opuyorumnanaktanbegendinse ne mutlu bana tatlisim seve seve yaptim inan firsat buldukcada bu topige ugricam insallah sizler ekledikcede yapicam inci teyzelerinden hatira olsun bu minik mucizelereopuyorumnanaktan
maşallah canım ya
oyuncaklarla ilgilenmeye başladılarmı seninkiler benimkiler henüz hiç ilgilenmiyor ağızlarına alıyorlar
:kedi:begendinse ne mutlu bana canim:kedi:
opuyorumnanaktanne demek seve seve yaparim iste yeterki balim benimopuyorumnanaktan
Ya kızlar hepsİne tek tek baktım hele yavru aslanlar bÜyÜk İnsan mİmİklerİ var yav tİyatrocu yada oyuncu olabİlİrler yÜz İfadelerİ Çok ÇÜnkÜ mİmİklerİ neyse bİŞİ dİcam sİze kızdım heeeeee ben İkİ senedİr uĞraŞıyorum olmuyo bebİŞİm artık tedavİden yoruldum tÜkendİm sİz İkİzlerİ kapmıŞınız bana kalmamıŞ dereye gİdİyorum dere kurumuŞ leyleĞe dİyorum getİr dİye yolu ŞaŞırıyo her ay hastanelerde zatİ yok 2senedİr gİdİozda noluyo off offf Şaka he canlarım benİm allah yavrularınızı baĞıŞlasın kolaylıklar versİn maddİ ve manevİ ...... Bİzede dua edİnde bİtanede olsa bİzİmde bÖyle tatlı saĞlıklı yavrularımız olsun dualarınızı beklİyorum hepnİze selamlarr...................
teşekür ederim canım ya aslında pek formda sayılmam göbek kaldı bendede
sarkık değil ama şişlik inmedi göbek var eşim hergün artık başla spora diyor ama nerde o vakit yerleşmesinden korkuyorum bende ben hiçbirşey yapmadım bugüne kadar korse almıştım sıcakta onuda kullanamadım 1 hafta taktım kaldırdım
bende araştırıyorum bugöbeği nasıl yok edebilirim diye ama mekikle yok olur diye düşünüyorum sende spor yapsan toparlanır sanırım ya bende senin saçlara bayıldım bende röfle seviyorum eşimde nefret ediyor aksilik o nedenle yaptıramıyorum
Ya kızlar hepsıne tek tek baktım hele yavru aslanlar bÜyÜk ınsan mımıklerı var yav tıyatrocu yada oyuncu olabılırler yÜz ıfadelerı Çok ÇÜnkÜ mımıklerı neyse bıŞı dıcam sıze kızdım heeeeee ben ıkı senedır uĞraŞıyorum olmuyo bebıŞım artık tedavıden yoruldum tÜkendım sız ıkızlerı kapmıŞınız bana kalmamıŞ dereye gıdıyorum dere kurumuŞ leyleĞe dıyorum getır dıye yolu ŞaŞırıyo her ay hastanelerde zatı yok 2senedır gıdıozda noluyo off offf Şaka he canlarım benım allah yavrularınızı baĞıŞlasın kolaylıklar versın maddı ve manevı ...... Bızede dua edınde bıtanede olsa bızımde bÖyle tatlı saĞlıklı yavrularımız olsun dualarınızı beklıyorum hepnıze selamlarr...................
kızlar ya benim kızlar sanırım midelerini üşütmüşler ağızlarından kesik süt geliyor birde kakaları yemşel ve sulu ne yapsam acaaba doktorun verdiği soğukalgınlığı şurubuna yeniden başladım bugün
hepİnİze dualarınız İÇİn teŞekkÜrler yarın klomene baŞlıyorum ve perŞembe doktora gİdİcam yumurta oluŞur ve bÜyÜrse 3. Çatlatma İĞnemİ olucam sonra ÇalıŞmalara devam:)) bİ olsun bİda haftada bİr ÇalıŞma olcak he bıkcaz bİrbİrİmİzden artık aaaaa:)))) hepİnİz tedavİyle yavrularınıza kavuŞmuŞsunuz bana umut oldu 5_6 senedİr uĞraŞ sonunda rabbİm İnŞallah benİ o kadar sınamaz Çok dayanıksızım bu konuda 20 yaŞındayım ve 2senelİk evlİyİm pcoluyum 3aydır kİst oluŞmuyo ŞÜkÜr bİde prolaktİn İÇİn sÜreklİ İlaÇ kullanıyorum Şeker İlacı klomen ve mİde koruyucu hergÜnkÜ İlaÇlarım sİz nasıl bİ tedavİ olsdunuz bana Özelden atarsanız sevİnİrİm daha nelerden geÇeceĞİm bİleyİm eŞİmde bİ sorun yok ben aŞılama ve tÜp bebek İÇİn mecbur beklİcam devlet 23ten sonra karŞılıyomuŞ yanİ allah o gÜnlere dÜŞÜrmeden bİze verİr İnŞallah Çok yoruldum bu yaŞta bunları dÜŞÜncam aklıma gelmezdİ yanİ ben anaokulu ÖĞretmenİyİm defterlerİme bakıp sİzİn kÜÇÜkler İÇİn neler bulabİlİm bakarım ve yazarım ÖptÜm sİzlerİ ve mucİzelerİnİzİ bayyyyyyyyyy
hepİnİze dualarınız İÇİn teŞekkÜrler yarın klomene baŞlıyorum ve perŞembe doktora gİdİcam yumurta oluŞur ve bÜyÜrse 3. Çatlatma İĞnemİ olucam sonra ÇalıŞmalara devam:)) bİ olsun bİda haftada bİr ÇalıŞma olcak he bıkcaz bİrbİrİmİzden artık aaaaa:)))) hepİnİz tedavİyle yavrularınıza kavuŞmuŞsunuz bana umut oldu 5_6 senedİr uĞraŞ sonunda rabbİm İnŞallah benİ o kadar sınamaz Çok dayanıksızım bu konuda 20 yaŞındayım ve 2senelİk evlİyİm pcoluyum 3aydır kİst oluŞmuyo ŞÜkÜr bİde prolaktİn İÇİn sÜreklİ İlaÇ kullanıyorum Şeker İlacı klomen ve mİde koruyucu hergÜnkÜ İlaÇlarım sİz nasıl bİ tedavİ olsdunuz bana Özelden atarsanız sevİnİrİm daha nelerden geÇeceĞİm bİleyİm eŞİmde bİ sorun yok ben aŞılama ve tÜp bebek İÇİn mecbur beklİcam devlet 23ten sonra karŞılıyomuŞ yanİ allah o gÜnlere dÜŞÜrmeden bİze verİr İnŞallah Çok yoruldum bu yaŞta bunları dÜŞÜncam aklıma gelmezdİ yanİ ben anaokulu ÖĞretmenİyİm defterlerİme bakıp sİzİn kÜÇÜkler İÇİn neler bulabİlİm bakarım ve yazarım ÖptÜm sİzlerİ ve mucİzelerİnİzİ bayyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?