İkiz bebeklerimizin albümü

opuyorumnanaktanbegendinse ne mutlu bana tatlisim seve seve yaptim inan firsat buldukcada bu topige ugricam insallah sizler ekledikcede yapicam inci teyzelerinden hatira olsun bu minik mucizelereopuyorumnanaktan

çok beğend,m ve arşive ekledim canım ellerine sağlık herzzaman bekleriz topiğimize kocamann çok öptüm tatlım...Şenizopuyorumnanaktan

Ya kızlar hepsıne tek tek baktım hele yavru aslanlar bÜyÜk ınsan mımıklerı var yav tıyatrocu yada oyuncu olabılırler yÜz ıfadelerı Çok ÇÜnkÜ mımıklerı neyse bıŞı dıcam sıze kızdım heeeeee ben ıkı senedır uĞraŞıyorum olmuyo bebıŞım artık tedavıden yoruldum tÜkendım sız ıkızlerı kapmıŞınız bana kalmamıŞ dereye gıdıyorum dere kurumuŞ leyleĞe dıyorum getır dıye yolu ŞaŞırıyo her ay hastanelerde zatı yok 2senedır gıdıozda noluyo off offf Şaka he canlarım benım allah yavrularınızı baĞıŞlasın kolaylıklar versın maddı ve manevı ...... Bızede dua edınde bıtanede olsa bızımde bÖyle tatlı saĞlıklı yavrularımız olsun dualarınızı beklıyorum hepnıze selamlarr...................

maşallah canım ya
oyuncaklarla ilgilenmeye başladılarmı seninkiler benimkiler henüz hiç ilgilenmiyor ağızlarına alıyorlar

evet canım oyuncaklarla konuşuyolar agulayıp gülüyolar ellerine alıp inceliyolar e tabi arada ağızlarınada sokuyolar ama ikiside park yataktaki asılı olan ayıcıklara hep konuşuyolar kaydirigubbakcemile3

Rabbim en kısa zamanda sana versin canım benim.Bu topikteki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsi senin geçtiğin yollardan geçti,hep yaşadık o sıkıntıları ama ol deyince oluyor..Bütün isteyen kardeşlerimiz hep duamızda..inş.seninde gebelik hikayelerini paylaşacağız.Öperim..

kız incitanemtuana ne güzel şeyler yapıyon kız....sen ayrılma burda arada uğra ...pek güzel ellerine yüreğine sağlık..

incitanemtuanya çok teşekkür ederim emeğinine sağlık çok güsel olmuşşş arada gel bize böle jestler yap çok hoşumuza gitti yaa....çok çok çokk teşekkürlerr

haksever cnm rabbim sanada bu yolda 2-3 ne verirse ama çift hayırlı evalt nasip etsin cnm

yaa birtek benimi sarktı yaaa offfff hymarry gidip kontrol edecem valla yaaa ne olacak bu sarkık göbekkkk offf

teşekkür ederim saçlarım için yoruma benim eşimde pek sevmiyor ama ben seviyorum diye bide iki çocuk bunaltınca beni kıyamadı yaptır dedi

bak bu mübarek cuma saati sana ve tüm yavru hasretiyle yananlara dua ettim, Allah kabul etsin iniş. hayırlısını versin canum, ben de bursadayım, sen hangi dr.lara gittin?
ayrıca, 2 senedir demişsin. hoop dur bakalım pes etmek yok biz 5 senedir uğraşıoruz hayatım, Allah ın izniyle bu sıkıntıların hepsi geçecek taaki ilk tekmelerini duyana kadar ...

Son düzenleme:
incitanemtuana süper bunlar ya ellerine sağlık ara ara uğra ve bize böyle jestler yap bayıldım bunlara
haksever canım benim hiç umudunu yitirme ve pes etme bizde bu yolda 6 yılımızı harcadık ve hayallerimize kavuştuk şükürler olsun seninde olacak inan inançını yitirme sakın

kızlar ya benim kızlar sanırım midelerini üşütmüşler ağızlarından kesik süt geliyor birde kakaları yemşel ve sulu ne yapsam acaaba doktorun verdiği soğukalgınlığı şurubuna yeniden başladım bugün

yok tatlım sanırım pürelerden olmuş armut biraz ishal yapar keşke hemen vermeseydin armut ben daha vermedim azıcık daha bekleyelim ama sen pürelere biraz ara ver sıca tut ama eğer huysuzluk yapıyolarsa carpol verebilirsin yarım ölçek çok geçmiş olsun ama sakın panik yapma benimkiler de olmuştu

kakalarının yeşil olması hazımsızlıktan olabbiliyor kızlar sadece üşütme ile alaksı yok yediklerini hazmedememişler belki....çok su gibi isahl gibi ise panik yap

yok canım çok su gibi değil biraz önce baktım daha katılaşmış ama püre vermeden önce bu halde idi canım pürelerle alakası yok

comebaby bi konu açacam yeni ikz anneleri diye
sorunlarımızı oradan konuşlımm daha iyi olur gibime geliyor

hepınıze dualarınız ıÇın teŞekkÜrler yarın klomene baŞlıyorum ve perŞembe doktora gıdıcam yumurta oluŞur ve bÜyÜrse 3. Çatlatma ıĞnemı olucam sonra ÇalıŞmalara devam:)) bı olsun bıda haftada bır ÇalıŞma olcak he bıkcaz bırbırımızden artık aaaaa:)))) hepınız tedavıyle yavrularınıza kavuŞmuŞsunuz bana umut oldu 5_6 senedır uĞraŞ sonunda rabbım ınŞallah benı o kadar sınamaz Çok dayanıksızım bu konuda 20 yaŞındayım ve 2senelık evlıyım pcoluyum 3aydır kıst oluŞmuyo ŞÜkÜr bıde prolaktın ıÇın sÜreklı ılaÇ kullanıyorum Şeker ılacı klomen ve mıde koruyucu hergÜnkÜ ılaÇlarım sız nasıl bı tedavı olsdunuz bana Özelden atarsanız sevınırım daha nelerden geÇeceĞım bıleyım eŞımde bı sorun yok ben aŞılama ve tÜp bebek ıÇın mecbur beklıcam devlet 23ten sonra karŞılıyomuŞ yanı allah o gÜnlere dÜŞÜrmeden bıze verır ınŞallah Çok yoruldum bu yaŞta bunları dÜŞÜncam aklıma gelmezdı yanı ben anaokulu ÖĞretmenıyım defterlerıme bakıp sızın kÜÇÜkler ıÇın neler bulabılım bakarım ve yazarım ÖptÜm sızlerı ve mucızelerınızı bayyyyyyyyyy

bikeremmm çok gençsinnn birrrrrr
bende pkolum bu iki
benim eşimde sorun çok olduğundan mikro olduk buda üçç

eşde sorun yoksa aşılama ile çokda iyi hamiş kalırsın buda beşşşkaydirigubbakcemile3

aşılama klomenle tekrabi 500-600 tl buluyor denemeye değer derimm

Canım 20 yaşındaymışsın çok gençsin çoooook.. evlilik yaşında çok genç .Yorulmak için ne kadar da erken daha..Bak ben 31 yaşındayım 8 yıllık evliyim 9 'a girmeme çok az kaldı.4.5 yıl istemedik sonrada bir sorunumuz olmamasına rağmen olmadı.2 aşılama geçirdim.İlk tüp denememde gebe kaldım şükürler olsun.Mikroenjeksiyonla..Eğer olmasaydı da ben gittiği yere kadar elimden geleni yapardım.Bence sen ilk iş, at şu olmuyor stresini kafandan oluruna bırak biraz yaşın 23 ü beklese ne olur ki..dağıt biraz beynini..Olumlu düşün olumlu olsun..Allah tedavinde açsın önünü senide yormasın.Ama yorulduğunda benim gibi ve daha fazla yıllar bekleyenleri düşün olurmu.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…