İkiz bebeklerimizin albümü

Evet resimde yaziyormus pardon dirimcim kaydirigubbakcemile3
Ya kac oldu bakmam resimlere isirasim geldi yaws kaydirigubbakcemile3

sağol cnm benim dediğin doğru bulaştırıyolar birbirlerine valla

ben alerjik yapıda olduğumdan biraz zaman alacak toplanmam allahtan annem varr

canım benim ya allahım tez zamnda iyileştirsin kuzuları...ah o anneler olmazsa napardık allahım onlarada uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin

drımkızı geçmiş olsun benimkilerdede hafif soğukalgınlıkları varmış şurup veriyorum yavrularıma birşey olacaklar diyede korkuyorum bu arada annem 1 haftalığına memlekete gidiyor ben tek kalacağım bakalım nasıl haklarından gelceğim
sizinkilerde gündüz uyumuyorlarmı açaba benimkiler sabah 7 de kalkıyorlar 10 gibi uyuyorlar 12 gibi kalkıyorlar sonrada 7ye kadar uyumuyorlar hatta bugün iftara misafir davet ettik nilsu 9 gibi uyudu bensu ise 11gibi uyudu artık az uyuyorlar gecede 4 gibi kalkıyorlar sizlerdede durum böylemi acaba

bebişko aynı zamanda ek gıdaya geciceğiz bizim kontrolümüzde 10 ekim 2.rota aşılarını vurduracağız
doktor bakalım neler yedirmemizi söylüyecek
benim kızlarım nokta gibiydiler doğduklarında solunum problemleri olmadı allaha şükür sadece kiloları çok küçük doğdular ama çabuk toparladılar şimdi senin fotoları görünce hatırladım o minik hallerini

ayyy kızlar sormayın ya benim oğlumda ishal oldu çok huzursuz napcam bilmiiom comebaby senin dediğin gibi aynı sabah kalkıyolar mamlarını yiyip yatıyolar sonra 10 11 gibi kalkıyolar sonra tekrar yiyip oynuylar yine uyuyolar çok uyumuyolar ya1 saat yada 2 sonra akşama kadar uyanıklar şansımız varsa yemekte uyumuş oluyolar sonra gece 8 gibi kalkıp saat 10 30 da mamalarını yiyip uyuyolar gecede 4 te kalkıp 1 saat sonra sızıyolar yani hayat hep böle geçiyooooo
evet tatlım aynı zamanda geççiyoruz ek gıdaya bizimde kontrolümüz o sıralarda işte bakalım nasıl olacakkaydirigubbakcemile2

aman yaaa havalardan sanırım cnm yaaaa allah korusn hasta olmasınlarrr

benimkiler 9-10.30 arası uyuyolar sabah 9 kadar sonra gündüz uykusu bölüm pörçük öle 2 saat uyumazlarrr

linkini buraya da aysana dırımımm..
buranın müdavimleri gebişlerden farklı ya biraz..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bunlar benimmmmm hasta kuzularımmm

mustafa amcanın selamı var kuzularaaaopuyorumnanaktan,
gayet iyi görünüyorlar maşallah diyor yerimseniben

dirimm maşallah kuzularına. ay nasılda poz veriyolar.opuyorumnanaktan kıs bunları foto model mi yapcan senkaydirigubbakcemile2

Ali bi fettaaannn,Ömer gizli fetttannnn opuyorumnanaktan,
görmelisin wavymm kaydirigubbakcemile3

tazee fotoo

Eklentiler

• $SANY3887.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $SANY3898.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $SANY3892.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…