ikiz bebeklerim ve enerjimi düşüren esim

40 günden fazlası zarar bence. anne de kv de olsa.
ben bakarım demesi bana da saçma ne münasebet annemde olsa.
kv demiş olsa yer gök inlerdi bence. hakkınızda hayırlısı
Ben de hep öyle derdim ama iki tane olunca çok zorlandım aynı anda yapmak gerekiyor birçok şeyi hatta dogana kadar hep ben yalnız bakarım dedim ama gördüm ki çok zor

Objektif olun biraz. Bu kadar uzun süre kalan kayınvalideniz olsaydı kadın melekte olsa istemezdiniz. @hunter7 ablamız gibi bir kayınvalideyle bile o kadar kalınamaz :)
Ben o da kalsın dedim zaten iki anne de biz calisrken çok yorulmaz idare ederler birbirlerini dedim bir yıl böyle geçer biz de çocuklarımıza bakılıyor der idare ederiz dedim

Eğer eşinizin annenize olan saygısı sevgisi bitsin istemiyorsanız bir an önce çözüm yolları arayın. Belliki gözüne batmaya başlamış anneniz. Eğer 1 yıl sizinle kalırsa ilerde yüzyüze bakamayacak duruma gelebilirler. Eşiniz nankörlük ediyor ama haklı yanlarıda var. Sizinle başbaşa kalmayı özlemiştir belki ya da banyodan bornozla çıkmayı vs vs.... kısacası eski özgür olduğu günleri arıyor olabilir.

Tek cocukla zorlaniyorum cocuga yetissem ev isi kaliyor ev isine yetissem cocuk ilgi istiyor.nasil anneni gonder bakarsin diyorlar anlamiyorum.en azindan annen yemegini yapsa o bile yeter.ikiz cocuk buyutmek kolaymis gibi konusuyorlar esinle guzelce konus biraz alttan alsin.annenle de konus ben bakarim siz gidersiniz demesin bi ciksin tayin ona gore karar verilir.gerekirse annen de gider oraya.

Annenler aynı şehirde mi yaşıyor ? Eğer öyleyse annen akşamları evine gidebilir. Bu kadar uzun süre kalması eşini bunaltmıştır. Senin kendi annen olduğu için gözüne batmıyordur ama kayınvalide olarak göze batabilir.
Bana sanki annen evde hakimiyet kurmuş ve çocukları sahiplenmiş gibi geldi. Eşine çocuklarla ilgili fırsat vermiyorsunuz gibi görünüyor. Üzerlerini örtünce bile 2 kadın birden tepki göstermişsiniz. Bu küçük bir örnek ama dahası da vardır mutlaka. 2 çocuğa aynı anda bakmak zor olabilir ama eşin de var, o da yardımcı olabilir. Adamı bu şekilde pasifize ederseniz elini çeker, babalığa alışamaz.

Evet gece zor oluyor biri uyuyor diğeri kalkıyor mamaya ikisi de sallanmak istiyor bilmiyorum başta kendisi benden çok takdir ediyordu sağ olsun sahiplendi gözümüz arkada değil diyordu ne oldu anlamadim

Yakın değiliz malesef esim yoğun çalıştığını gece uykusuz kalmak istemediğini söylüyor ben iki bebege gece bakıp ise nasıl gidicem

Ben de hep öyle derdim ama iki tane olunca çok zorlandım aynı anda yapmak gerekiyor birçok şeyi hatta dogana kadar hep ben yalnız bakarım dedim ama gördüm ki çok zor

evet ikiz olduğu için aslında süre uzamış ama fazla muhabbet tez ayrılık olmuş.
eşinizin annenize karşı aşkı bitmiş.

E hem kendi istemiş hemde ağız burun mu kiviriyor o zman tutsun bi bakıcı para versinde napcak bakalım sanki o çocuklara bakmak çok kolay kendisi birgün dayanamamış bu kadınlar napsın 7 24

İkizlerime doğduklarından berikendim bakıyorum
Enfeksiyon riski var 1bucuk kilo doğanın misafir kabul etmiyorum
Ama annem kardeşlerim değil bana yardımcı olmak ben ölsem çocuklarıma sahip çıkmayacaklar...
Oda bu iki ay sonra gelin küçük bebeğim izole odasında yattı 10 gün tekrar enfeksiyon kapmasın dedi Dr dedim diye

Evinde istemiyorsuna çevirdiler olayı

Eşiniz sıkılmış olabilir iki bebek birden gelince ve sizle yalnız kalmayı da özlemiş olabilir

Evlat büyütmek Zor

Yakın değiliz malesef esim yoğun çalıştığını gece uykusuz kalmak istemediğini söylüyor ben iki bebege gece bakıp ise nasıl gidicem
Ayrıca esim annesine çocuklara istediğin gibi bak kimseye bir sey sorma demiş biri acaba anne yan cizince benim annem batmaya mi başladı diyorum

Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.

resmen iki yüzlülük bu. şu lafı kv dese ve çocuklar yaşına girene kadar ky evinize yerleşse burda ortalık yıkılır. siz yıkarsınız bizden önce.

Alin karsiniza konusun sakince ,
Annenizden mi sikilmis ,yalniz mi kalmask istiyormus neymisd ogrenin ,
O zamanda eger annenizi evde istemiyorsa yatili baskici tutmasini onerin ,
Guzelce bir imkan degerlendirin ,
Muhtemelen kendi annesi yuxunden gerildi ,
Hem destek olmayip hemde geri bildirtim durumu var gibi

Ya niese ben col üzülüyorum annelere yapsalar dert yapmasalar dert herşeyi yapıp arada kendilerini kaptırınca da saçma bi cümle illaki kuruolar sanırım en iisi arada bi gelip yardımcı olmaları eşinizde agız yüz büzeceğine ya sana yardımcı tutsun ya da size yeterli imkanları sunup ücretsiz izne cıkmanızı sağlasın sanırım biraz da kıskanıo kendi annesiyle alakalı olarak

Ben daha önce de yazdım o da kalsın hem anneanne hem babaanne beraber baksınlar dedim ama kayinvalide kalmak istemedi hatta bu yüzden eşimle tartistilar
resmen iki yüzlülük bu. şu lafı kv dese ve çocuklar yaşına girene kadar ky evinize yerleşse burda ortalık yıkılır. siz yıkarsınız bizden önce.

Iki bebekle yalnız kalmak zaten mümkün değil biri olunca bebeklerin yanında en azından odamıza cekiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…