- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bengubade555
-
Çok ama çok zor biliyorumIki bebekle yalnız kalmak zaten mümkün değil biri olunca bebeklerin yanında en azından odamıza cekiliyoruz
Zaten esim annelere teklif etti büyük eve çıkalım bizle kalın diye bilmiyorum sonradan böyle olması canımı sıktı arkadaşlar yalnız bakabilmelisin artık demiş zaten çalışıyorum iki bebege tek bakici gelmiyor gelse de ücret iki katı oluyor yalnız bakmaya gelince inanın bazen tuvalete gidemiyoruz bugün kuzenim de olduğu için rahat yazabiliyorumKv denin istememesi ne biliyomusun?
Annenle ayni evde olursa kv lik yapamiyacak benim aklima gelen bu
Esinde kendi annesi olmadigi icin agrina gitmis olbilir.
Anneni sevmedigi istemedigi icin degil.
Biraz sabir canim
Yavrularin saglikli buyusunler,gerisini cokta tinlama.
Hersey gelip gecer uzuldugunle kalirsin.
1 yil çok değil mi biraz abartmissiniz. Eşinizle sıkıntı çıkması yakın. O yüzden kendiniz bamaya başlayın. Kayinvaliden söylese sende sinirlenirdinMerhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
Üst örtme ve brzerı konularda siz fıkrınızu soyleyın. Annenızın karısması eşinizi kesinlikle rahatsız eder bu bir. İkincisi bir arkadasın da dedıgı gıbı. Cocukları bana bırakırsıbız lafını kv soyleseydı ortalık ayaga kalkardı. Annenıxın bu kadar mudahale etmesi beni burdan itti.Merhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
Ben anlamadım. Çalışan anne baba, ikiz bebeklere nasıl baksın? Hadi biri işten ayrıldı diyelim, yine aynı soru. Bir kişi iki bebeğe nasıl baksın?
Kocan memnun değilse, bakıcı konusunu gündeme getir. Paracıkların hatrına annenin arkasından kaş göz yapmayı keser belki
Haklısınız da konu sahibinin annesi konu sahibinden en az 20 yaş büyüktür
O nasıl bakıyor tek başına konu sahibi işte iken
gece de konu sahibi ile birlikte bakıyormuş
Hali ile anneanne de bebekleri sahiplenip anne Baba'ya siz anlamazsınız moduna girmiş
Baba da uzak kalınca bunalmış ama ne yapsa karşı çıkılmış gibi bir ortam oluşmuş
Aynı şeyleri Kv yapsa idi söyle eşine göndersin annesini denirdi
Konu sahibinin yükünü annesi hafifletmiş Ada'ma da kenarda dur denmiş gibi olmuş
Çocuklar düzene girer ama her an koşturan anneanne olunca anne baba onları idare etmeyi öğrenemez ki
Babaları da uykularından fedakarlık etsin ne olacak ki
Ben anneme öyle olmayacağını söyledim zatenÜst örtme ve brzerı konularda siz fıkrınızu soyleyın. Annenızın karısması eşinizi kesinlikle rahatsız eder bu bir. İkincisi bir arkadasın da dedıgı gıbı. Cocukları bana bırakırsıbız lafını kv soyleseydı ortalık ayaga kalkardı. Annenıxın bu kadar mudahale etmesi beni burdan itti.
Ben tekrar belirteyim ben bakici için ısrar eden tarafın esim de tamam bakici olsa da bir büyük bizim yanımızda kalmalı diyen taraf ama bunu derken annesinin kalacağından emindi diye düşünüyorum tabi öyle olmadi bu iki durum dışında bir sey yok diyor ben de uygun dille cevap ver diyorum zaten ama bana yardim konusunda yorgun olduğunu sık sık vurguluyorHaklısınız da konu sahibinin annesi konu sahibinden en az 20 yaş büyüktür
O nasıl bakıyor tek başına konu sahibi işte iken
gece de konu sahibi ile birlikte bakıyormuş
Hali ile anneanne de bebekleri sahiplenip anne Baba'ya siz anlamazsınız moduna girmiş
Baba da uzak kalınca bunalmış ama ne yapsa karşı çıkılmış gibi bir ortam oluşmuş
Aynı şeyleri Kv yapsa idi söyle eşine göndersin annesini denirdi
Konu sahibinin yükünü annesi hafifletmiş Ada'ma da kenarda dur denmiş gibi olmuş
Çocuklar düzene girer ama her an koşturan anneanne olunca anne baba onları idare etmeyi öğrenemez ki
Babaları da uykularından fedakarlık etsin ne olacak ki
Yanımızda büyük birinin kalmasını isteyen ben değilim eşimAnnenin gunduz gelme, gece kalmama imkani olsa esin bu kadar bunalmazdi. Kendi ailemi bile 1 sene yanimda istemezdim, zor yani. Esin cok da haksiz degil. Her ikizi olan da yardimla buyutmuyor
Ben tekrar belirteyim ben bakici için ısrar eden tarafın esim de tamam bakici olsa da bir büyük bizim yanımızda kalmalı diyen taraf ama bunu derken annesinin kalacağından emindi diye düşünüyorum tabi öyle olmadi bu iki durum dışında bir sey yok diyor ben de uygun dille cevap ver diyorum zaten ama bana yardim konusunda yorgun olduğunu sık sık vurguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?