ikiz bebeklerim ve enerjimi düşüren esim

Iki bebekle yalnız kalmak zaten mümkün değil biri olunca bebeklerin yanında en azından odamıza cekiliyoruz
Çok ama çok zor biliyorum
Zaten yetemiyorsunuz bide destek bekledikleriniz böyle üzünce daha da kötü oluyor
Eşinizin maaşı yetecekse siz kendiniz bakın
En azından kapınızı çalan bı anneniz var şükreden
Annenizin bebekleri bana bırakın derken kötü niyetle dememiştir sanmıyorum
Ama eşiniz kendi annesi gelmediğinden acısını sizden çıkartıyor

Anneniz iyi niyetle yardimci oluyor olabilir ama bebekler 4.5 aylik olmus siz onlara bakabilmelisiniz.
Ayrica tain cikarsa bebekler bende kalsin cok sacma anne babasi yokmu bebeklerin siz nereye cocuklar oraya.
Sureci fazla uzatmissiniz bebeklerinize yardimsiz bakabilmelisiniz gerekiyorsa arada yardimci tutun.

Kv denin istememesi ne biliyomusun?
Annenle ayni evde olursa kv lik yapamiyacak benim aklima gelen bu
Esinde kendi annesi olmadigi icin agrina gitmis olbilir.
Anneni sevmedigi istemedigi icin degil.
Biraz sabir canim
Yavrularin saglikli buyusunler,gerisini cokta tinlama.
Hersey gelip gecer uzuldugunle kalirsin.

Zaten esim annelere teklif etti büyük eve çıkalım bizle kalın diye bilmiyorum sonradan böyle olması canımı sıktı arkadaşlar yalnız bakabilmelisin artık demiş zaten çalışıyorum iki bebege tek bakici gelmiyor gelse de ücret iki katı oluyor yalnız bakmaya gelince inanın bazen tuvalete gidemiyoruz bugün kuzenim de olduğu için rahat yazabiliyorum

1 yil çok değil mi biraz abartmissiniz. Eşinizle sıkıntı çıkması yakın. O yüzden kendiniz bamaya başlayın. Kayinvaliden söylese sende sinirlenirdin

Annen bakıyor diye çocuk üzerinde söz sahibi değil. Ne demek bana bırakın? Ağır saçmalamış! Kocan haklı.

Anneni gönder yanına bakıcı ayarla.

Ama şu bir gercek ki cocuk bakımı ve ev isi konulari ulkemizde ne yazik ki surekli kadınların ustunde. Yanimiza yardimci biri olarak tabiki annemizi isteriz kayinvalide ile anlasmazliklarda ayriueyyen cok yıpratıyor. Arti ogluyla evliyiz diye bir kan bağı olusmuyor arada. Daha yumurta halindeyken bile annelerimizin bedeninde duruyoruz fıtratımızda var onlara sonsuza dek guvenmek bizi yonlendirmelerinde yada soyledikleri sozlerin altinda birsey aramamak :)

Anneniz iyiliginiz icin soyluyor bunlari farkindayiz. Ama siz bir cekirdek ailesinin artik kendinize yetebilmeyi ogrenmelisiniz.

Evet annenizin teklifi çok ama çok yanlış. Fakat bu kadar fedakar bir kadına eşinizin böyle tepki koymasıda bir okadar yanlış. Madem öyle kendisi de yardımcı olsun geceleri sırayla ilgilenin. Ama olur mu kendisi beylik uykusundan fedakarlık etmez,kadın evini bırakmış bu yaşında iki tane çocuk bakıyor. Takdir etsin takdir.ayrıca öyle üstünü başını örtmekle de baba olunmaz.

Bence annen artık evine gitsin 2niz beraber bebekleri büyütün fedakarlıkta bir yere kadar, ancak ozaman annenin kıymeti anlaşılır fedakarlığın fazlası nankörlüğe ve kavgalara sebep oluyor

Üst örtme ve brzerı konularda siz fıkrınızu soyleyın. Annenızın karısması eşinizi kesinlikle rahatsız eder bu bir. İkincisi bir arkadasın da dedıgı gıbı. Cocukları bana bırakırsıbız lafını kv soyleseydı ortalık ayaga kalkardı. Annenıxın bu kadar mudahale etmesi beni burdan itti.

Anne tayin çıkarsa ben evlatlarımi bırakmam kimselere diyip kestirip atın. Eşiniz kendi annesinin yaptığı yüzünden ezikleniyor. Normal ezik hareketleri. Bu arada anneniz ciddi bir fedakarlık yapıyor uzmeyin boş yere

Ben anlamadım. Çalışan anne baba, ikiz bebeklere nasıl baksın? Hadi biri işten ayrıldı diyelim, yine aynı soru. Bir kişi iki bebeğe nasıl baksın?

Kocan memnun değilse, bakıcı konusunu gündeme getir. Paracıkların hatrına annenin arkasından kaş göz yapmayı keser belki

Haklısınız da konu sahibinin annesi konu sahibinden en az 20 yaş büyüktür

O nasıl bakıyor tek başına konu sahibi işte iken
gece de konu sahibi ile birlikte bakıyormuş

Hali ile anneanne de bebekleri sahiplenip anne Baba'ya siz anlamazsınız moduna girmiş

Baba da uzak kalınca bunalmış ama ne yapsa karşı çıkılmış gibi bir ortam oluşmuş

Aynı şeyleri Kv yapsa idi söyle eşine göndersin annesini denirdi

Konu sahibinin yükünü annesi hafifletmiş Ada'ma da kenarda dur denmiş gibi olmuş

Çocuklar düzene girer ama her an koşturan anneanne olunca anne baba onları idare etmeyi öğrenemez ki

Babaları da uykularından fedakarlık etsin ne olacak ki

Annenin gunduz gelme, gece kalmama imkani olsa esin bu kadar bunalmazdi. Kendi ailemi bile 1 sene yanimda istemezdim, zor yani. Esin cok da haksiz degil. Her ikizi olan da yardimla buyutmuyor

Anneanne gündüz tek başına mı bakıyormuş biz bi tanesine iki kişi zor bakıyoruz :)

Yazdıklarına katılıyorum. Hepsi doğru analizler.

Ben anneme öyle olmayacağını söyledim zaten

Ben tekrar belirteyim ben bakici için ısrar eden tarafın esim de tamam bakici olsa da bir büyük bizim yanımızda kalmalı diyen taraf ama bunu derken annesinin kalacağından emindi diye düşünüyorum tabi öyle olmadi bu iki durum dışında bir sey yok diyor ben de uygun dille cevap ver diyorum zaten ama bana yardim konusunda yorgun olduğunu sık sık vurguluyor

Tamam onu anladım eşin sorumluluk almamak için yanında büyük istiyor

Ama siz ikisine bakamıyorsunuz da anneniz Nasıl bakıyor

Ona yardımcı bulun bari

Sizden daha büyük sonuçta dağa çabuk yorulur

Gece annemi gönderirim eşimi de kaldırırım gerçekten iki kişi lazım ise

bebeğin babası eşiniz hep uzak olursa öğrenemez ki

Mesela kaç kez bez değiştirdi şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…