İkiz bebeklerimizin albümü

dirimm maşallah kuzularına. ay nasılda poz veriyolar.opuyorumnanaktan kıs bunları foto model mi yapcan senkaydirigubbakcemile2

heeheee ruhları artizzzzz

Ali bi fettaaannn,Ömer gizli fetttannnn opuyorumnanaktan,
görmelisin wavymm kaydirigubbakcemile3

hehehehe sağol tetesiii

sizlere rep vereyim dedim olmuyoooo

çok güzeller annesiiiiopuyorumnanaktan,
odalarııı,cicileriii ayrı güzellopuyorumnanaktan,
41bin kere maşallahhhh
darısı başımıza,haftaya bugün doğum var kısmetse,dua et canım olur muuu..

heeheee ruhları artizzzzz

hehehehe sağol tetesiii

sizlere rep vereyim dedim olmuyoooo

daha öncesinde vermişsindir ondan veremiyorsundur sanırım,
birine verdin mi bir daha bir zaman verilmiyor,çok da doğru bişey değil bence,yukarıda siyetle alakalı öneriler kısmında bu yazılmış,tartışılmış,gözüme çarpmıştı bugünnn..

sallaaaaa rep mepnaniknanik,
hırs yaptık şu birinciliğini,gündemden düşmesin sık sık güncelle canım linkiyerimseniben

yok cnm yaa önce başkalarına verecem sonra size verebiliyommm gidim rep dağıtayım cicimmm anket sonucunada bakemmmm ben alt oolurum gibi cicim yaa incitanem dişli rakibimm

yok cnm yaa önce başkalarına verecem sonra size verebiliyommm gidim rep dağıtayım cicimmm anket sonucunada bakemmmm ben alt oolurum gibi cicim yaa incitanem dişli rakibimm

ooooo pes etmek yyooookkklmaz:

"Tek rakibimiz THY" kaydirigubbakcemile3

çok güzeller annesiiiiopuyorumnanaktan,
odalarııı,cicileriii ayrı güzellopuyorumnanaktan,
41bin kere maşallahhhh
darısı başımıza,haftaya bugün doğum var kısmetse,dua et canım olur muuu..

amin canım inşallahh. dualarım sennlee. hayırlısı ile kucağına almanı diliyorum bebeklerini.

41 kere masallah acelya canım kuzularına allahım analı babalı büyütsün anamm masallah dogunca kendilerini toplıyolar ne güzel bizimkilerde böyle olurmu acaba

canımsın yaa morel kaynağımsın valla cnm

doğum yapınca çok arayacam seniii

atlayıpda gelemem öleee off

kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan Şeniz kaydirigubbakcemile5
amin canım inşallahh. dualarım sennlee. hayırlısı ile kucağına almanı diliyorum bebeklerini.
inşallah canım,çok sağoll Şeniz
41 kere masallah acelya canım kuzularına allahım analı babalı büyütsün anamm masallah dogunca kendilerini toplıyolar ne güzel bizimkilerde böyle olurmu acaba
inşallah bi doğsunlar da annesiii,
dün bebişin yavrularını görseydin biii,kaşık kadar suratlarrııı opuyorumnanaktan

Dirim maşallah ömerle aliye çok tatlı bu küçük aslanlar ya hem hiç de öyle hasta gibi görünmüyor kuzular bir de poz vermişler ki :lepi:

Açelya senin kızlarında çok güzel yaa böyle bebişleri görünce benimkiler de bir an önce gelseler diyorum ama sonra hemen vazgeçiyorum tabii ki. Yeterince büyüsünler kendilerini kurtarsınlar öyle gelsinler.

kızlar annemi memlekete dün gönderdik ve benim kızlar sanki hissettiler ikisi aynı anda çğılık çığlığa bağırmaya başladılar ne yapacağımı şaşırdım ikisini aynı anda kucağıma aldım zıplata zıplata uyuttum sonra ikisi aynı anda açıktılar ve uyandılar birini beslerken diğerini eşime verdim o beslesin diye tabi benim nilsuya mama gecikince beslemek çok zor oluyor bağırmaktan mamayı almıyor kan ter içinde neyseki beslemeyi başardık bugün allaha şükür sakinler annemin gelmesini dört gözle bekliyorum

hakikaten kücükken bakmak çok kolaymış çünkü ben doğumlarından itibaren 2 ay kendim bakmı
ştım ve zorlanmamıştım uykusuzluk dışında ama şimdi çok zor nasıl yapacağım bilmiyorum annemancak 1 aylığına daha gelebilir yanıma sonra bakacağız artık çaresine çok zorlanacağım ben çünkü eşim yardımcı olmuyor

kızlar 2 kangurum aldım henüz kullanmadım kullanan varmı

birde benim kızlar emzik emmeyi bırakıp parmak emmeye başladılar ne yapacağız bilemiyorum parmağı çıkartıp emzik veriyoruz çığlık çığlığa bağırıyorlar bugün eldiven taktım bu sıcakta ama yinede emmeye çalışıyorlar nasıl vazgecirebilirim fikir verirseniz sevinirim

açelyacığım maşallah nasılda tatlılar ya yataklarınada bayıldık bzimkilere henüz oda yapmadık biz yatak odamızda yatakları eşim çatıya çıktı orada yatıyor ben kızlarla yatak odamızda annem geelincede birini alıp o diğer odaya çekiyor yani anlıyacağınız şu an herkes ayrı ayrı odalarda düzeni kuramadık henüz

açelyacığım maşallah nasılda tatlılar ya yataklarınada bayıldık bzimkilere henüz oda yapmadık biz yatak odamızda yatakları eşim çatıya çıktı orada yatıyor ben kızlarla yatak odamızda annem geelincede birini alıp o diğer odaya çekiyor yani anlıyacağınız şu an herkes ayrı ayrı odalarda düzeni kuramadık henüz

combaby cnm benimkilerde parmaklarını emiyolar üstelik hiç yalancı meme almadılar

bırak eldiven geçrime bu dönemde ellerini tanıyolar serbest bırak çocukları

bakma konusuna gelince bence eşin biberon ve mama işine baksın

sende şöle besle birini anakucağına koy tabi hangisi daha sabırlı ise sabırsız nilsuyu besle ötekinide anakucağında salla cnm sakiin sakin oturur

nilsuyu beslemeye kaçırdın çok ağlıyo biberonu algılamıyorsa önce kucağına al dolaş evde sakinleşsin öle yedir mamasını ağlarken asla almaz ve daha çok ağlar yani muhakak sakinleştir cnm .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…