Evet resimde yaziyormus pardon dirimcim kaydirigubbakcemile3
Ya kac oldu bakmam resimlere isirasim geldi yaws kaydirigubbakcemile3
sağol cnm benim dediğin doğru bulaştırıyolar birbirlerine valla
ben alerjik yapıda olduğumdan biraz zaman alacak toplanmam allahtan annem varr
Ay canlarim gecmis olsun
canım benim ya allahım tez zamnda iyileştirsin kuzuları...ah o anneler olmazsa napardık allahım onlarada uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
drımkızı geçmiş olsun benimkilerdede hafif soğukalgınlıkları varmış şurup veriyorum yavrularıma birşey olacaklar diyede korkuyorum bu arada annem 1 haftalığına memlekete gidiyor ben tek kalacağım bakalım nasıl haklarından gelceğim
sizinkilerde gündüz uyumuyorlarmı açaba benimkiler sabah 7 de kalkıyorlar 10 gibi uyuyorlar 12 gibi kalkıyorlar sonrada 7ye kadar uyumuyorlar hatta bugün iftara misafir davet ettik nilsu 9 gibi uyudu bensu ise 11gibi uyudu artık az uyuyorlar gecede 4 gibi kalkıyorlar sizlerdede durum böylemi acaba
bebişko aynı zamanda ek gıdaya geciceğiz bizim kontrolümüzde 10 ekim 2.rota aşılarını vurduracağız
doktor bakalım neler yedirmemizi söylüyecek
benim kızlarım nokta gibiydiler doğduklarında solunum problemleri olmadı allaha şükür sadece kiloları çok küçük doğdular ama çabuk toparladılar şimdi senin fotoları görünce hatırladım o minik hallerini
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
işteee küçükk aslanlarrr
drımkızı geçmiş olsun benimkilerdede hafif soğukalgınlıkları varmış şurup veriyorum yavrularıma birşey olacaklar diyede korkuyorum bu arada annem 1 haftalığına memlekete gidiyor ben tek kalacağım bakalım nasıl haklarından gelceğim
sizinkilerde gündüz uyumuyorlarmı açaba benimkiler sabah 7 de kalkıyorlar 10 gibi uyuyorlar 12 gibi kalkıyorlar sonrada 7ye kadar uyumuyorlar hatta bugün iftara misafir davet ettik nilsu 9 gibi uyudu bensu ise 11gibi uyudu artık az uyuyorlar gecede 4 gibi kalkıyorlar sizlerdede durum böylemi acaba
bebişko aynı zamanda ek gıdaya geciceğiz bizim kontrolümüzde 10 ekim 2.rota aşılarını vurduracağız
doktor bakalım neler yedirmemizi söylüyecek
benim kızlarım nokta gibiydiler doğduklarında solunum problemleri olmadı allaha şükür sadece kiloları çok küçük doğdular ama çabuk toparladılar şimdi senin fotoları görünce hatırladım o minik hallerini
Çok büyümüşler ,çok tatlı olmuşlar. Maşallah Ömer ve Ali'ye.
mustafa amcanın selamı var kuzularaaaopuyorumnanaktan,
gayet iyi görünüyorlar maşallah diyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?