İkiz bebeklerimizin albümü

bunlarda bizden bayram fotoları
bayram sabahı mutluyuz çok

babannemizin kollarında çok mutluyuz bensu hanım nilsu o sırada mışıl mışıl uyuyordu

sahilde yürüyüş yaparkene

of ne şekerler come baby.Bu ekrandan zor tutuyor insan kendini,yanımızda olsa nasıl yerdik.. Allah nazarlardan esirgesin...

comebaby cnm meleklerin harikaaa çok güzellerr maşallah yaaa böle sizde pembeleri görüncee deli oluyorum yaaaa....

bu arada seni çok formda gördüm yaa harikasınn bu arada bişey soracağım göbeğinde sarkma oldunmu olduysa ne yapıyorsın...

bende sarkma var göbeğim değilde sarkık haline deli oluyorumm estetik bile düşünüyorun uzun vaadede

come baby yaa maşallah kızlarına valla burda sizin bebişleri gördükçe iyice sabırsızlanıyorum ısırasım geliyor bebişlerinizi:kedi:

teşekür ederim canım ya aslında pek formda sayılmam göbek kaldı bendede
sarkık değil ama şişlik inmedi göbek var eşim hergün artık başla spora diyor ama nerde o vakit yerleşmesinden korkuyorum bende ben hiçbirşey yapmadım bugüne kadar korse almıştım sıcakta onuda kullanamadım 1 hafta taktım kaldırdım
bende araştırıyorum bugöbeği nasıl yok edebilirim diye ama mekikle yok olur diye düşünüyorum sende spor yapsan toparlanır sanırım ya bende senin saçlara bayıldım bende röfle seviyorum eşimde nefret ediyor aksilik o nedenle yaptıramıyorum

maşallah... hepsi çok tatlııı.. eşimle bakıp iç geçirdik, ve dua ettik hayırlısıyla bizim kızlarımızında sizinkiler kadar olduğu günleri görebilmek için, yalnız bişiy sorucam canlar; ben de beşikleri haricinde park yatak almayı düşünüyorum ama tek park yatak mı çiftmi karar veremedik, bazı bebekler beraber uyuyamıyorlarmış tek park yatakta, yatak odama 1 tane alırım 3-4 aylık olana kadar orada yanımda yatarlar sonra da karyolalarına odalarına yatırırım ( yatak odam çok yakın odalarına) diyorum ama sizler tecrübelisiniz, nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…