İkiz bebeklerimizin albümü

maaşallah ikizlere çok tatlılar,bende ikizlerim olsun isterdim eskiden ama olmadı maalesef

maşallah maşallah 41 kere maşallah canım çok tatlılar güle güle büyüt

kızlarım yemekte

nilsu uykuda

bensu uykuda

babalarının kollarındalar

maşallah canım yaaa,bayıldık amma tosun olmuşlar ne kadar da güzeller 41 kere maşallahh
bu resimlerde ne kadarlıklar canım?

evet canım iyigeceler çayını gece yatmadan 1 saat önce veriyorumiçindeki papatya ve melisa bitkileri çok rahatlatıcı özelliğe sahip ve hiç bir zararı yok hepsi bitki özlü rezene çayıda bağarsakları ve sindirimi kolaylaştırıyo bende günde 3 kez falan veriyorum bende 30cc...tatlım dırımcım zararlı falan demiş ama patentli ürün ve eşim dr olduğu için çok araştırdık yani rahatça verebilirsin ama dedği gibi 4,aydan itibarende ıhlamura geçicem bende haziranın 3 ündede ben doğum yaptım daha geçmedik ek gıdalara ekim başı gibi falan yavaş yavaş başlarım meyve sularıyla sen geçtinmi yoksa?

kızlarım yemekte

nilsu uykuda

bensu uykuda

babalarının kollarındalar
oyy çok tatlı bunlar maşallah şuan kaç kilolar comebaby

[/URL][/IMG]

doğustan kk cıı

aman allahım yerim o bilgisayara dokunuşunu maşallahhh yaa ee bizimkiler doğmadan kk cılardı zaten çok tatlılar dırııımmmmm

[

1 hafta öncesi dr tartıldılar bensu 5 kilo nilsuda 5400 gr geldi canım seninkiler ne kadar
benimkiler çok minik dünyaya gelmişlerdi 1250 gr ve 1510 gr olarak allaha şükür toparladılar

bizim doktorumuz rezene papatya vs cayları içebileceğini söyledi 90 cc kadar günde bizde ek gıdalara ekimde gececeğiz henüz gecmedik

1 hafta öncesi dr tartıldılar bensu 5 kilo nilsuda 5400 gr geldi canım seninkiler ne kadar
benimkiler çok minik dünyaya gelmişlerdi 1250 gr ve 1510 gr olarak allaha şükür toparladılar

tatlım ya çok minik doğmuşlar ama çok ii toparlanmışlar maşallah kkuzulara bizimkilerde 2300doğdular ama kızım solunum problemi yüzünden 10 gün kuvözde kaldı ve elime 2000 kilo verdiler ama şimdi iyiler kızım beren su 5400 oğlum doruk ege 6700 1 hafta önce tartıldılar

bizim doktorumuz rezene papatya vs cayları içebileceğini söyledi 90 cc kadar günde bizde ek gıdalara ekimde gececeğiz henüz gecmedik

evet tatlım bizim dr da dedi bende ekimiin10 falan geçmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

Ay hepside cok seskerler allahim ya 41kere masallah...Darisi bana insallahkaydirigubbakcemile2
Dirimcim hangisi ali hangisi ömer bu tontislerin?

DAHA 15 GÜNLÜKLERDİ NEKADAR DA KÜÇÜKLERMİŞ...

OĞLUM 1 AYLIKKEN

KIZIMDA 1 AYLIKKEN NEKADARDA MİNİKK

OĞLUM 2 AYLIK

BUNLARDA ŞİMDİKİ HALLERİ

EEEE ZAMAN NASIL GEÇİYOR DİYE Bİ ANIMSAMAK İSTEDİM

ÇOOOKK FARK VAR

bebişkoooo maşallahh yaaa iyi bakıyon hee

bu arada elemterefişşşş kem gözlere şişş

seninkiler iyiymiş yine benimkilerin derisi büzüş büzüşdü

bebişkoooo maşallahh yaaa iyi bakıyon hee

bu arada elemterefişşşş kem gözlere şişş

seninkiler iyiymiş yine benimkilerin derisi büzüş büzüşdü

saol tatlım sende çok ii bakıyon valla maşallahh yavrularımıza valla elimizden geleni yapıyoruz...çok miniklerdi dırımmm çokkk bakma ilk 10 gün toparlandılar

saol tatlım sende çok ii bakıyon valla maşallahh yavrularımıza valla elimizden geleni yapıyoruz...çok miniklerdi dırımmm çokkk bakma ilk 10 gün toparlandılar

bilmezmiyim cnm yaaa allah onları hep sağlıklı kılsın benimkilerden alişim biraz fena hasta şuan ömerde ucunda inan aklım gidiyor dayanamıyorum valla gözleirm doluyor ateşleri çıktıkca kafayı yieycem ...

canım benim yaaa geçmiş olsun kıyamam hiç onlara onlar hasta olmasınlar bize gelsin hastalıkları...ama böyle olacak tatlım bizimde 2 hafta önce berenim ateşlendi de yerdemiyim göktemiyim bilemedim işin kötüsüde birbirlerine bulaştırıyolar
allahım şifa versin kuzularına tez zamaNDAsende topla kendini biz de kötü olursak kim bakıcak yavrulara :gitme::teselli:

sağol cnm benim dediğin doğru bulaştırıyolar birbirlerine valla

ben alerjik yapıda olduğumdan biraz zaman alacak toplanmam allahtan annem varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…