kalmak istemediğini söylüyor ben iki bebege gece bakıp ise nasıl gidicemAnnenler aynı şehirde mi yaşıyor ? Eğer öyleyse annen akşamları evine gidebilir. Bu kadar uzun süre kalması eşini bunaltmıştır. Senin kendi annen olduğu için gözüne batmıyordur ama kayınvalide olarak göze batabilir.
Bana sanki annen evde hakimiyet kurmuş ve çocukları sahiplenmiş gibi geldi. Eşine çocuklarla ilgili fırsat vermiyorsunuz gibi görünüyor. Üzerlerini örtünce bile 2 kadın birden tepki göstermişsiniz. Bu küçük bir örnek ama dahası da vardır mutlaka. 2 çocuğa aynı anda bakmak zor olabilir ama eşin de var, o da yardımcı olabilir. Adamı bu şekilde pasifize ederseniz elini çeker, babalığa alışamaz.
Ben de hep öyle derdim ama iki tane olunca çok zorlandım aynı anda yapmak gerekiyor birçok şeyi hatta dogana kadar hep ben yalnız bakarım dedim ama gördüm ki çok zor
E hem kendi istemiş hemde ağız burun mu kiviriyor o zman tutsun bi bakıcı para versinde napcak bakalım sanki o çocuklara bakmak çok kolay kendisi birgün dayanamamış bu kadınlar napsın 7 24Calisiyorum ben de anneme öyle bir şeyin olmayacağını söyledim çocukların bizden ayrı kalmasının yanlış olduğunu belirttim
Annem bizi yalnız bıraktı ama esim uykusuzluktan yardımcı olamadı ve ertesi gün hadi annenin yanına gidelim dedi başka yalnız kaldığımız bir gece de sorun yasadik
Ben de hep öyle derdim ama iki tane olunca çok zorlandım aynı anda yapmak gerekiyor birçok şeyi hatta dogana kadar hep ben yalnız bakarım dedim ama gördüm ki çok zor
Ayrıca esim annesine çocuklara istediğin gibi bak kimseye bir sey sorma demiş biri acaba anne yan cizince benim annem batmaya mi başladı diyorumYakın değiliz malesef esim yoğun çalıştığını gece uykusuz kalmak istemediğini söylüyor ben iki bebege gece bakıp ise nasıl gidicem
Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.
Kimseye bişey sorma derken sizi kasdetiyor sanırım.Madem annenizden bunalmış geceleri kalkacak size yardım edecekAyrıca esim annesine çocuklara istediğin gibi bak kimseye bir sey sorma demiş biri acaba anne yan cizince benim annem batmaya mi başladı diyorum
resmen iki yüzlülük bu. şu lafı kv dese ve çocuklar yaşına girene kadar ky evinize yerleşse burda ortalık yıkılır. siz yıkarsınız bizden önce.
Iki bebekle yalnız kalmak zaten mümkün değil biri olunca bebeklerin yanında en azından odamıza cekiliyoruzİkizlerime doğduklarından berikendim bakıyorum
Enfeksiyon riski var 1bucuk kilo doğanın misafir kabul etmiyorum
Ama annem kardeşlerim değil bana yardımcı olmak ben ölsem çocuklarıma sahip çıkmayacaklar...
Oda bu iki ay sonra gelin küçük bebeğim izole odasında yattı 10 gün tekrar enfeksiyon kapmasın dedi Dr dedim diye
Evinde istemiyorsuna çevirdiler olayı
Eşiniz sıkılmış olabilir iki bebek birden gelince ve sizle yalnız kalmayı da özlemiş olabilir
Evlat büyütmek Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?